Blogolj!

Megölték az Iszlám Állam vezetőjét?

2017.06.11.
A szíriai állami televízió híradása szerint légicsapásban életét vesztette az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet vezetője, Abu Bakr al-Bagdadi.

Putyin: nincs bizonyíték a vegyi fegyver szíriai kormányerők általi bevetésére

2017.04.12.
A Szíriára mért katonai csapással az Egyesült Államok megsértette a nemzetközi jogot, mert azt anélkül tette, hogy bebizonyosodott volna, hogy a vegyi fegyvert a szíriai kormányerők vetették be, a NATO-szövetségesek pedig úgy viselkednek, mint a kínai bólogató szobrocskák.
Címkék: Aktuális, Putyin, Szíria

Donald Trump: "nem vonulunk be Szíriába"

2017.04.12.
Donald Trump amerikai elnök egy televíziós interjúban leszögezte: az Egyesült Államok nem vonul be Szíriába.

Az Egyesült Államok szankciókra készül Szíria ellen

2017.04.08.
Trumpék újabb frontot nyitnak: mindenkit el akarnak rettenteni attól, hogy Szíriával üzleteljen.

Az Európai Tanács elnöke üdvözölte az amerikai légicsapásokat

2017.04.07.
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke üdvözölte pénteken a Szíriában végrehajtott amerikai légicsapásokat, mondván, hogy azok "kellő határozottságot" mutattak a "barbár vegyifegyver-támadásokra" válaszul, amelyek elkövetésével a damaszkuszi rezsimet vádolják.
Címkék: Háború, Szíria

KKM: nem tűr halasztást a konfliktus tárgyalásos rendezése

2017.04.07.
A magyar kormány elítél minden vegyifegyver-támadást, a történtek is megerősítik, hogy a szíriai konfliktus tárgyalásos rendezése nem tűr halasztást - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium.
Címkék: Háború, Szíria

Nógrádi: új szakaszába lépett a háború 

2017.04.07.
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint az amerikai légitámadással új szakaszába lépett a szíriai háború és válság.
Címkék: Háború, Szíria

Amerikai légicsapás Szíriára - reakciók

2017.04.07.
Izraelben a miniszterelnöki hivatal, az államfő, miniszterek és ellenzéki politikusok egyaránt üdvözölték az Egyesült Államok péntek hajnali rakétatámadását a szíriai Homsz egyik légi támaszpontja ellen - jelentette péntek reggel a helyi közszolgálati rádió.

Putyin: az amerikai légicsapás agresszió

2017.04.07.
Vlagyimir Putyin elnök szerint a Szíria elleni amerikai légitámadás agresszió, kárt okoz az orosz-amerikai kapcsolatoknak és a terrorizmus elleni közös harcnak egyaránt - közölte pénteken Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.
Címkék: Szíria

Ezeket a cikkeket olvastad már?