Blogolj!

Green Holidays – Szerdára minden utas hazaérkezik

2017.07.04.
A becsődölt Green Holidays Törökországban rekedt utasai közül szerdáig mindenkit hazaszállítanak.

Blogstar kávéház

2017.07.04.
Zsidózó cukipofák, szocialista hosszú kések, oknyomozó átlagpolgárok, no meg az álhírgyártás és a szexualitás honi akadémiája keddi online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Blogstar kávéház

2017.07.03.
Liberális feledékenység, illiberális barátság, orwelli árnyékhadsereg és a nemzeti szuverenitás megőrzésének titkai hétfői online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Csődbe ment a Green Holidays, szállás nélkül maradtak a magyarok – Frissítve

2017.07.02.
Fizetésképtelenséget jelentett vasárnap kora este a Green Holidays Kft., a társaság szervezésében délelőtt még elindult egy magyar csoport Budapestről charterjárattal a törökországi Antalyába, de lefoglalt szálláshelyükre már nem jutottak el.

Blogstar kávéház

2017.07.02.
Szupergender terepelőkészítés, világméretű kalifátus, polgárháborús előszoba és sorosi könnyek vasárnap reggeli online lapszemlénkben.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Egy átlagos nap: migránsok tömegverekedése és lövöldözés az USA-ban

2017.07.01.
Tömegverekedés tört ki a migránsok között Calaisban. Sok a sérült. Közben Arkansasban egy koncerten történt lövöldözés. Ott is vannak sérültek. Halálps áldozatról - egyelőre - egyik helyről sem érkezett jelentés.

Döntő fölényben a Fidesz

2017.07.01.
Szűk egy évvel a választás előtt egyértelmű fölényben van a Fidesz-KDNP, a kormánypártokkal az előkampány-időszak után is többen szimpatizálnak, mint a többi párttal együttvéve.

Blogstar kávéház

2017.07.01.
Kilátó-tizenegyre szórt uniós pénzek, a közelben ólálkodó migránsok, lázadozó félnótások szombat reggeli online lapszemlénkben, melyben azt is eláruljuk, mi a közös Kossuth Lajosban, Kun Bélában és Simicska Lajosban.
Címkék: Aktuális, lapszemle

Megszavazta a német parlament a melegházasság bevezetését

Németországban a szövetségi parlament pénteken megszavazta a melegházasság bevezetését.

Amerika bekeményít a bevándorlókkal szemben

2017.06.30.
Két olyan törvényjavaslatot fogadott el helyi idő szerint csütörtökön az amerikai képviselőház, melyek a jogalkotók szándékai szerint visszaszorítják majd az illegális bevándorlást.

Ezeket a cikkeket olvastad már?