Blogolj!

Németh Szilárd: A 2002-es csalódás remélhetőleg bevésődött az emberek fejébe

2001-2002-ben elkövettük azt a hibát, hogy nem érveltünk a szocik hazugságai ellen, ma viszont bemutatjuk ezeket – szögezi le Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a Blogstarnak adott interjújában. Utal arra is, ha a jövőben Brüsszel döntene a nemzeti hatáskörbe tartozó adó-, bér- és foglalkoztatáspolitikáról, akkor nagy baj lenne. A kormány azonban ezt nem engedi. A képviselőt nem zavarja, ha kifigurázzák és a párt öklének nevezik. Továbbra is konfliktust vállaló, szókimondó ember marad, noha ezt sokan nem szeretik. Blogstar-interjú. 

A költségvetési vitában elmondott hozzászólása után érkezett az interjúra, amiben nehezményezte az MSZP Fizessenek a gazdagok kampányát. A szándék a bérből élők javát szolgálná. Mi ezzel a baj?

Akkor nem lenne baj, ha így lenne, de nem is így van! Ráadásul ki a gazdag, s ezt kidönti el? Botka, Gyurcsány, Vona vagy központi bizottság?

Rákosi Mátyás 1947-ben Kaposváron tartott nagygyűlést és ugyanezt mondta az embereknek, mint itt és most az utódpárt.

A hallgatóságnak akkor is tetszhetett, mert nagyon éljeneztek, csak később döbbentek rá, hogy a kopasz komcsi csúnyán átverte őket. Rákosi ugyanis nem Lúdas Matyi vagy Robin Hood volt, aki valóra váltotta volna a népmesei vágyálmot. Neki is csak a hatalom és a pénz kellett, mint a mai garnitúrának. Amikor 1948-ban csalással, a polgári világ ledarálásával ez is meglett, jött a hidegzuhany. Vidéken beszolgáltatás, padláslesöprés, kollektivizálás. A családom személyesen is megélte, hogy mit jelentett akkor saját disznót az engedélyük nélkül levágni: kilenc hónapot a börtönben. De a városi melósok se jártak különbül. Apám már a Csepel Művekben dolgozott, kötelező volt Békekölcsönt jegyeznie, be kellett mennie fizetés nélkül dolgozni a sztahanovista mozgalomba, a kommunista műszakba. A bolsik akkor is mindenkit kizsebeltek, amit leginkább a szegények sínylettek meg, azok, akikre mindig hivatkoztak a „munkás-paraszt hatalomban”. Aztán 2001-2002-ben az utódpárt, az MSZP ugyanezt tette. Akkor is jól ment a szekér, mint ma, akkor is erősödött az ország és gyarapodtak a családok. Akkor is benne volt a költségvetésben a munkahelyteremtés, a nyugdíjemelés, a béremelés, a bérmegállapodás, benne voltak a jóléti lehetőségek, olcsó lakáshitelek...

Erre azt mondták, hogy ennél ők többet adnának.

...akkor is az zajlott, ami most. Hogy a kormány ellop mindent, a Fidesz lábbal tiporja a demokráciát, nem nézi a szegényeket, etc., etc. Ócska hazugságokkal gyaláztak, alaptalan vádakkal rágalmaztak bennünket akkor is. Beígértek mindent, meg is választották őket. Aztán semmi sem lett az ígéretekből. Sőt kormányon az ellenkezőjét cselekedték, mint, amit a kampányban mondtak. Rákosi pajtás eminens tanítványainak bizonyultak.

Emlékszünk Lendvai Ildikó ígéretére…

Igen, igen. „Lassan mondom, hogy mindenki megértse, nem lesz gázáremelés!” Ezt követően tizenötször(!) emelték, összesen a háromszorosára a gáz árát. Nincs új a nap alatt. A dolog pikantériája, hogy most a szocik – még nem is hivatalos - miniszterelnök-jelöltje, Botka László egy dúsgazdag ember, akit luxusnyaralásai miatt a „szegedi mélytengeri búvárnak” hívnak. Ő persze már bemutatkozott akkor, amikor még országgyűlési képviselőként támogatta a 13. havi nyugdíj elvételét és a lakossági gázár-támogatás megszüntetését.

