Blogolj!

Európában a biztonsági helyzet rossz, a terrorfenyegetettség nagyon súlyos

2017.08.22.
Az európai vezetők felelőssége a kontinens biztonságának garantálása, és akik erre nem képesek, nincs helyük az európai vezetők között.

Szakértő: nagyon nehéz védekezni a gázolásos merényletek ellen

2017.08.19.
Nagyon nehéz védekezni a gázolásos merényletek ellen - mondta Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Orbán Viktor Európa biztonságának helyreállítását sürgeti

2017.08.18.
A miniszterelnök úgy fogalmazott: a szörnyű barcelonai támadás megerősíti azon meggyőződésünket, hogy az előttünk álló időszak legfontosabb feladata Európa és az európai emberek biztonságának helyreállítása, ezért minden eszközzel fel kell lépni a kontinenst sújtó terrorista akciókkal szemben.

Blogstar kávéház

2017.08.11.
Terrorfenyegetettség, észak-koreai veszély és magyar elismerések a szombati online lapszemlében.

Egyre több bűncselekményt követnek el a migránsok

2017.07.31.
Az utóbbi évek példái alapján kijelenthető, hogy egyre több köztörvényes bűncselekményt hajtanak végre az Európába újonnan érkező migránsok - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán.

Az Iszlám Állam zsoldosai visszatérnek Európába

2017.07.22.
Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint az Iszlám Állam életben maradó európai zsoldosai várhatóan visszatérnek majd a kontinensre, ahol akár terrorista akciókban is részt vehetnek.

Mecsetből távozó muszlimok közé hajtott egy furgon Londonban

2017.06.19.
Gyalogosok közé hajtott egy furgon hétfő hajnalban London északi részén, egy mecset közelében.
Címkék: London, terrorizmus

A szocialisták nyíltan védenek egy terroristát

2017.06.17.
Halász János, a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője azt mondta: a szocialisták le akarják bontani a kerítést, és végre akarják hajtani a Soros-tervet, be akarják engedni a migránsokat.

Az Iszlám Állam vállalta magára a londoni terrort

2017.06.05.
Az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára vasárnap a hét ember életét követelő londoni gázolásos és késeléses merényletet.

Halálos áldozatokkal járó terrorcselekmény történt Londonban, lelőtték a támadókat

2017.06.04.
Legkevesebb hét embert megölt három merénylő szombat éjjel London belvárosában. Mark Rowley, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának parancsnoka vasárnap kora reggel bejelentette, hogy a rendőrség fegyveres egységei végeztek a támadókkal.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?