Blogolj!

Nem megoldás a migránsok kötelező szétosztása, ezt az uniós országok sem támogatják

2017.08.16.
A két évvel ezelőtti magyar javaslatoknak megfelelően őrizni kell az államhatárokat, és a legutóbbi olaszországi eseményei azt mutatják, hogy ez a tengeren is megoldható.

Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik az embercsempészekkel együttműködő szervezetek

2017.08.15.
Fenyegetettséget jelent a belbiztonság számára azon nem kormányzati szervezetek (NGO-k) tevékenysége, amelyek sokszor az embercsempész hálózatokkal együttműködve segítik a migrációt.

Magyarország akkor is megvédi határait, ha tömegek indulnak el

2017.08.07.
Ha ősszel újra nagy tömegek indulnának meg a balkáni migrációs útvonalon, Magyarország akkor is készen áll arra, hogy megvédje saját határait, valamint az európai uniós határokat

Egyre több bűncselekményt követnek el a migránsok

2017.07.31.
Az utóbbi évek példái alapján kijelenthető, hogy egyre több köztörvényes bűncselekményt hajtanak végre az Európába újonnan érkező migránsok - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán.

Egyre több ország változtatna a migrációs politikán az EU-ban

2017.07.19.
Noha az Európai Unió továbbra sem szakít eddig követett migrációs politikájával, több tagország politikusai nyilatkoznak annak szükségességéről. Erről beszélt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.

Kerülőutakat keresnek a migránsok

2017.06.07.
Bakondi György szerint egyre többen veszik célba a magyar-szerb határszakaszt, de a dupla kerítés biztonságos védelmet nyújt.

Bakondi György: A biztonságunkról magunknak kell tudni gondoskodni

2017.05.21.
Van-e áram benne, illetőleg van-e nemzetközi párja a köznyelvben csak „2. kerítésként” elkészült okos műszaki védvonalnak? Demográfiai, üzleti, vagy szolidaritási kérdés inkább európai szemszögből a migráció? Mennyi az annyi: azaz mibe fájt nekünk eddig a 21. századi népvándorlás? Ezekről – is – beszél dr. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Blogstarnak adott nagyinterjújában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?