Blogolj!

Orbán: senki sem kötelezhet minket álláspontunk feladására

Senki sem kötelezheti Magyarországot a bevándorlással kapcsolatos álláspontja feladására, a magyarok ugyanis világossá tették: nem akarnak illegális bevándorlókat látni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

Blogstar kávéház

2017.06.16.
Hogyan alakulhat az új parlament összetétele, mit kockáztat az MLSZ, és merre hódít a magyar dinnye, kiderül pénteki online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.06.15.
A Greenpeace panaszkodik, a Honvéd kapaszkodik, a Jobbik tisztálkodik, az LMP sort cserélne, az USA pedig nyugtalan – hogy miért, kiderül csütörtöki online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen

2017.06.13.
Kötelezettségszegési eljárást indít az Európai Bizottság (EB) Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen, amiért nem hajtják végre a kötelező uniós menekültkvóták felállításáról szóló korábbi döntést.

Blogstar kávéház

2017.06.13.
A la carte rendszer lehet-e a kötelező betelepítési kvóta, miért a nagy kormányzati sietség Csillebérc ügyében, milyen egészségügyi hatásai vannak a mérsékelt alkoholfogyasztásnak - kiderül keddi online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.06.12.
Állami milliárdok, uniós sallerek, termékenységi titkok és kétélű fegyverek hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Megölték az Iszlám Állam vezetőjét?

2017.06.11.
A szíriai állami televízió híradása szerint légicsapásban életét vesztette az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet vezetője, Abu Bakr al-Bagdadi.

Félholtra verték Mali Zoltánt - FRISSÍTVE!

2017.06.11.
Drávapiski polgármesterét, Mali Zoltánt, állítása szerint az alsószentmártoni polgármester és emberei verték úgy meg, hogy eltört a bal karja, csúnyán megsérült a feje és valószínűleg belső sérülései is vannak.
Címkék: Aktuális

A kormány nem enged a bevándorlás kérdésében

2017.06.11.
A csaták erősödésére lehet számítani Brüsszellel, erőltetik a "bukott" letelepítési politikát, a kormány azonban nem enged, elmegy a falig ezekben a kérdésekben

Ezeket a cikkeket olvastad már?