Blogolj!

Blogstar kávéház

Előszoba

Ütött a huszonnegyedik óra, szervezetté válhat a harc a nyugati országokban.

Vészesen feszül a húr a migrációval sújtott nyugati országokban, s ha elpattan, abból polgárháború lesz – erről Horváth József, a katonai elhárítás volt műveleti főigazgató-helyettese nyilatkozott a Demokratának.

„A polgárháborúk előszobájában vagyunk. Ha a rendvédelmi szervek nem teljesítik a feladataikat, akár saját tehetetlenségük, akár a rájuk nehezedő politikai nyomás miatt, az akciókat ellenakciók követik majd. Ahogy Londonban történt. És a jelenség egy idő után átlépheti a spontaneitás határát, a harc katonailag is szervezetté és koordinálttá válhat mindkét oldalon.”

Ez már a harc előszobája

Merényletre merénylettel válaszolt nemrég egy angol férfi Londonban. Vészesen feszül a húr a migrációval sújtott nyugati országokban, s ha elpattan, abból polgárháború lesz. Erről beszélgettünk Horváth Józseffel, a katonai elhárítás volt műveleti főigazgató-helyettesével. - Szinte minden napra jut Nyugat-Európában egy terrortámadás, egy migránsok által elkövetett nemi erőszak.

Kalifátus

A muszlimok kétharmada integrálható, harmadukat viszont a vallási dogmák vezérlik.

A Migrációkutató Intézet felmérése szerint jelentős szakadék van az unióban élő muszlim közösségek csendes többsége és aktív kisebbsége között, ez utóbbi szilárdan hisz a kulturális elkülönülésben és a konfrontációban – írja a Hirado.hu.

„A brit muszlimok harmada vallotta, hogy a vallás nevében való gyilkolás igazolt lehet, míg a megkérdezettek 36 százaléka szerint a hitehagyókat meg kell ölni. A Sáríát, azaz az iszlám törvényeket nagyjából 40 százalék vezetné be, de a megkérdezettek 33 százaléka szívesen látna egy világméretű demokratikus kalifátust is.”

2030-ra a muszlimok lehetnek többségben Brüsszelben

A Migrációkutató Intézet felmérése szerint jelentős szakadék van az unióban élő muszlim közösségek csendes többsége, és aktív kisebbsége között. Előbbiek szeretnének jobban beilleszkedni az uniós társadalmakba, a kisebbség viszont szilárdan hisz a kulturális elkülönülésben és a konfrontációban. Az M1 Ma Reggel műsorának vendége Janik Szabolcs volt.

Szitokszó

Tovább bővült a migránsok sorsáért aggódó produkciók arzenálja.

A PestiSrácok kiemeli, Soros György támogatásával készült a Hamilton című musical megalkotója és sztárja, Lin Manuel Miranda erősen politikai töltetű videója, az „Immigrants” (Migránsok) című zenei produkció, mely azt mutatja meg, mennyire felháborítja a migránsokkal szembeni – állítólagos – agresszív bánásmód.

„Tényleg megdöbbentő, hogy egy országban, amelyet migránsok alapítottak, szitokszónak számítson ez a kifejezés – mondja Lin Manuel Miranda. Miközben minden videóban fellépő énekes előadja saját részét, azalatt a jelenetekben megfigyelhetjük a különféle kulimunkát végző migránsokat, akik bár nagyon keményen dolgoznak, mégsem tudnak majd előrelépni.”

Újabb könnyfakasztó Soros-produkció a migránsok szenvedéseiről (Videó!)

Tovább bővült a migránsok sorsáért aggódó produkciók - eddig sem szűkös - arzenálja. Ezúttal a Hamilton című musical megalkotója és sztárja, Lin Manuel Miranda gondolta úgy, hogy egy erősen politikai töltetű videóban, az „Immigrants" (Migránsok) zenei produkcióban mutatja meg, mennyire felháborítja a migránsokkal szembeni - állítólagos - agresszív bánásmód.

Csatorna

Leszakadunk Európától.