Ön a munkából élők költségvetéséről beszélt felszólalásában…

Ennek a költségvetésnek minden dolgozó a nyertese. A saját maga életében jövőre is mindenki léphet egyet előre. Az ország legfontosabb mutatói a GDP jelentősen bővül, az infláció alacsony marad, a költségvetési deficit bőven az EU elvárasai alatt teljesül és az államadósság is csökken.

A legfontosabb: az ország védelme, a magyarok biztonsága elsődlegesen biztosított.

Nő a foglalkoztatottság; emelkednek a bérek, csökkennek az adók, az áfa is; kibővül a CSOK; növekszik az ingyenes étkeztetésben és tankönyvekben részesülő gyermekek száma; jól járnak a nyugdíjasok: inflációs nyugdíj-kiegészítés, GDP arányos nyugdíjprémium, …

Az Orbán-Medgyessy tévévitában 2002-ben a szocialista jelölt azt mondta, hogy a Fidesz lakásprogramja nagyon jó, de kevés. Ők többet akarnak adni!

Igen, aztán 2003-ban bezúzták a teljes lakásprogramot, megszűnt az olcsó lakáskölcsön, és így nyomtak bele másfél millió családot a devizahitelbe. Ennek a mai napig van következménye, pedig a Fidesz az emberek 95 százalékát úgy mentette ki a hitelcsapdából, hogy közben a bankokat is megregulázta, de nem küldte padlóra a hitelezés lehetőségét. Ám még mindig vannak, akiken segíteni kell, számíthatnak ránk.

Hagyták a rezsit is emelkedni…

Valóban hagyták, hogy a folyamatosan emelkedő lakossági számlákkal a multi energiaszolgáltatók kizsebeljék a kisembereket. A sárgacsekk-adósságba taszítás legalább olyan példátlan és aljas tett volt, mint amit a bankoknak engedtek a devizahitelezéssel kapcsolatban.

Ujhelyi István az unió szociális pillérével akar rokonszenvet kiváltani az embereknél. Erre ön nevet most egyet. Miért? Ez sem lenne kedvező az embereknek? Ujhelyi szerint nagyon jó lenne nekik!

Ujhelyi még hagyján, tudjuk ki ő, de sajnos ezt a trombitát fújja a Jobbik is. Kényszerítsük arra Brüsszelt, hogy egyenlő munkáért egyenlő bérek legyenek! Jól hangzik, nem? Pedig hablaty. Ha ugyanis Brüsszelben döntik el a tagállamok nemzeti hatáskörbe tartozó adó- bér- és foglalkoztatáspolitikáját, akkor nagy baj lesz. Brüsszelben továbbra is a nemzetközi nagytőke érdekeit, s nem a magyar munkavállalókét nézik. Amit ott döntenek el, az mindig csak rosszat jelenthet számunkra. Az adócsökkentés helyett adóemelés, béremelés helyett bércsökkentés fog jelentkezni a családok költségvetésében. A rezsi pedig nemhogy csökkenne, hanem éppen ellenkezőleg, oltári nagyot emelkedne.

A nemzeti konzultáció éppen erről szól…

Teljesen így van. Azért kell megállítani Brüsszel lopakodó, nemzetállami hatásköröket elvonni akaró politikáját, mert mi magunk szeretnénk meghatározni az életünket alapvetően befolyásoló foglakoztatási, adó- és bérpolitikai irányokat. S arra kérjük az embereket, hogy támogassanak benne minket, mert a jelenlegi irány jó, a magyar munkavállalók érdekeit ez szolgálja.

Ettől függetlenül elhiszik majd az emberek Ujhelyi Istvánnak, hogy ez a szociális pillér számukra jót hoz?

Bízom abban, hogy egyre kevesebben dőlnek be a hazugságoknak bár, nagyon sokan elhitték 2002-ben is. Az akkori csalódás persze remélhetőleg már bevésődött az emberek fejébe. Ezért megyünk most más irányba. Be kell vallani, 2001-2002-ben elkövettük azt a hibát, hogy nem érveltünk a szocik hazugságai ellen. Ma viszont bemutatjuk hazugságaikat, bemutatjuk az ígérgetés-cunamit, és elmondjuk, hogy mi lehet mind ennek a következménye az emberek életében, az ország jövőjét illetően. Az emberek is már megtapasztalták, hogy személyükben, pártjukban

ugyanazok, az ellenzékhez tartozó politikusok már többször átvágták őket

ugyanezzel a módszerrel. A nemzeti konzultáció azért is hasznos, mert fölrázza a társadalmat: ne higgyenek nekik, csalnak, mint mindig!

