Blogolj!

Blogstar kávéház

Háttér

Simicska mögött is Soros állhat.

Németh Szilárd Fidesz-alelnök az Echo TV-ben vallott arról, hogy nagyon fájlalja a Hír TV és a Magyar Nemzet elvesztését – szúrta ki a 444.hu.

„Ugyanis, aki ezeknek a hálójába kerül, és ott bennragadt, azt kell csinálja, amit Soros diktál neki– mondta Németh. Bayer Zsolt hozzátette: meg a Lajos. És ezután tárta a nézők elé a nyilvánvalót a Fidesz alelnöke: én azt gondolom, hogy igazából a háttérben ott a Soros van. Kiszolgálják. Egyértelmű. A napnál is világosabb.”

Németh Szilárd megfejtette: Simicska mögött is Soros van!!4 - 444

Az EchoTV Mélymagyar című műsorának volt vendége péntek este a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd, aki elmondta, hogy neki nagyon fáj, hogy a HírTV és a Magyar Nemzet elvesztése, előbbi csúnyán ki is forgatta egy mondatát a közelmúltban. "Hát, én ezen teljesen le vagyok döbbenve, de nem lep meg.

Védelem

Botka, a kerítésszaggató.

Miközben pró és kontra hangzanak el nyilatkozatok azzal kapcsolatban, amit az MSZP miniszterelnök-jelölt-jelöltje a Reutersnek a kerítésről mondott, az Origo sajátos bizonyítékkal állt elő azzal kapcsolatban, hogy Botka László valóban le akarja bontani a határzárat.

„Érdekes, hogy a korábban rendkívül Facebook-aktivitást mutató szocialista politikusok közül sem Kunhalmi Ágnes, sem Tóbiás József korábbi elnök, sem Mesterházy Attila korábbi miniszterelnök-jelölt nem kelt Botka védelmére, és egyetlen szóval sem komentálták a miniszterelnök-jelölt szavait.”

Hiába magyarázzák, Botka tényleg eltüntetné a határzárat

Hiába próbálja néhány szocialista politikus megmagyarázni, hogy Botka László nem bontaná le a déli határzárat, a Reuters felvételéből egyértelműen kiderül, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondta: "természetesen azon leszünk, hogy a kerítés minél gyorsabban lebontható legyen." Szeged szocialista polgármestere már 2015-ben teljesen hasztalannak nevezte a határzárat.

Gyámság

Vékony jégen áll az új reménység a szocialistáknál.

Pár hónapja van Botkának, ha nem hozza a számokat, gyámság alá vonnák az MSZP-ben – tudta meg a szombati szocialista kongresszus előtt a HVG, mely arról is ír, „aggódó türelem” van a pártban amiatt, hogy Botka megjelenése nem tudta érezhetően felhúzni az MSZP támogatottságát.

„Egy szocialista szerint a teljes népességen belüli minimum 20 százalékos támogatottság lenne meggyőző. Most ettől még messze van a párt: a szocialisták körében leginkább elfogadott Závecz Research szerint a párt támogatottsága 13 százalékon áll, ami érdemben nem is mozdult az elmúlt hónapokban. Ugyan a párt a kongresszus után rögtön kampányüzemmódba kapcsol, a belső vélekedés szerint a nyár hagyományosan nem az ellenzéknek kedvez.”

Pár hónapja van Botkának, ha nem hozza a számokat, gyámság alá vonnák

Kezdjük azzal, ami Botka László számára megnyugtató lehet. Több befolyásos szocialista politikussal beszélgetve úgy tűnik: nem a szombati kongresszus lesz a szegedi polgármester legkellemetlenebb menete a pártban. És ez már jelzi, milyen vékony a jég, amelyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje áll. Pár hónapot adnak neki a párt vezető politikusai, hogy a kutatásokban is látni lehessen a felfelé ívelő pályát.

Szigor

Németország leszámol az oltásellenességgel.

Németországban nemrég kanyarójárvány tört ki, és az ebből fakadó halálesetek fölött nem lehet szó nélkül elmenni, ezért szigorítják a védőoltásokra vonatkozó törvényt – írja az Index.

„Amelyik szülő nem tudja felmutatni a gyereke oltási könyvét, nem viheti nyilvános óvodákba. Azokat, akik nem mennek el a szülőknek szóló védőoltási tanácsadásra, akár 2500 euróra is büntethetik. Az értékhatárt aszerint állapították meg, hogy a mulasztás mekkora közegészségügyi kockázatot jelent.”

Németország leszámol az oltásellenességgel

Németország egészségügyi minisztere, Hermann Gröhe szerint muszáj szigorítani a védőoltásokra vonatkozó törvényt. A Bildnek adott interjúban Gröhe arról beszélt, hogy Németországban nemrég kanyarójárvány tört ki, és az ebből fakadó halálesetek fölött nem lehet szó nélkül elmenni. A kanyaró különösen veszélyes. Egy háromgyermekes esseni anya ezen a héten halt meg.

Váltás

Távozik a Honvéd vezetőedzője?

A SportFaktor.hu több forrásból úgy értesült, a kispestiek sikeredzője a szombati, Videoton elleni „bajnoki döntőt” követően befejezi budapesti pályafutását, és nemcsak csapatot, hanem országot is vált, a jövőben a szlovákiai Dunaszerdahely vezetőedzője lesz.

„Ennek lényegében semmi akadálya, hiszen az olasz szakember szerződése lejár és egyelőre nem érkezett hír arról, hogy megegyezett volna folytatásról.”

Honvéd: Marco Rossi elhagyja a csapatot?

SportFaktor Miközben a Honvéd gőzerővel készül a Videoton elleni bajnoki döntőre szárnyra kapott egy egészen érdekes hír.

Kiteljesedés

Vitray Tamás szerint jól döntött Gundel Takács Gábor, amikor 1995-ben távozott az MTV sportosztályától.

Gundel Takács Gábor azért mondott fel, mert más kihívásokat keresett, amikor egy idő után nem kapott nagyobb feladatokat az MTV sportosztályán – Vitray Tamás, a TeleSport egykori ikonikus főszerkesztője most arról vallott a Blikknek, nem ő küldte el.

„Úgy vélem, Gábor a későbbiekben sem elsősorban sportriporterként teljesedett ki, hiszen elsősorban más műfajok tehetséges műsorvezetőjeként tarthatjuk számon. Kiváló és népszerű televíziós lett, ehhez nem fér kétség!”

Jól tette, hogy távozott - Vitray fenntartja ítéletét Gundellel szemben

Budapest - „Jól döntött 1995-ben Gundel Takács Gábor, hogy más kihívásokat keresett, amikor egy idő után nem kapott nagyobb feladatokat az MTV sportosztályán. Én is így tettem volna a helyében" - reagált a Blikknek Vitray Tamás (84), a TeleSport egykori ikonikus főszerkesztője.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/38638/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?