Blogolj!

Féláron utazhatnak a szurkolók

2017.07.14.
A MÁV-csoport ötvenszázalékos utazási kedvezménnyel, megerősített szolgálattal és utasbiztonsági kampánnyal várja a pénteken kezdődött magyarországi vizes világbajnokság szurkolóit.

Blogstar kávéház

Brüsszel tejelése, az Iszlám Állam bosszúszomja, kampányuszodák és a magyar média falra hányt borsója pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.07.13.
Simicska álhírgyára, szegedi szálkák, előremenekülő mentősök és drámai hőhullámok forrósítják szerdai online lapszemlénket.
Címkék: Aktuális, lapszemle

A jövő megérkezett: önjáró autók cirkálnak Budapesten

2017.07.12.
Az Aimotive az első, ami megkapta az engedély az önvezető autók közúton való tesztelésére, így már senki ne csodálkozzon, ha Budapest utcáin szembe találkozik egy ilyennel.
Címkék: Aimotive, Aktuális, tech

Blogstar kávéház

2017.07.12.
Soros szomorúsága, a Momentum pofára esése, a szocialisták riogatása és a Föld kizsákmányolása szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Meghalt Schubert Éva

2017.07.11.
Budapest fővárosi hivatala jelentette be közleményben, hogy elhunyt Schubert Éva. A Kossuth-díjas színésznő 86 éves volt.

Jelentős az érdeklődés a magyar agrárkutatási eredmények iránt

2017.07.11.
Külföldön is jelentős az érdeklődés a magyar agrárkutatási eredmények iránt; nemcsak a környező országokban, de Közép-Ázsiában is keresik - például - az új magyar búzafajtákat, amelyeket a magyar kutatók a megváltozott klimatikus viszonyokhoz való alkalmazkodásra fejlesztettek ki.

Blogstar kávéház

2017.07.11.
Brüsszeli keménykedés, magyar és izraeli illiberalizmus, a fasisztázás morális alapjai és repülő tojások keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.07.10.
Elhatárolódó Izrael, menetelő imámok, újracsomagolt ellenzékiség, halál és orgazmus hétindító online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Visszafoglalták Moszult az Iszlám Államtól

2017.07.09.
Véget ért a már nyolc hónapja pusztító háború, Moszul városának ostroma. Vasárnap érkezett meg Moszulba az iraki miniszterelnök, hogy gratuláljon a harcoló egységeknek és a lakóknak a város visszafoglalásához.

Ezeket a cikkeket olvastad már?