Blogolj!

Meghalt Jókai Anna író, a nemzet művésze

2017.06.05.
Életének 85. évében elhunyt Jókai Anna Kossuth Nagydíjas és Kossuth-díjas író, a nemzet művésze.

Németországban egyre több menedékkérő vallja magát bűnelkövetőnek

2017.06.05.
Németországban egyre több menedékkérő vallja magát súlyos bűncselekmény elkövetőjének, hogy elkerülje a hazatoloncolást - írták hétfőn német hírportálok hatósági kimutatások alapján.

Harcolunk a Benes-dekrétumok eltörléséért

2017.06.05.
Minden erőnkkel harcolni fogunk a felvidéki magyarság jogfosztását kimondó Benes-dekrétumok eltörléséért - jelentette ki a nemzetpolitikáért felelős államtitkár hétfőn a Tolna megyei Bonyhádon.

Blogstar kávéház

2017.06.05.
Dzsihadista alapanyag és liberális vakság versus kormányzati érzéketlenség és politikai hullarablás - hétfői online lapszemlénk középpontjában a londoni merénylet.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.06.04.
A nemzeti felbőszülés figurái, kinyilatkoztató kommentelők, ismét jól helyezkedő románok és Demszky esernyőcsele vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.06.03.
Baloldaliak képzeletbeli gyilkossága, a kormányzat kisded játékai és Vajna Tímea szexualitása szombati online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Tiltakozik a Fidesz az Európai Bizottságnál Soros brüsszeli beszéde miatt

2017.06.02.
Tűrhetetlennek tartja a Fidesz, hogy egy az Európai Bizottság által támogatott brüsszeli rendezvényen, egy uniós biztos jelenlétében Soros György is megszólalhat, és maffiaállamnak nevezheti az Európai Unió egyik tagját, Magyarországot.

Menyhárt József: a nemzethez tartozás hűség és alázat

2017.06.02.
A magyarság megélése, az együvé tartozás nem nacionalizmus, a nemzethez tartozás hűség, erény és alázat.

Klímaegyezmény: a nyugati vezetők rosszallással fogadták Trump döntését

2017.06.02.
Csalódottan és rosszallással fogadták a nyugat-európai országok vezetői Donald Trump bejelentését arról, hogy országa kilép a párizsi klimaegyezményből, és egyben elutasították az amerikai elnök javaslatát a megállapodás újratárgyalására.

Blogstar kávéház

2017.06.02.
Mivel riogatják a magyarokat az új bolsevikok, kinek mutatott be Trump, hogyan biztosítja 2018-at Orbán, és kik a világ legnépszerűbb vörösei, kiderül pénteki lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Ezeket a cikkeket olvastad már?