Blogolj!

Egy kiló aranyat foglaltak le Czeglédy titkos széfjéből

2017.07.09.
Erős a gyanú, hogy a Czeglédy Csaba által vezetett bűnszervezet különböző szolgáltatásokat végzett a szocialistáknak - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

Blogstar kávéház

2017.07.09.
Paramilitáris masírozás, sátáni liberalizmus, a kormány, mely pénzért az anyját is eladja és a coming out gazdasági háttere vasárnapi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.07.08.
Dühöngő Pride, Vona árulása, Botka fenyegetése, Gyurcsány koncentrálása és gazdasági bizonytalanság szombati online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Túl vannak az első tanácskozási napon a világ vezetői

2017.07.07.
Nehéz megbeszélést folytattak a nemzetközi kereskedelemről a G20 csoport vezetői pénteken Hamburgban, és a párizsi klímavédelmi egyezmény ügyében sincs köztük teljes egyetértés.

Sikeres volt Trump és Putyin találkozója

Egyaránt kedvezően értékelte első találkozójuk létrejöttét Donald Trump és Vlagyimir Putyin. Az amerikai és az orosz elnök pénteken tárgyalt a németországi Hamburgban, a G20-csúcs közben.

Blogstar kávéház

2017.07.07.
Lopakodó diktatúra, antiszemita indulatok, gyurcsányi progresszivitás, magyar depresszió és fokozódó médiaháború pénteki online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.07.06.
Mit titkol Hosszú Katinka, miért ostorozza Bill Gates a német nagylelkűséget, proli vagy államférfi volt-e Horn Gyula, és kit védenek a szivárványos kordonok, kiderül csütörtöki online lapszemlénkből.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.07.05.
Soros és Juncker titkai, fokozódó kvótaveszély, agresszív migránsok és veszélyes taxisok szerdai online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Orbán: a V4-ek elismerik az egyiptomi elnök stabilizáló munkáját

2017.07.04.
A visegrádi négyek (V4) kifejezték elismerésüket és megbecsülésüket Egyiptom elnökének azért a munkáért, amellyel stabilizálni próbálja országa térségét

Hosszú Katinka bejelentette a Profi Úszók Világszövetségének megalakulását

Hosszú Katinka kedden bejelentette, hogy 30 úszó, köztük 15 olimpiai bajnok részvételével megalakul a Profi Úszók Világszövetsége.

Ezeket a cikkeket olvastad már?