Blogolj!

Blogstar kávéház

Pintér M. Lajos

Szexizmus

Megjegyzést tettek a Tisztelt Házban Kunhalmi Ágnes szépségére.

Az Index a keddi parlamenti ülésnapról azt emeli ki, hogy Latorcai János KDNP-s alelnök szexista beszólással illette az MSZP-s képviselőt, majd a kormánypártok és a baloldal összevesztek rajta, hogy a Fidesz támadta-e meg az egyetemeket vagy Soros Magyarországot.

„Szél Bernadett szerint sokaknak viszket a tenyere, azoknak is, akik 2014-re is a Fideszre szavaztak, de szerinte egyre többen ismerik el, hogy aki a Fideszre szavaz, Putyinra szavaz.”

Beszóltak a parlamentben Kunhalmi Ágnes szépségére

Egy közjáték sokáig emlékezetes marad a parlament keddi üléséről. Latorcai János, a parlament KDNP-s alelnökének ugyanis szokás szerint most is fegyelmeznie kellett a bekiabáló képviselőket. A levezető elnök ezúttal az MSZP-s Kunhalmi Ágnest pécézte ki magának, és azzal intette rendre a képviselőt, hogy Kunhalmi képviselő asszony, a sok bekiabálás árnyalja a szépségét.

Elszigetelődés

Nehéz úgy üzenni Brüsszelnek, ha a plakátokat nem látják uniós politikusok, mert nem jönnek ide.

A 444 elemzése szerint úgy tűnik, hogy egyre jobban elszigetelődik Orbán Viktor Nyugat-Európában.

„Az európai néppártban megerősödött azoknak a hangja, akik szerint a Fideszt ki kellene zárni az EPP-ből. Bár a Fidesz 11 (plusz a KDNP 1) kinti képviselője még fegyelmezetten szavaz együtt a néppárttal, de Orbán már nagyon kínos az EPP-nek. Hogy eljutnak-e a kizárásig, netán a Fidesz előbb lép ki sértődötten a frakcióból, még nem tudni. Mindenesetre Bayer Zsolt az Echo TV-s Sajtóklubban arról beszélt, hogy tudomása szerint a Fidesz megpattan, és a visegrádi országokkal közösen alakít egy frakciót.”

Kerülik Orbánt a vezető nyugati politikusok - 444

Nehéz úgy üzenni Brüsszelnek, ha a plakátokat nem látják uniós politikusok, mert nem jönnek ide. Úgy tűnik, hogy egyre jobban elszigetelődik Orbán Viktor Nyugat-Európában. És ehhez kevés lesz a belföldi híveket hülyíteni olyan feltűnően lelkes beszámolóval, mint amit az Origó természetesen névtelen szerzője írt az európai néppárt március végi, kétnapos máltai közgyűléséről, ilyen valószínűtlen mondatokkal: „Külföldi újságírók között is téma volt, hogy a magyar miniszterelnök egyetlen nap alatt hány politikussal tárgyalt.

Vicc

Georg Spöttle szerint a rendőröket megdobáló demonstrálók egy trafikot sem tudnának elvezetni, nemhogy egy országot.

A kormányellenes tüntetésekről is szólva a biztonsági szakértő a PestiSrácoknak úgy értékelt, Soros Györgynél a nemzetállamok megbuktatása, Európa identitásának az eltörlése a cél; ha kinyitjuk a kerítést, Németország és Ausztria azonnal határzárat teremt, és itt rekednek a gazdasági bevándorlók és terroristák százezrei.

„Hallgattam a trágár skandálást és elnéztem az arcokat, akik arra biztatták a tömeget, hogy menjenek be a parlamentbe, és rángassák ki a politikusokat. Egy vicc, a rendőröket sörös dobozzal megdobáló hülyegyerekek egy trafikot sem tudnának elvezetni, nem hogy egy országot. Igazából lejáratták magukat, azok előtt is, akik nem támogatják a Fideszt és a jelenlegi kormányt.”

Spöttle: A rendőröket megdobáló hülyegyerekek egy trafikot sem tudnának elvezetni!

Georg Spöttle biztonsági szakértő szerint Soros Györgynél a nemzetállamok megbuktatása, Európa identitásának az eltörlése a cél, Magyarország határait pedig védeni kell a migránsoktól, mert ha kinyitjuk a kerítést, Németország és Ausuztria azonnal határzárat teremt és itt rekednek a gazdasági bevándorlók és terroristák százezrei. Ma közzétett és a PestiSrácok.hu-hoz is eljuttatott írásában azt tanácsolja: a tüntetőknek is ...

Közkívánatra

A héten nemcsak a felsőoktatási törvény módosítása, de a CEU ellen is lesz tüntetés a fővárosban.

A HVG Online szúrta ki, hogy április 22-án utcára vonulnak a Soros-hadsereg és a Soros-egyetem ellen tiltakozók – miközben amúgy több kormányellenes tüntetés is lesz, csak hogy ne unatkozzanak a budapestiek.

