Blogolj!

Kiemelt híreink

A hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását

A hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását

2017.06.28. | blogstar

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője szerdán bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra …

Tovább
Matolcsy Ádám, Matolcsy György fia vette meg az Origó kiadóját

Matolcsy Ádám, Matolcsy György fia vette meg az Origó kiadóját

2017.06.28. | MTI

A Matolcsy Ádám vezette Magyar Stratégiai Zrt. vette meg a korábbi New Wave Media és Origo Media portfólió egyesítéséből tavasszal létrejött New Wave Media Group Zrt.-t

Tovább

Blogstar kávéház

2017.06.13.
A la carte rendszer lehet-e a kötelező betelepítési kvóta, miért a nagy kormányzati sietség Csillebérc ügyében, milyen egészségügyi hatásai vannak a mérsékelt alkoholfogyasztásnak - kiderül keddi online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

György Zoltán: Nem is indultunk, tehát nem is nyerhettünk

2017.06.12.
A Magyar Idők című lap érdekes sztorival állt elő 2017. április 21-én. Idézzük: „A felvételeken szó esik még Ózd ivóvízellátásának 400 millió forintos fejlesztéséről is, amelyben két cég maradt végül állva, az Aqua Plus (sic!) Kft. és a Diamit Zrt. Utóbbit Janiczakék „életveszélyesnek” ítélték meg. A polgármester azt javasolta, hogy egyszerűen nyilvánítsák érvénytelennek a Diamit pályázatát. Almási Csaba a felvételen arra utal: ráállította az embereit a cégre, hogy valami terhelőt találjanak a múltjukban, hogy ki lehessen zárni a társaságot. „A lényeg, hogy megússzuk a jogorvoslatot, mert az meglassítja az eredményhirdetést” – mondta. Idén februárban az Aqua Plus (sic!) Kft. nyerte el a megbízást 417 millió forintos ajánlattal”.

Fidesz: A Jobbik veszélyezteti az ország biztonságát

2017.06.12.
Németh Szilárd azt mondta: Zagyva György Gyula zsidózása, fenyegetőzése és a "plakátkorrupciós botrány" aláássa az ország nemzetbiztonsági helyzetét és demokratikus berendezkedését.

Orbán Viktor: Amíg a Fidesz kormányoz, a haza védve van

„Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt a parlamentben, ahol a lezárult nemzeti konzultációról adott számot, amelyet az eddigi legsikeresebbnek nevezett.

Emmanuel Macron elnök pártja végzett az élen a francia választáson

2017.06.12.
Rekordalacsony részvétel mellett Emmanuel Macron elnök pártja, A Köztársaság lendületben (LREM) végzett az élen a francia nemzetgyűlési választások első fordulójában.

Blogstar kávéház

2017.06.12.
Állami milliárdok, uniós sallerek, termékenységi titkok és kétélű fegyverek hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Csanádpalotán magabiztosan győzött a Fidesz által támogatott jelölt

2017.06.11.
A Csongrád megyei városban a Fidesz által támogatott függetlenként induló Nyergesné Kovács Erzsébetet választották polgármesternek az időközi választáson.

Újabb nagyon fölényes Fidesz győzelem!

2017.06.11.
A tatárszentgyörgyi időközi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje lemosta az ellenfeleit. 2014-ben csak pár szavazattal nyert.

Megölték az Iszlám Állam vezetőjét?

2017.06.11.
A szíriai állami televízió híradása szerint légicsapásban életét vesztette az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet vezetője, Abu Bakr al-Bagdadi.

Félholtra verték Mali Zoltánt - FRISSÍTVE!

2017.06.11.
Drávapiski polgármesterét, Mali Zoltánt, állítása szerint az alsószentmártoni polgármester és emberei verték úgy meg, hogy eltört a bal karja, csúnyán megsérült a feje és valószínűleg belső sérülései is vannak.
Címkék: Aktuális

Ezeket a cikkeket olvastad már?