Blogolj!

Még mindig fúrják a paksi bővítést

2017.05.24.
A Greenpeace Magyarország és az Energiaklub bíróságon támadták meg Paks II környezetvédelmi engedélyét, amely 2017 márciusában emelkedett jogerőre.
Címkék: Aktuális, Paks II

Blogstar kávéház

2017.05.24.
Brüsszelezés, politikai hullarablás, rés a pajzson, liberális halálhumor, irracionális tolerancia, dzsihadista őrület: tények és eltérő vélemények a magyar sajtóból a manchesteri terrortámadás kapcsán szerdai lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Meghalt Roger Moore

2017.05.23.
A hírt a család erősítette meg. A színész 89 éves volt, Svájcban hunyt el rákban.

Orbán Szegeden: Az ELI-vel zárkózik fel Európa a világhoz

2017.05.23.
„Az ELI nem olyan beruházás, amivel Európához felzárkózunk, hanem az az a beruházás, amellyel Európa felzárkózik a világhoz” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a lézerközpont átadóján.

Blogstar kávéház

2017.05.23.
Befuccsolt gigatüntetés, európai szabályozásért kiáltó kisebbségi ügyek és öngyilkos videók keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Meghalt Nicky Hayden

2017.05.22.
Harmincöt éves korában egy cesenai kórházban hétfőn elhunyt Nicky Hayden motorversenyző, a MotoGP 2006-os világbajnoka.

Szijjártó: csak a magyar határvédelem jelent megoldást

2017.05.22.
Az elmúlt időszakban csak a rendkívül szigorú magyar határvédelem és a kerítés a szerb-magyar határon jelentett megoldást az illegális migrációval szemben.

Lezsák Sándor: A népi kultúra helyreteszi a liberalizmus eltévelyedését

2017.05.22.
Petőfi Sándorék, Kölcsey Ferencék vagy épp a reformkor liberálisai ki akarták terjeszteni a szabadságot, ma pedig ki akarják sajátítani azt, s ez óriási különbség: tulajdonképpen egy kisebbség rémuralma fenyeget bennünket - véli az Országgyűlés alelnöke.

Blogstar kávéház

2017.05.22.
Jövőtlen sivalkodók versus álomgyilkos huligánok - a vasárnapi kormányellenes tüntetés ismét megosztotta a sajtót. Hétfői lapszemlénkből kiderül, ki nyerte az ezzel kapcsolatos számháborút, de exkluzív egyesülésre és szomorú szakadásra is bukkantunk.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Újabb fideszes győzelem egy időközi választáson

2017.05.21.
Kiss Szabolcs, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte Gyulán a vasárnapi időközi képviselő-választást. A baloldali jelölt inkább visszalépett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?