Chikán Attila, a Corvinus Egyetem professzor, korábbi gazdasági miniszter a Népszavának kifejtette, rosszul sáfárkodtunk az uniós csatlakozás adta lehetőségekkel, Magyarország gazdasági mutatói jelentős elmaradást tükröznek a környező országokhoz képest is

„Határozottan ki kell mondani, hogy Magyarországon nagyon erős a korrupció, és az uniós támogatások egy nagy részét korrupciós csatornákon osztották el, és osztják el. Ténykérdés, hogy ez kezdettől fogva így volt, sőt már a belépésünk előtt kapott támogatásokkal is ez történt.”

Chikán Attila: leszakadóban Európától

Rosszul sáfárkodtunk az uniós csatlakozás adta lehetőségekkel, Magyarország gazdasági mutatói jelentős elmaradást tükröznek a környező országokhoz képest is - mondja a Corvinus professzora. - Tizenöt éve írtuk alá csatlakozási szerződésünket az Európai Unióval. Mennyit nyertünk az integrációval 2017 nyaráról visszatekintve? - Csatlakozásunk az Unióhoz nem véletlenül volt központi cél Magyarország számára már a rendszerváltástól kezdve.

Ellenszenv

Habony Árpád a legutáltabb közszereplő.

A Magyar Nemzet ismerteti az Iránytű Intézet friss felmérését, mely szerint Habony és Mészáros Lőrinc még a Fidesz-szavazók szemében is ellenszenvesek, a választók negatívan ítélik meg a tevékenységüket, Orbán Viktor ugyanakkor az egyik legnépszerűbb politikus.

„A lista érdekessége, hogy a többi közvélemény-kutató által a népszerűbb politikusok közé sorolt szocialista miniszterelnök-jelölt, Botka László a hatodik legnépszerűtlenebb, még Rogán Antal is jobb pontszámot ért el. Az Iránytű ezt azzal magyarázza, hogy a Fidesz, illetve a Jobbik szavazóinak és a választásoktól távol maradóknak Botka nagyon nem tetszik.”

Iránytű Intézet: Habony Árpád a legutáltabb közszereplő

Akad két olyan közéleti személyiség Magyarországon, aki Gyurcsány Ferencnél és Rogán Antalnál is népszerűtlenebb. A Jobbik-közeli Iránytű Intézet arról kérdezte a lakosságot, mi a véleményük a miniszterelnök, Orbán Viktor kommunikációs tanácsadójáról, Habony Árpádról és a felcsúti polgármesterről, Mészáros Lőrincről. Mindkettőjükről elmondható, hogy nemcsak az ellenzéki, de a Fidesz-szavazók szemében is ellenszenvesek, a választók negatívan ítélik meg a tevékenységüket.

Zaklatás

LMBTQI-terepelőkészítés indult meg Magyarországon.

Amerikai és lengyel (Gay, Lesbian and Straight Education Network és Kampania Przeciw Homofobii) „szupergender” szervezetek milliós támogatásával önkénteseket toboroz a Háttér társaság a köznevelésben tanuló fiatalok iskolai LMBTQI tapasztalatainak felmérésére – szúrta ki a Magyar Idők.

„A cél bevinni az LMBTQI témát a közintézményekbe. Meg szeretnék győzni a pedagógusokat, iskolavezetőket, döntéshozókat, hogy szükséges célzottan foglalkozni az LMBTQI embereket érő iskolai zaklatás, a homofób és transzfób iskolai légkör problémájával. Valóban, ennél komolyabb dolgokkal nem is biztos, hogy kellene foglalkozniuk pedagógusainknak és iskoláink vezetőinek.”

Készítik elő a terepet | Magyar Idők

A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/keszitik-elo-a-terepet-1880332/ Egyelőre önkénteseket keresnek, persze külföldi támogatással. Amerikai és lengyel (Gay, Lesbian and Straight Education Network és Kampania Przeciw Homofobii) „szupergender" szervezetek milliós támogatásával önkénteseket toboroz a Háttér társaság a köznevelésben tanuló fiatalok iskolai LMBTQI tapasztalatainak felmérésére.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/39887/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?