„A Szabadság téri tüntetésen is feltűntek, és az ott felszólaló Gulyás Mártonnal is szóváltásba keveredtek többen azok közül, akik most CEU-ellenes demonstrációt szerveznek. A Facebookon közzétett, nyilvános esemény leírása szerint közkívánatra.”

A CEU ellen is lesz tüntetés szombaton

Újra az utcára mennek a Soros-hadsereg ellen - hirdeti az esemény létrehozója.

Prototípus

Kötött pályás járművek gyártására vonatkozó cselekvési tervet fogadott el a kormány.

A Magyar Idők cikke szerint a kötött pályás járműgyártási cselekvési terv megvalósítására 2017–2018-ban 6500 millió forintot fordítanak: prototípust fejlesztenek többek között a millenniumi földalatti vasút járműflottájának cseréje céljából és a fogaskerekű vasút számára, a jármű fejlesztésére szánt összeg 1,5 milliárd forint.

„A cselekvési tervben foglalkoznak a MÁV-Start IC+ programjának a támogatásával is, négy év alatt összesen több mint 45 milliárd forintért szerezhet be a nagy sebességre képes és emelt szolgáltatási színvonalat biztosító vasúti személykocsikból.”

Ötvenmilliárd forint jut vasúti járművek itthoni fejlesztésére | Magyar Idők

A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/gazdasag/otvenmilliard-forint-jut-vasuti-jarmuvek-itthoni-fejlesztesere-1589188/ Kötött pályás járművek gyártására vonatkozó cselekvési tervet fogadott el a kormány, és hozzá miniszteri biztost nevezett ki. Tuzson Bence a napokban egy szakmai rendezvényen ismertette a program főbb elemeit.

Fesztiválszett

A kormánybiztos csinos felesége nem spórol a csábító ruhákkal.

Vajna Timi már tavaly is gondosan dokumentálta, milyen ruhában jelenik meg Amerika leghíresebb fesztiváljain, és úgy tűnik, idén sem lesz ez másképp – írja a Blikk, mely fotógalériát is közöl.

„Míg mi itthon április szeszélyeitől szenvedünk, addig Vajnáné a szikázró napsütésben mutatja be a legfrissebb trendeket követő partiszettjeit, melyeket a Coachella fesztiválhoz választott gondosan.”

Vajna Timi eszméletlenül szexire vette a formát a fesztiválszezonban - fotók

Vajna Timi már tavaly is gondosan dokumentálta, milyen ruhába jelenik meg Amerika leghíresebb fesztiváljain és úgy tűnik, idén sem lesz ez másképp. Míg mi itthon április szeszélyeitől szenvedünk, addig Vajnáné a szikázró napsütésben mutatja be a legfrissebb trendeket követő partiszettjeit, melyeket a Coachella fesztiválhoz választott gondosan. Nézegessen szetteket Vajna Timi gardróbjából!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37323/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre több a szabályszegés, az emberek türelme fogy

2020.04.05. 11:55
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját.

Blogstar kávéház

2020.04.04. 21:40
A maszkviselés egyszeregye, az ellenzék hiteltelensége, Olaszország csúcspontja, Svédország következetlensége és Ubrankovics Júlia szexi karanténszelfije online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 22:10
Az Európai Néppárt boszorkányüldözése, Brüsszel sértegetései, Giuseppe Conte felelőtlensége, a veszélyhelyzete próbatétele és Jaksity Kata állásvadászata online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 04:55
Az Európai Unió munkahelyvédelmi akcióterve, Brüsszel övön aluli támadása, a német munkanélküliség elszabadulása, Karácsony Gergely kudarca és Csukás István utolsó kívánsága pénteki online lapszemlénkben.

Újra sűrítik a BKK járatait

2020.04.02. 07:30
Mivel a járvány idejére alaposan lecsökkent a tömegközlekedési járművek utasforgalma, így a BKK úgy döntött, hogy április elsejétől csökkenti a járatokat és a szombati menetrend lesz érvényben. Ez viszont a gyakorlatban …

Blogstar kávéház

2020.04.02. 05:15
A kormánykommunikáció kacskaringói, Karácsonyék hatalomféltése, a koronavírus-járvány tézisei, a migráció kockázatai és Vámos Erika lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Koronavírusos Győr polgármestere

2020.04.01. 21:45
Dézsi Csaba András az első magyar politikus, aki igazoltan megfertőződött a koronavírussal.

Gulyás Gergely: változatlanok maradnak a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben

2020.04.01. 16:15
Továbbra is az eddigiek szerint lesznek gyakorolhatók a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben, a kormány eltekint …

Újabb hat repülőgép hoz védőeszközöket Budapestre

2020.04.01. 13:15
Ahogy már múlt héten is több tonna védőfelszerelés érkezett Magyarországra, úgy most szerdán is hat repülőt várnak Budapestre.

Budapesten van a legtöbb koronavírusos megbetegedés

2020.04.01. 08:20
Sokáig szenzitív adatként kezelték a betegek adatait, valamint a megbetegedések országos eloszlását, de a hivatalos kormányzati oldalon már megtalálhatóak a pontosabb országos adatok is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?