950-el nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma
Ismét ezerhez közelített az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma itthon az elmúlt huszonnégy órában, már a 23 ezret is átlépte az azonosított betegek száma. Elhunyt 12 beteg.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Tábor

Május 1-jei első nagy tüntetésével a Momentum jelezte, hogy komoly ellenzéki erő lehet 2018-ra.

A 444.hu azt a következtetést vonta le a momentumosok megmozdulásából, hogy a mozgalomnak van tábora, és ha minden igaz, a párt ebből egy éven belül rendszerváltó erőt is építene.

„Az orosz nagykövetségnél felállt rengeteg rendőrt látva sokan fújoltak, de még így is kifejezetten békés volt a tömeg, Bayer Zsolttól kezdve Németh Szilárdon át, Orbán Viktoron keresztül Hollik Istvánig nehéz lesz megint viszkető tenyérrel pofonos ládát emlegetni, mert ezt a társaságot tényleg csak egy munkásőr láthatta fenyegetőnek.”

A Momentum első nagy tüntetésével bemutatta, hogy komoly ellenzéki erő lehet - 444

Erősen indította be a kampányát a Momentum, amely a Szabadság tértől a Hősök terére vonulva zavarta le az első tömegrendezvényét. A néhány kezdeti hibával együtt is komoly tiltakozást szerveztek meg, a körülményekhez képest kemény beszédekkel. Úgy néz ki, a Momentumnak van tábora, és ha minden igaz, a párt ebből egy éven belül rendszerváltó erőt is építene.

Rekvizítum

Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő egy személyben meghirdette a baloldal 2018-as összefogását.

A DK elnöke nemcsak arról beszélt a majálison, hogy minden választókerületben egy „demokratikus ellenfele lesz” a Fidesznek, de arra is utalt, hogy Orbán barátai földönfutóvá lehetnek – írja az Index.

„Május elseje nem kommunista ünnep. Nem Kádár ünnepe. Nem a szocializmusból itt maradt rekvizítum. Arról szól, hogy meg kell becsülni a munkást, a melóst, az alkalmazottat. Nem akarunk visszatérni Horthy világába, az urak, cselédek, szolgák világába. Nem akarjuk, hogy a tudás csak kevesek kiváltsága legyen. Nem akarjuk, hogy földönfutók legyünk saját hazánkban”.

Gyurcsány bőrgyógyászhoz küldte Orbánt

A jövő évi választás előtti utolsó ünnepnapnak nevezte Gyurcsány Ferenc a DK május elsejei rendezvényét, amelyen üzent Orbánnak, Mészárosnak de a baloldalnak is. Néhol viszont Orbánnal érvelve ment Orbánnak. A volt kormányfő szerint lehet bizakodni abban, „hogy egy év múlva ilyenkor Magyarországnak új, demokratikus kormánya lesz."

Nadrágszíj

Orbán a kisemberekbe és a melósokba kapaszkodott, majd elárulta őket.

Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt a szocialisták majálisán meghirdette a Nemzeti Nyomor Rendszerének felszámolását – tudósít a HVG.

„Nincs több lyuk a nadrágszíján, nem lehet beljebb húzni – ezt mondta Botkának megannyi melós a saját elmondása szerint. A szegedi polgármester szerint az embereknek bizony viszket a tenyerük, amikor a fizetéses borítékot kinyitják, és amikor utána látják a fideszes nagyurakat.”

"Orbán Viktor egy lufi"

Az MSZP május 1-jei rendezvényének első felszólalója, Kunhalmi Ágnes jellemezte így a miniszterelnököt.

Rolex

Botka László ismét lebukott, miközben a vagyonosokat támadja, kiderült róla, hogy imádja a többmilliós luxusórákat.

A Ripost derítette ki, hogy a szocialisták üdvöskéje – aki a majálison már nem is merte hordani méregdrága óráit – a családi álomautó mellett valami másról is titkolózik...

„DK-s politikusoktól származó információink szerint Botka László a méregdrága luxusórák rajongója, a háta mögött ezért Rolex Lacinak is becézik. A méregdrága óra királyi koronát formázó logója azt jelzi, hogy ez a márka a nemzetközi pénzarisztokrácia kedvence, sőt egyfajta jelképe.”

Sokmilliós luxusórák szerelmese Botka "ROLEX"László. Miért tüntette el őket a vagyonnyilatkozatából?

DK-s politikusoktól, Botka korábbi MSZP-s párttársaitól származó információk szerint ugyancsak költséges hobbija van a szocialisták minisz...

Helycsere

Kemény kritikával illette NB I-es edzőkollégáit Urbán Flórián.

A Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrösi Kinizsi FC vezetőedzője beszólt többek között a Videotonnal, a Fradinak és a Mezőkövesdnek is – derül ki az Origo cikkéből.

„Itt folyik az igazi munka, amikor kijövünk, és csak nyolcan vannak, akkor ennek a nyolc embernek kell minőségi edzést tartani, hogy legyen valami értelme, ne csak ledobjuk a labdát. Sokkal nehezebb ez, mint mondjuk a papíron okos edzőkollégáknak, akik NB I-ben nem érnek el semmit. Nagyon szívesen leküldeném őket. Talán eljött az ideje annak, hogy helyet cseréljünk.”

Urbán Flórián kiosztotta az NB I-es edzőket

Nem akart neveket említeni, végül csak mondott hármat-négyet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/37795/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.24. 03:05
Von der Leyen migrációs pakkja, Orbán Viktor felbukkanása, Dobrev Klára álhírcsomagja, Pataky Attila zokogós vallomása és Alföldi Róbert coming outja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.23. 05:15
A fideszes városok szemételtakarítása, Brüsszel politikai boszorkányüldözése, a magyar egészségügy leterhelődése, Dzsudzsák Balázs maradonai tömeghatása és Völgyi Zsuzsi lázas kattogása szerdai online lapszemlénkben.

Több mint kétszázan jelentkeztek a Jó tanuló, jó sportoló című felhívásra

2020.09.22. 18:30
A pályázatra - amely a "2020 az erős magyar közösségek éve" része - 247 külhoni magyar fiatal nyújtotta be jelentkezését – …

Sokat késhetnek a vonatok a maszkviselés hiánya miatt

2020.09.22. 15:15
Bár már sajnos bőven volt időnk megszokni, hogy a maszkot viselni kell, vannak, akik még mindig elfelejtik felvenni. Ez egy hét alatt pedig 172 perc késést okozott a MÁV-nál.

633 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.22. 09:25
Ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 694 főre emelkedett, 4559-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.22. 03:10
A Belarusz-szankciók bukása, Gyurcsány szánalmas színháza, a Jobbik borsodi kálváriája, a magyarok maszkkötelezettsége és Palvin Barbi fehérneműrejtélye keddi online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

2020.09.21. 09:05
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben …

Blogstar kávéház

2020.09.21. 05:15
Lukasenko csapdahelyzete, Gyurcsány Ferenc fröcsögő fenyegetőzése, a színészhallgatók megnyomorítása, Barta Sylvia koronavíruskínjai és Rónai Egon családi tragédiája hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?