Blogolj!

Csúnya vádak egy úszóedző ellen

T. Ramont, az MTK fiatal úszóinak mesterét azzal vádolják, hogy meztelen képeket küldött magáról kiskorú lányoknak. 

A hírt a fullank.hu oldal hozta nyilvánosságra, sőt a portál szerint a klub úszó szakosztályának vezetője Szilágyi Zoltán már le is mondott. Az ügyről állítólag értesült már a Magyar Úszószövetség is, ám a testület nem tett feljelentést, ellenben Tényi Istvánnal, aki ismeretlen elkövető ellen a 2012. évi C. törvény 208. § (1) bekezdésébe ütköző kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt fordult a Fővárosi Főügyészséghez. 

Szegő Tibor az MTK sajtószóviviője az indexnek azt nyilatkozta, hogy az ügynek nincs köze a férfi MTK-ban folytatott tevékenységéhez, így az egyesület nem kommunikál ebben az ügyben.

Kicsit talán furcsa, hogy miként jön ide Tényi István, hiszen sem az MTK-hoz, sem pedig az úszószövetséghez nincs köze. A fideszes önkormányzati képviselő rendszeresen tesz feljelentéseket, ám a 300 ügyéből, csak kettő jutott el eddig a vádemelésig. 

T. Ramon, amúgy a válogatottban is szereplő Kozma Dominik edzője is. Az MOB kiemelt edző programjában is szerepel, vagyis jogosult az állami pénzből származó fizetésre, ami esetében bruttó 300 ezer forint. És kapott egy szép szponzori autót is, amelyről fotót is tett fel a nyilvános Facebook oldalára. 

Amúgy a közösségi oldalról az is kiderül, hogy tegnap egy nagyobb társasággal az Allee bevásárlóközpont mozijában volt, átnézve a nyilvános adatlapokat a társaság egyik leány tagja még nem múlt el 18 esztendős, hiszen 2000. június 29-én született, mellesleg az MTK úszója. Ez persze nem jelent semmit. 

Emellett persze még puckér képet is csinálhat magáról az ember, ez még nem jelenti azt, hogy el is küldi azt másoknak. A kérdés az, hogy miért most derült ki, hogy esetleg az edző is készített magáról ilyet korábban. 

A 24.hu elemzése szerint T. Ramón korábban a Kőbánya SC-nél Turi György irányítása alatt dolgozott. Amikor az MTK-hoz szerződött, akkor egy tucatnyi versenyzőt vitt magával a kék-fehérekhez és megkapta a kiemelt edzői fizetést, valamint az autót is, s ezt követően többeket is zavart a személye. 

FRISSÍTÉS: Vizsgálódik a szövetség

Szombat délután a Magyar Úszószövetség közleményt adott ki az ügyben.

A Magyar Úszószövetséghez bejelentés érkezett egy, a sportágban dolgozó edzővel kapcsolatban – az abban megfogalmazottak egy esetleges bűncselekménnyel hozhatók összefüggésbe. Bár az állítólagos eset évekkel ezelőtt történt – amelyről a médiában megjelentekkel ellentétben a szövetség jelenlegi vezetésének semmiféle információja nem volt –, a MÚSZ elnöke azonnali vizsgálatot rendelt el.

A vizsgálatra felkért testület tagja Tausz Katalin, az UNICEF magyarországi szervezetének gyerekjogi igazgatója, Sós Csaba szövetségi kapitány és Wildner Domonkos, a szövetség jogi igazgatója.

Minderről az elnök tájékoztatta az edzőt foglalkoztató MTK úszószakosztályát, illetve a klub elnökét.

A MÚSZ a vizsgálat eredményéről és az esetleges következő lépésekről haladéktalanul beszámol a tagszervezeteknek és a közvéleménynek.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/36720/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,pedofil,úszás

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?