Blogolj!

Blogstar kávéház

2017.06.01.
Hogyan hasítanak Habonyék, mi befolyásolta a körúti robbantót, és mit titkolnak Soros egy régi interjúja, valamint Diana halálos balesete kapcsán, kiderül csütörtöki online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Horváth Lilla: Az életem éppúgy lehet érdekes más számára, mint ahogyan másé lehet nekem

2017.05.31.
Horváth Lilla alig húsz éves volt, amikor úgy döntött, hogy Kína legnagyobb városába megy nyelvet tanulni. A kezdeti tervét megvalósította, Sanghaj pedig második otthonává vált az évek során. Tapasztalatait nemrég elkezdte az interneten is megosztani videók formájában, nézőtábora pedig egyre csak gyarapszik. Milyen magyarként élni egy teljesen más kulturális közegben és hogyan viszonyul most Magyarországhoz? Blogstar-interjú.

Blogstar kávéház

2017.05.31.
A CEU óvatos optimizmusa, a főpolgármester gránitszilárdsága, a világ magyarságának lelki újratöltekezése és a szerelem ápolása szerdai lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Berlinben akart öngyilkos merényletet elkövetni egy szír fiatal

2017.05.30.
Öngyilkos merénylet előkészítésének gyanúja miatt őrizetbe vettek kedden egy 17 éves szíriai fiatalembert a németországi Brandenburg tartományban - jelentette be Karl-Heinz Schröter tartományi belügyminiszter.

Robert Goebbels: Az EU meg fog maradni, mert nincs alternatívája

2017.05.30.
A volt luxemburgi külügyi államtitkár, szocialista EP-képviselő, Schengen egyik atyja a nagyobb uniós integráció híve. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy az Európai Bizottság gyakran fölöslegesen szól bele nemzeti hatáskörben megoldható kérdésekbe.

Merkel: Európának nagyobb szerepet kell vállalnia a nemzetközi politikában

2017.05.30.
Európának a transzatlanti kapcsolatok megőrzése mellett nagyobb szerepet kell vállalnia a nemzetközi politikában - mondta Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben.

Theresa May: London nem köthet "bármilyen áron" megállapodást az EU-val

2017.05.30.
Theresa May brit miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről kezdődő tárgyalások célja nem lehet az, hogy London "bármilyen áron" megállapodásra jusson az Európai Unióval.

Blogstar kávéház

2017.05.30.
Miközben kifulladóban a forradalom, Brüsszelhez rohanna segítségért a magyar ellenzék, de saját kezébe veszi-e sorsát Európa? - kiderül keddi online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.05.29.
Az Orbán-jósda titkai, az MSZP besült csodafegyvere, a kommunizmus kísértete, frusztrálódó muszlim terroristák és képmutató nyugati bíróság hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Újabb dicsőséget szerzett a magyar Parlament

2017.05.28.
Felkerült a világ leghíresebb látnivalóinak listájára a magyar Országház
Címkék: Aktuális, parlament

Ezeket a cikkeket olvastad már?