Miután a magyarok a kormány vezetésével megint visszahúzták a szakadék széléről az országot.

­Tízmillió ember nagyon sokat áldozott azért, hogy Magyarország helyre kerüljön. Most minden mutató azt jelzi, alapvetően jó irányba mennek a dolgok. A költségvetésünk pozitív üzenet is egyben: az emberek életéről szól, a magyarok érdekeit szolgálja a jövő évi büdzsé. Egy rossz választási döntés személyes vereséget, veszteséget is jelent. Van veszítenivalója a magyaroknak.

Sajnos ebben a csörtében az Európai Bizottság is a baloldali liberális ellenzéket támogatja az emberek érdekeivel szemben.

Egyértelmű. Jelenleg az Európai Egyesült Államok megalkotása zajlik. Ez azt jelenti, hogy a nemzeti hatásköröket teljesen el kell vonni, a nemzetállamokat fel kell oldani, az európai emberekről legfeljebb, mint nemzetiségekről lehet gondolkodni. Teljesen eltűntetnének mindent, ami az antik-keresztény kultúrára épül. A szabadság, egyenlőség, testvériség mellett a hit, remény, szeretet eszménye is kell, hogy érvényesüljön. A nemzeti önazonosság számunkra az egyik legfőbb érték.

A csatlakozási szerződés is meghagyta ezeket a hatásköröket, amiket most el akarnak vonni.

Adenauer Európája az együttműködésről, a szabad nemzetek közösségéről szólt. Ez nem a Varsói Szerződés vagy a KGST, ezt nem kellene abronccsal összetartani. Mégis az Európai Bizottság baloldali és áljobboldali vezetői, képviselői az összes nemzeti jogkört el szeretnék vonni. 

Ebben segít nekik például Soros György is.

Igen, az amerikai pénzügyi spekuláns éppúgy azt szeretné, mint a multik, a bankok. Számukra az a legfontosabb, hogy a pénzük mindig és bármi áron meglegyen. Nekik semmi sem drága! A nemzetállamok a terjeszkedési szándékaikat tekintve az útjukban állnak. Ezért hazudnak oly’ szépen „a szociális pillérről”, de ugyanez van a rezsicsökkentési hatáskörök elvonásával kapcsolatban is. Ha csak piaci alapon kaphat mindenki energiát, akkor ki, ha nem a nemzetközi szolgáltató óriások határozzák meg az árakat. A tagállami hatásköröket ezért akarják széttörni, elvonni. Csepelen egy átlagos lakótelepi lakásban élő kétgyerekes család 2010 előtt már a jövedelmének 40-50 százalékát fizette vagy fizette volna, ha futotta volna rezsire. Ezt egy tisztességes kormány nem engedhette meg. Viszont ha nem lett volna meg az Orbán- kormány hatásköre ebben a kérdésben, akkor semmit se tehetett volna 2013-ban. Egyszerűen nem lett volna rezsicsökkentés.

Minapi információ, hogy Soros képviseletében a Nyílt Társadalom Alapítvány ügyvezetője évi 58 millió forintos fizetésért dolgozik a magyar társadalom ellen. Komoly muníció.

Ez éppen tízszerese a magyar miniszterelnök fizetésének. A milliárdosok pénze és az ellenzéki politikusok hatalmi vágyálma áll szemben a megválasztott parlamenti többséggel. Ez az összjáték jól kitapintható.

Amikor például Vona Gábor pártelnök arról döntött a Jobbikban, hogy bármi áron miniszterelnök akar lenni, simán elfogadta, hogy Simicska fizessen és diktáljon,

Heller Ágnes pedig dicsérgesse. Nem zavarta az sem, hogy ezzel föladta pártja nemzeti-radikális identitását, elárulta a szavazóit. Mára már semmi más motivációja sincs, mint a pénz és a hatalom. A finanszírozók tollba mondják nekik, hogy mi a feladatuk. Soros a baloldalt, míg Simicska a Jobbikot táncoltatja. Ezt a furcsa koalíciót szolgálják ki a Soros-féle NGO-k is.

Ön korábban brutális kampányról beszélt.

Fönntartom! Sajnos.

