Blogolj!

Blogstar kávéház

Manipuláció

Magyarország egyik legnagyobb kincse a biztonság, ami mindennél többet ér a terrortámadásoktól sújtott világban.

Ma már csak a legelvakultabb balliberálisok nem látják az összefüggést a bevándorlás és a terrorizmus között – mondta a Magyar Hírlap Online-nak Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője, aki szerint Botka Lászlón már érezhető migrációpárti Soros György hatása, ezért fogalmazott meg hazai színtéren több népszerűtlen üzenetet is a külföldi támogatásért cserébe.

„Arra is számítani lehet, hogy a Soros-hálózat a 2018-as országgyűlési választásokat is drasztikus eszközökkel próbálja meg majd manipulálni, komoly destabilizációs támadásokra kell felkészülni.”

Destabilizálnák Magyarországot

Már látszik is a migrációpárti Soros hatása Botka Lászlón, aki a hazai színtéren több népszerűtlen üzenetet is megfogalmazott a külföldi támogatásért cserébe - mondta lapunknak Deák Dániel az elmúlt hét eseményei kapcsán. A Nézőpont Intézet elemzője szerint ma már csak a legelvakultabbak nem látják az összefüggést a bevándorlás és a terrorizmus között.

Beton

Színes társaság borult össze az igazságosabb, demokratikusabb választási rendszerért.

Gulyás Márton aktivista videójában Csintalan Sándor, Misetics Bálint, Törley Katalin, Hajós András, Pörzse Sándor, Stohl András, Gálvölgyi János, Bánfalvi Eszter és Zagyva Gyula összegeznek úgy: baj van – számol be róla a Magyar Nemzet Online.

„Európában egyébként nem példa nélküli, hogy ellenzéki pártok széles körű választási szövetséget hirdetnek meg egy hatalomba bebetonozódott, de a kormányzásban korrumpálódott vagy abba belefáradt kormányerő leváltására.”

Gulyás Márton videójában követel igazságos választási rendszert Zagyva Gyula

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a rendszerváltás utáni Magyarország eddigi politikatörténetében példátlan videót osztott meg Youtube-oldalán Gulyás Márton aktivista, rendező. A videóban jobb- és baloldali magyar értelmiségiek, politikusok és közéleti személyiségek igazságos választási rendszert követelnek, mert - mint az a videóban elhangzik - a jelenlegi „nem a népakarat kifejezésre juttatását szolgálja, hanem a Fidesz hatalomban maradását".

Szabadság

A jobbikos képviselő pünkösdi részegsége.

A biztonsági őröknek kellett megfékezniük a hétvégén Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselőt, aki nem először keveredett bajba. Ezúttal jobbikos barátaival igencsak a pohár fenekére nézett a badacsonyi borozó- és büfésoron, majd összebalhéztak egy másik társasággal – tudta meg a PestiSrácok.

„Züllött, átmulatott éjszakáinak híre messzire elér Badacsonytól. Nem is nagyon látni mostanában magányosan, mert kísérőket állított rá a pártvezetés, nehogy a választások előtt nagy botrányba keveredjen. A jelek szerint a gardedámok pünkösdre szabadságra mehettek… máris meglett a baj…”

Részegség, hőzöngés, verekedés - Így ünnepelte Pünkösdöt a jobbikos Rig Lajos

Szombaton este a biztonsági őröknek kellett megfékezniük Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselőt, aki jobbikos barátaival igencsak a pohár fenekére nézett a badacsonyi borozó és büfé soron - tudta meg a PestiSrácok. Informátoraink szerint a honatya alig állt a lábán. Fennhangon hirdette, hogy ő országgyűlési képviselő.

Funkció

Mészáros Lőrinchez fordult a Fóti Gyermekváros egykori növendéke.

Borus Julianna abban bízik, hogy a milliárdos vállalkozó megakadályozhatja az intézmény felszámolását – írja a Népszava Online.

