Blogolj!

Blogstar kávéház

2017.06.20.
Forrong a világháló: miközben a Fidesz a szocikat fűzi, a kormánysajtó a Jobbiknak, a jobbikos média az MSZP-nek hajtott neki, egy balliberális lap pedig már történetileg kutatja, hogy kerülhetnének vissza a hatalomba. Keddi lapszemlénk csupa harc és izgalom!
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.06.19.
Miért vándorolnának ki a magyar fiatalok, hogyan nyal vissza a szocialista fagyi, mit gondolnak a korábbi kapitányok a Storck-ügyről, és mihez kezd Marcon a darázsfészekkel, kiderül hétfői lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.06.18.
Ahmed H. és a magyar abszurd, a Fidesz és a bolseviktempó, Mészáros Lőrinc és a Habsburgok, Michael Phelps és a csúcsragadozó - ezekről írnak az online lapok vasárnap.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Jobbik-Simicska plakátbotrány: totális lebukás

2017.06.17.
Mélyen a piaci ár alatt kapott köztéri plakáthelyet Simicska Lajos tulajdonában álló reklámcégektől a Jobbik áprilisban és májusban, havi 27 millió forintért

Orbán: a népvándorlás megfékezhető és visszafordítható!

2017.06.17.
Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható - mondta Orbán Viktor

Blogstar kávéház

2017.06.17.
Bűnhődő baloldali bűnösök, ábrándozó ellenzék, helikopterező Habony és a demográfiai háromlábú széke szombati online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Elhunyt Fónay Jenő

2017.06.16.
Életének 91. évében, péntek délelőtt elhunyt Fónay Jenő, a Magyar Politikai Foglyok Szövetségének (Pofosz) örökös elnöke.

Meghalt Helmut Kohl

2017.06.16.
87 éves korában meghalt Helmut Kohl, az elmúlt 50 év egyik legfontosabb európai politikusa.

Lezuhant egy repülő Tökölön, ketten meghaltak

2017.06.16.
Lezuhant egy kisrepülő péntek délután a tököli reptéren. Az eddigi információk szerint két ember vesztette életét.

A kormány jó és felelős döntést hozott, amikor a kerítés megépítéséről döntött

2017.06.16.
Az elmúlt két évet és az Európát sújtó terrorfenyegetettséget látva biztos, hogy a magyar kormány jó és felelős döntést hozott, amikor a kerítés megépítéséről döntött - mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek pénteken.

Ezeket a cikkeket olvastad már?