Blogolj!

Kiemelt híreink

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

Botka „nagyvonalú” ajánlatot tett az ellenzék felé

2017.09.25. | MTI

Az MSZP "nagyvonalú" ajánlattal fordul "a demokratikus ellenzéki pártokhoz" a listás választási helyek elosztása érdekében - közölte az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje hétfőn a …

Tovább
Kiszelly Zoltán: lelassul a Soros-terv megvalósítása

Kiszelly Zoltán: lelassul a Soros-terv megvalósítása

2017.09.25. | Kecskés István

Angela Merkel pártja nyerte a németországi választásokat, de… Nagyon sok kérdés vár tisztázásra az előttünk álló időszakban, hiszen a győztes és a vesztesek is gyengültek, ellenben megjelentek új pártok a …

Tovább

ÉLŐ: Kormányinfó 62.

Kecskés István
2016.09.15.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója. Élőben követjük az eseményeket, így azonnal beszámolunk a kormány elmúlt időszakban végzett munkájáról.
Címkék: Most

Papot öltek, túszokat ejtettek az ISIS terroristái

2016.07.26.
Túszokat ejtett kedden két, késsel felfegyverkezett támadó egy észak-franciaországi város templomában, Rouen közelében - közölte a francia rendőrség. A két támadót a rendőrség lelőtte, egy vagy több túsz is életét vesztette. A pap mise közben vágták el az Iszlám Államot éltető elkövetők.
Címkék: Most

Gyanús csomag miatt kiürítették a Keleti pályaudvart

2016.07.25.
A rendőrség kiürítette hétfőn délelőtt Budapesten a Kelti pályaudvart. Sajtóértesülések szerint egy gyanús csomagot találtak az épületben, ezért volt szükség az intézkedésre. A MÁV megkérte a főrvárosba érkező utasokat, hogy egy korábbi állomáson szálljanak le a szerelvényekről.
Címkék: Most

Lövöldözés egy müncheni áruházban

2016.07.22.
Kilenc áldozata van a pénteki müncheni lövöldözésnek és meghalt az elkövető is. Huszonegyen sérültek meg, sokan kerültek sokkos állapotba. Egyelőre senki sem tudja mi állt az eszetlen lövöldözés hátterében. Az elkövető iráni, német kettősállampolgár volt, de a rendőrség szerint nem tavaly érkezett a menekülthullámmal.
Címkék: Most

Egy éjszakás pancser puccs volt Törökországban

2016.07.16.
Egy éjszaka alatt elbukott a Muharrem Köse ezredes, egykori vezérkari törzstiszt által szervezett törökországi államcsínykísérlet. A puccsisták helikopterről lőtték a parlamentet, a titkosszolgálat épületét, hatvanan halhattak meg, és sok a sebesült, ám az Erdogan elnökhöz hű hadsereg egy éjszaka alatt véget vetett a pancser puccsnak. Tömegek vonultak az utcára az elnök mellett.
Címkék: Most

Borzalmas videók a támadásról (Csak erős idegzetűeknek)

2016.07.15.
Több videón is elérhetőek a támadás pillanatai, van, amelyiken a tömegben száguld a kamion, és van felvétel, amelyiken nem is megy olyan gyorsan, kétségbesett emberek rohannak utánna és próbálják megállítani. A harmadik videó elején egy motoros próbálja akadályozni a kamiont. (Csak erős idegzetűeknek.)
Címkék: Most

Terrortámadás Nizzában, legkevesebb 84 halott

2016.07.15.
A július 14-i tűzijátékra összegyűlt tömegre rontott Nizza tengerparti sétányán csütörtök este a tunéziai származású sofőr egy kamionnal, legkevesebb 84 embert megölt, 50 ember élet és halál között, kétszáz sebesült. A sofőrt lelőtték, a rendkívüli állapotot meghosszabbították. Nizza péntekre halott, néptelen várossá vált, este megemlékezés lesz a Promenade des Anglais-en.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?