„A hírek szerint a milliárdos gázszerelő az, aki szemet vetett a Gyermekvárosnak otthont adó fóti Károlyi-kastélyra. A kastélyban nem folyik gyermekvédelmi tevékenység, az állami gondozottak 8-10 fős csoportokban, a hatvan hektáros kastélypark területén, állami és uniós támogatásokból épült lakásotthonokban élnek, a kormány szerint mégis szükség van a 'tömegszerű intézmény' kitagolására. A kormány 'kastélyhoz illő funkciókat' adna az épületnek és a parknak, a felújítások jövő nyáron kezdődnek. Noha Mészáros érintettségét eddig senki nem ismerte el (hogyan is ismerhették volna), a helyiek közül többen is látták a vállalkozót a területen.”

Fóti Gyermekváros - Mészáros Lőrincnek írtak

Abban bízik a Fóti Károlyi István Gyermekközpont egykori növendéke, hogy a milliárdos vállalkozó megakadályozhatja az intézmény felszámolását. ,,Nekünk nem adatott meg, hogy családban nevelkedjünk, de kaptunk egy lehetőséget, hogy élhessünk. Kérem, ne vegye ezt el a Gyermekváros mostani lakóitól sem" - olvasható abban a levélben, amit a Fóti Károlyi István Gyermekközpont (közismertebb nevén a fóti Gyermekváros) egykori lakója írt Mészáros Lőrincnek, Felcsút polgármesterének, Orbán Viktor kebelbarátjának.

Kárpótlás

Több szerepre is felkérték, de még szeretne erősödni.

Három hónapnyi kórházi kezelés után otthon lábadozik Tahi Tóth László. A Kossuth-díjas színész az Origónak adott interjúban nyári filmezésről, a következő évad színpadi terveiről és arról is mesélt, milyen érzés gyermekek, illetve felnőttek előtt szerepelni.

„Nagyobb felelősség gyereknek játszani. Ezeregyszáz gyerek ül lent, őket elvinni egy meseországba igazi kihívás. Ott nem lehet kikapcsolni, privatizálni, ott tényleg csak szolgálni lehet az adott történetet, mesét. Azért az ember megkapja a jutalmát, mert vannak közbeszólások, felsikoltanak, beleszólnak az előadásba, és drukkolnak. Az ember ezzel kárpótlást kap mindenért.”

A betegség előtt és után - interjú Tahi Tóth Lászlóval

Sportteljesítmény egy nap alatt kétszer egymás után ugyanabban az előadásban szerepelni - ezt mondta az Origónak az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Tahi Tóth László. A színésszel mindössze néhány nappal azelőtt beszélgettünk, hogy kórházba került. Aztán nemrég ismét. Most azt is elmondta, hogyan élte meg az elmúlt heteket, és mikor tér vissza a színpadra.

Keringő

Trénerek jönnek, mennek a labdarúgó NB II-ben.

A másodosztály mezőnyének fele edzőt cserél a nyáron – szúrta ki a SportFaktor.hu, mely összeszedte, mi várható Kisvárdától Zalaegerszegig.

„Az NB I-ből kieső MTK is elküldte Tamási Zsoltot, de az ugyancsak visszaeső Gyirmót is váltott már, esetükben azt is tudni, hogy Urbányi Istvánt a felvidéki Molnár László váltja.”

NB II: a mezőny fele edzőt cserél a nyáron

SportFaktor A Szeged 2011 a bajnokság vége után egy nappal jelezte, hogy edzőt vált, de ezzel nem lesznek egyedül.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/39009/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.15. 05:35
Forradalmi gigademonstráció, kommunikációs csodafegyver, globális alvási krízis, Schiffer gátja és Magdi anyus előrelátása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.14. 03:15
Ellenzéki morzsolódások, mogorva migránsok, megosztott hazafiak, a kutyapárt nem létező ellensége és Erdély pszichothrillere szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?