Blogolj!

Blogstar kávéház

Imázs

A hetes cikkely a kétharmadhoz is hozzásegítheti Orbánt.

Egy nemzetközi elemzés szerint a Fidesznek kifejezetten jól jönnek az uniós fenyegetések, ezzel ugyanis tovább erősítheti az unióellenes populista kampányát – írja a HVG Online.

„Az elemző szerint Orbán valódi célja az újabb kétharmad, de az időközi választási eredmények, illetve bizonyos belpolitikai botrányok miatt ez jelen állás szerint nem jönne össze, csak az abszolút többség. A következő egy évben így a Fidesznek kellene még mintegy 10 százalékpontos népszerűségnövelés a célhoz, és a 7. cikkellyel kapcsolatos ügy valójában annak a kampánynak a felépítésében segít, ami a populizmusról, a külföld- és EU-ellenes retorikáról és az erőskezű vezető imázsáról szól.”

Elemzés: A hetes cikkely még a kétharmadhoz is hozzásegítheti Orbánt

Az biztos, hogy az unió végül nem alkalmazza a legszigorúbb büntetést a magyar kormánnyal szemben, azonban okozhat még nekik kellemetlen perceket, hogy jelen állás szerint a Néppárt megszűnt Orbán Viktor stabil hátországának lenni.

Ítélet

A tudományos kutatások szerint a jövőben az extrém időjárási jelenségek mind sűrűbben jelentkeznek, és lassan átlagossá válnak.

Készülnie kell Budapestnek és Magyarországnak, mert megszokottak lesznek a keddihez hasonló ítéletnapok – írja egy klímaváltozás-szakértőre hivatkozva a 24.hu.

„A számítások szerint Magyarországra nyaranta hosszabb, aszályos időszakok várnak úgy, hogy az éves csapadék átlagos mennyisége nem változik jelentősen, eloszlása viszont igen. Ha esik, akkor intenzíven hullik a csapadék, és mind gyakoribbá válnak azok a jelenségek, amelyeket most még ritka időjárási szélsőségnek tekintünk. Mint a keddi vihar.”

Megszokottak lesznek a keddihez hasonló ítéletnapok Magyarországon

Kedden Budapest és környéke nyakába szakadt az ég, a tömegközlekedés gyakorlatilag leállt, autók az alvázukig süllyedve, a gyalogosok derékig vízben gázolva küzdöttek az elemekkel. Dörgött, villámlott, sőt tornádó is kialakult, amelyet több településről is észleltek: ízelítőt kaptunk az ítélet napjából.

Szint

Napi tévé 1: Az M1 szerint Soros az Iráni Iszlám Köztársaságot sem hagyja békén.

A 444.hu egészen új szintnek minősíti, hogy a magyar közmédia az Iráni Iszlám Köztársaság despotájára hivatkozva állítja: Soros György gonosz.

„A bejátszás arról szólt, hogy Soros egyesek szerint befolyásolta a kanadai és a francia választásokat az általa is támogatott civilszervezeteken keresztül. Aztán, mikor épp lankadna a figyelem, az M1 ledobja az atomot: forrásként használják az Iráni Iszlám Köztársaság síita fundamentalista despotájának, Ali Hámenei ajatollahnak, Irán legfelsőbb vezetőnek weboldalát, a khamenei.ir-t, amin az ajatollah gonosz, cionista-amerikai multimilliárdosnak nevezi Sorost.”

Új szint: a magyar közmédia az Iráni Iszlám Köztársaság despotájára hivatkozva állítja azt, hogy Soros György GONOSZ - 444

Nagyon fontos riport jelent meg Soros Györgyről a közmédia Híradójában. A bejátszás arról szólt, hogy Soros egyesek szerint befolyásolta a a kanadai és a francia választásokat az általa is támogatott civilszervezeteken keresztül.

Szembesítés

Napi tévé 2: A Jobbik érdekében hamisítja a híreket a Hír TV.

Már hazugságoktól sem riad vissza Vona Gábor pártelnök és a Jobbik érdekében Simicska Lajos oligarcha 180 fokos fordulatot vett Hír TV-je, melynek végül helyreigazítást kellett közzétennie, miután elferdítette egy államtitkár parlamenti felszólalását – szúrta ki a PestiSrácok.hu.

„Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára számos idézet és esemény ismertetésével szembesítette a jobbikos politikust azzal, hogy a Jobbik korábban ellenezte az uniós tagságot. Úgy tűnik, mindez annyira kellemetlen volt a Hír TV-nek, hogy inkább elferdítették Dömötör Csaba válaszát.”

Vona Gábort pajzsolva így hazudik a Hír Tv

Már a hazugságoktól sem riad vissza Vona Gábor pártelnök és a Jobbik érdekében Simicska Lajos oligarcha 180 fokos fordulatot vett Hír TV-je - szúrta ki a PestiSrácok.hu. Történt, hogy hétfőn a parlamentben a Jobbik pártelnöke a bérunióról szóló uniós kezdeményezésükről beszélt napirend előtt, amire válaszul Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára számos idézet és esemény ...

Egyetlen

Trumpra szavazott az amerikai elnökválasztáson Andy Vajna.

Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee élete végéig a házában lakott, Timivel most a gyermekvállalásra készülnek – Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal a Lokál közöl interjút.

„Úgy gondoltam, hogy az Obama-rezsim tönkretette már az országot, és változást szerettem volna. Azt hiszem, rosszabb nem lehet, mint Clinton, és nagyon remélem, hogy Trumppal valamivel jobb lesz. Szerintem a filmszakmában én vagyok az egyetlen, aki rá szavazott, mindenki más nagyon liberális-demokrata.”

Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna | Lokál

Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott - interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók. - Egyre népszerűbbek a magyar filmek, sorra nyerik a különböző díjakat.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38586/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?