­

Ebben a már most is zavaróan hangos kormánygyalázásban kihallatszódhat-e a kabinet üzenete a tisztességes munkáról, az emberközpontúságról, ami eddig meghozta az eredményeket?

Úgy látom, hogy igen. A 2006-os önkormányzati választások óta a Fidesz-KDNP minden választást és népszavazást megnyert. Az emberek józanul gondolkodnak. Nekünk az a feladatunk, hogy ezt a higgadt, nyugodt és józan gondolkodást, az emberek érdekeinek összhangját fönn tudjuk tartani. A nemzeti konzultáció az egyik ilyen eszköz, valódi közösséget épít. Nem muszáj mindenben egyetértenünk, nem kell mindenről ugyanazt gondolnunk. Sokfélék vagyunk, azt nézzük meg, ami összeköt minket. A hazánk, a kultúránk, a nyelvünk, a lét- és közbiztonságunk. Ha ezek összekapcsolnak, akkor a kis különbségeket félre téve képesek vagyunk józan párbeszédet folytatni, mert van érdek- és értékközösségünk. Október másodikán, a kvóta-ellenes népszavazáson 3 millió 362 ezer 224 ember, 98,36% szavazott egy irányba. Soha az életben nem állt össze ennyi ember Magyarországon. Szerintem bizakodhatunk, viszont azt a hibát, amit 2002-ben elkövettünk, még egyszer nem szabad.

Önt a párt öklének tartják. Az ellenzék szerint mert robosztus, birkózó alkat, és odacsap, ahova „köll”, mint a munkásököl. A másik oldalon az egyenes beszédet, a közérthető fogalmazást, a konfliktusok szemtől-szembe való fölvállalását értik rajta, s ezért tisztelik. Hogy viseli ezt a megjelölést?

Számomra ez inkább megtisztelő. Azoknak meg köszönöm, akik támogatnak. A birkózás tartást ad: ne lépj félre a megpróbáltatások elől, készülj fel, küzdj meg becsületesen magadért és a társaidért egyaránt! Híve vagyok a tiszta, egyenes beszédnek, a szemtől szembeni cselekvésnek. Tisztelem azokat az ellenfeleket, akik nem hablatyolnak, jó, ha a diszkusszió a valóságról és az igazságról szól. A cinizmust, az irigységet, a hazudozást és rosszindulatot nehezen viselem. Nyilván nem mindenki ért velem egyet, ezért gyakran kifiguráznak, kigúnyolnak, beskatulyáznak. Alapjaiban nem zavar, nem is zavarhat, mert közszereplő vagyok. Vállaltam, s vállalom ezután is.      

67
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38341/pics/lead_800x600.jpg
Csepel,Interjú,Jobbik,Lendvai Ildikó,Németh Szilárd,Rákosi Mátyás,rezsibiztos,rezsicsökkentés,Soros György,Vona Gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 67 db hozzászólás érkezett!
Iván 2017-05-19 19:13:16
Németh Szilárd (FIDESZ) = varacskos disznó
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:13:12
Németh Szilárd (FIDESZ) = varacskos disznó
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:37
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:32
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:26
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:22
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:17
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:12
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:08
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok
Iván 2017-05-19 19:12:03
Van egy tahó gázszerelő, kinek neve Mészáros,
Egyszer mondá neki Viktor: "Te leszel a pénztáros!"
Eltüntették a Népszabit, megvették az Origót,
Geci Viktor seggét nyalják, desszertnek plusz guanót.

Családjában csak komcsi volt, szocialista káder,
KISZ-es volt még Kövér Laci, Deutsch Tomika és Áder.
Most ők lettek rendszerváltók, pártkönyvük jól eldugva
Olyan mélyre, mint országunk általuk lett szétkúrva!

Mészáros az gazdag ember, rajta van a toplistán,
Százmilliárdjai vannak, adóforint „jogtisztán”.
Napi.hu közreadta, ötödik leggazdagabb,
Erre azt mondta a Lázár: „Szerintem ez falsadat”.

Nem számít a kormánypártnak, mit össze nem kaparint,
Első királyunk, ha élne, rögtön vágná karjait.
Viszont a mostani „király” megüzente Brüsszelből:
„Ne kritizáljatok engem, elegem van mindenből!”

„Juncker, Soros, nem pofázni!”, kiosztott ő mindenkit.
„Hogy mertek ti kritizálni, aszta kutyamindenit!
Nagy Imre sírjánál álltam, elzavartam ruszkikat,
Mindjárt felhívom a Putyint, akkor lesz csak haddelhadd!”

