Blogolj!

Blogstar kávéház

Ész

Netes trollkodáson alapuló álállásajánlattal támad az Index.

A Hirado.hu szerint úgy tűnik, semmi sem rettenti már el az Indexet attól, hogy a FINA 2017 Budapest vizes vb rossz hírét keltsék: egy netes trollkodásból készített álállásajánlatra hivatkozva azt írták, a kezdés előtti utolsó órákban keresnek operatőröket a közvetítéshez.

„Egyedül az Index gondolja azt Magyarországon, hogy egy ilyen világesemény előtt mindenkinek elment az esze, és senki sem tudja, mi a feladata. A Simicska Lajos környezetébe sodródott portál most minden erővel azt sugallja, a vizes vb kudarcra van ítélve, felesleges ez a vb, inkább maradtunk volna a magunk dolgánál, úgysem megy ez nekünk.”

Az Index felpörgette az álhírgyárat a FINA2017-ről

Úgy tűnik, semmi sem rettenti már el az Indexet és a portálra hivatkozó egyéb médiumokat attól, hogy a FINA 2017 Budapest vizes VB rossz hírét keltsék. Most egy facebookos trollkodást és ál-munkaajánlatot vett készpénznek az Index, csak azért, hogy megírhassák: valami megint nem stimmel a vizes VB körül.

Fennakadás

Vidékről rendelnek fel mentőkocsikat a vizes vb-re.

Nincs elegendő számú, jó állapotban lévő mentőkocsi Budapesten, ezért a vizes vb idejére a legmodernebb esetkocsikat felrendelik a vidéki nagyvárosból – közli a Hír TV információi alapján a Magyar Nemzet.

„Az OMSZ egyébként azt ígéri, a vizes vb alatt nem lesz fennakadás a mentőszolgálatban. A vb helyszínein 550 mentős dolgozik majd, miközben behívják a szabadnapos munkatársakat, akik a mentőkocsikon látnak el feladatot.”

Vidékről rendelnek fel mentőkocsikat a vizes vb-re

Nincs elegendő számú, jó állapotban lévő mentőkocsi Budapesten, ezért a vizes vb idejére a legmodernebb esetkocsikat felrendelik a vidéki nagyvárosból - közölte a Hír TV egy, a mentőszolgálatot jól ismerő forrásra hivatkozva. A férfi szerint Debrecenben például egyetlen tartalék autó sem marad a következő három hétben, így ha valamelyik régebbi mentőautó lerobban, nem tudnak helyette másikat beállítani.

Pólus

Botka még saját híveit, támogatóit is elbizonytalanította.

Az optimizmus a politikában éppúgy kötelező kellék, mint a futballban, ám az az együttes, amely a felkészülési meccseken sorozatos vereségeket szenved, ritkán szokott tornát nyerni, pláne olyan nagy tornát, amilyen a parlamenti választás – fogalmaz a Magyar Hírlap.

„Hovatovább ott tart a szocialista párt, hogy már csak a Liberálisok utolsó hivatásos mohikánjára, Fodor Gáborra és a CEU-n Soros Györgynek mindhalálig hűséget esküdő egyszemélyes MoMa vezérére, Bokros Lajosra építhet. A szegedi halászlé fűszerezése és filézgetése közben némelyeknek az is eszükbe juthatott, az Új pólusként emlegetett LMP, Momentum, Együtt és Párbeszéd elvi kvartettje tizenhat százalékot mutatott fel egy közvélemény-kutatónál. Ez momentán éppen kétszer akkora támogatottság, mint amit Botka Wellington tábornok szocialista hadainak egy másik kutató mért.”

Szegedi halászlé

Álláspont. A gazdagok megadóztatására készülő, igazságtevő Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként új baloldali rendszerkritikával próbálja fűszerezni választási programját A csodafegyver valamiféle árnyékkormány felállítása lenne, amelyben politikusok mutatóban sem kapnának szerepet. A liberális tanácsadók, illetve a Deák-körösök főztjét Botka a napokban próbálta beadagolni párttársainak egy „csapatépítő tréningen", amelynek helyszíne egy szegedi halászcsárda volt.

Hőhullám

Katasztrófafilmbe illő állapotok jöhetnek 2100-ra.

A 24.hu arról számol be, hogy a Föld látványos átalakulás küszöbén áll, a klímaváltozás a nem is oly távoli jövőben közvetlen és közvetett módon számtalan hatással járhat: tengerszint-emelkedés, éhínség, gazdasági válság, elképesztő forróság vár az emberiségre.

„A 2003-as európai hőhullámba, amely az átlagos nyárnál 4 Celsius-fokkal volt melegebb, megközelítőleg kétezren haltak bele. Nem lehetetlen, hogy már a mai tinédzserek életében megszokottá válnak az efféle kánikulák. Kelet-Közép-Európában ráadásul kifejezetten drámainak tűnik a helyzet: Budapest a világ tizedik leggyorsabban melegedő fővárosa lesz a század végére.”

2100-ra katasztrófafilmbe illő állapotok lesznek a Földön

A klímaváltozás közvetlen és közvetett módon számtalan hatással járhat: tengerszint-emelkedés, éhínség, gazdasági válság, elképesztő forróság. Mindez sokkal hamarabb fog problémát okozni, mint sokan hiszik. A globális felmelegedés kapcsán az egyik leggyakrabban emlegetett probléma a sarki jég olvadása és a tengerszint emelkedése, mely a jövőben már napjaink tinédzsereinek is problémát okozhat.

Döntés

Szigorú infúziós kúrára szorul Törőcsik Mari.

A legendás színésznőt a szombathelyi kórházban ápolják, állapotáról a Blikk tudott meg részleteket.

„Az ő döntése, hogy kit szeretne fogadni. A portán Bodrogi Gyula neve van leadva, ő szinte bármikor jöhet, de hogy ki mehet be hozzá, az a művésznő hangulatától függ. Már a kardiológián van, kikerült az intenzívről, most megfigyelik – mesélte lapunknak a kórház egyik dolgozója.”

Már enni sem tud: infúzióval táplálják a kórházban Törőcsik Marit

Régi kollégája és barátja, Jordán Tamás (74) nyilatkozott szűksza­vúan Törőcsikről az ATV műsorában. Lapunknak azonban elárulta, milyen állapotban is van a művésznő. - Nagyon jó körülmények közt van, odafigyelnek rá. Egy probléma van, hogy nem akar enni. Az agyával pontosan tudja, hogy kellene, mert nem mehet haza, amíg erőre nem kap, de nincs étvágya, nehezen megy neki.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40240/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.15. 05:35
Forradalmi gigademonstráció, kommunikációs csodafegyver, globális alvási krízis, Schiffer gátja és Magdi anyus előrelátása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.14. 03:15
Ellenzéki morzsolódások, mogorva migránsok, megosztott hazafiak, a kutyapárt nem létező ellensége és Erdély pszichothrillere szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?