Blogolj!

Uniós pénzeket vonna el Magyarországtól egy német miniszter

2017.09.09.
Eddig is tudtuk, hogy a németek egy részének migráns-ügyekben nem tetszik a magyar különvélemény, de az igazságügyi miniszter most szintet lépett.

ÉLŐ: Kormányinfó 97.

Kecskés István
2017.09.07.
Egy nappal a kvótadöntés kihirdetése után minden bizonnyal komoly izgalmakat tartogat Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója.

Kvótadöntés: a politika megerőszakolta az európai értékeket

2017.09.06.
A magyar kormány világossá tette: az igazi jogi csatározás csak most, az Európai Bíróság döntése után kezdődik. Minden eszközzel küzdünk az ellen, hogy illegális bevándorlókat kelljen befogadni, az első számú cél Magyarország és a magyar emberek biztonságának védelme.

Semmi meglepetés: elutasították a magyar kvótakeresetet

2017.09.06.
Most akkor jönnek a migránsok? Vagy mégsem? Az Európai Bíróság szerdán bejelentette, elutasította a menedékkérők tagállamok közötti elosztását szolgáló uniós mechanizmus ellen benyújtott magyar és szlovák keresetet.

Kelepcébe kerültek az uniós szervek a kvótahatározat ügyében

2017.08.29.
Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint az uniós szervek kelepcébe kerültek. Ugyanis ha a kvótahatározat ideiglenesnek minősül, akkor szeptember 26. után nem kell végrehajtani, "bármit is mondjon a bíróság".

Ezeket a cikkeket olvastad már?