„Pedig demokrata vagyok, el is jöttem vitázni.
De nektek még ez sem elég, ezt tudtok: kritizálni.
Hiába mondjátok nekem, az EU-ban mi módi,
Úgy nyomom a sódert nektek, sokat nem kell kínlódni.”

Igaz, hogy minden hazugság, ami száját elhagyja,
Szavazótábor a lényeg, mely örvendve hallgatja.
Nekik Soros téma soros, sörös vita lezárva,
Egyik amcsi, másik vörös, plusz a CEU bezárva.

Bemondta a rezsibiztos, ma nála gáz nem fogyott,
Ezzel úgy csökken számlája, mint ahogy ő lefogyott.
Reméli, hogy boldog a nép, most már nem fog anyázni,
Nála is már jó meleg van, nem kell neki tornázni.

Átkosban sem anyázták őt, ilyen szinten eleget,
Talán csak a Rogánt szokták, de ő róla lepereg.
Isten sem repked fent annyit, amennyit csak ő szokott,
Vesz inkább 4 helikoptert, Tóni csak ettől boldog.

Álmos vezér, István király és a többi nagyjaink,
Nem loptak összesen annyit, mint mostani uraink.
Stadionok, kisvasutak, milliárdok repkednek,
Miközben a kórházakban gyógyszer nem jut betegnek.

Németh Szilárd nehéz ember, segge van vagy 100 tonna,
Ő nagyon régen birkózott, most meg a sódert nyomja.
Állandóan Sorosozik, ettől vörös pofája,
Nem olyan rég nyilatkozta, Heinekent is utálja.

Lehet, hogy csak fosik tőle, én ezt bizony nem tudom,
De amint majd beszél róla, mindenkivel megosztom.
Ezzel zárom soraimat, inkább mégsem folytatom,
Még majd rám küldik a csecsent, utána meg ba***atom.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Komoly EU-s kisebbség blokkolja a Soros-kvótaterveket

2020.07.08. 08:30
Jó esély van rá, hogy sikerül meggátolni a lopakodó brüsszeli betelepítési elképzeléseket.

Nagy István: Fejleszteni kell, mert aki megáll, az lemarad, és piacot veszít

2020.06.12. 16:15
Mindig is büszkék voltunk kiváló mezőgazdaságunkra, és most a koronavírus-járvány közepette felértékelődött a hazai termékek fontossága.

Kovács Zoltán: a nemzeti konzultáció a magyar emberek érdekeit szolgálja

2020.06.07. 11:40
A nemzeti konzultációk arról szólnak, hogy a kormány olyan jövőképet vázoljon, amely egyezik a magyarok elképzeléseivel, és az intézkedések a …

Soros örökkötvényeiről is szó lesz a nemzeti konzultáción

2020.06.04. 20:50
Összesen tizenhárom kérdésre vár választ a kormány a magyar lakosságtól.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

2020.06.01. 15:25
A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul - közölte a …

Tovább apad a Jobbik-frakció

2020.05.27. 17:50
Farkas Gergely eddigi frakcióvezető-helyettes és Varga-Damm Andrea is kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából; ezt mindketten szerdán jelentették be.

Rendkívüli: kivágná a parlamentből egyik képviselőjét a Jobbik

2020.05.20. 20:25
Folytatódik a leszámolás a balliberális oldalra sodródó pártban: a korábbi patrónus, Simicska Lajos bizalmasaként emlegetett Varga-Damm Andrea lett a bűnbak, hogy …

Németh Szilárd: A kormány mindent megtesz, hogy működjenek a tranzitzónák

2020.05.17. 13:35
Magyarországon a Fidesz-KDNP többsége és a kormány mindent megtesz azért, hogy a továbbiakban is megmaradjon a kerítés, az élőerős …

Magyarország továbbra sem kér a migránsokból

2020.05.16. 04:35
Nem engedünk a Soros-hálózat nyomásgyakorlásának.

Kiss-B. Atilla: Még nincs vége az átalakításnak, de az irány jó

2020.03.03. 18:15
Egy éve van hivatalban a Budapesti Operettszínház főigazgatója, az ismert és népszerű Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Kiss-B. Atilla. …

Ezeket a cikkeket olvastad már?