Blogolj!

Blogstar kávéház

Ész

Netes trollkodáson alapuló álállásajánlattal támad az Index.

A Hirado.hu szerint úgy tűnik, semmi sem rettenti már el az Indexet attól, hogy a FINA 2017 Budapest vizes vb rossz hírét keltsék: egy netes trollkodásból készített álállásajánlatra hivatkozva azt írták, a kezdés előtti utolsó órákban keresnek operatőröket a közvetítéshez.

„Egyedül az Index gondolja azt Magyarországon, hogy egy ilyen világesemény előtt mindenkinek elment az esze, és senki sem tudja, mi a feladata. A Simicska Lajos környezetébe sodródott portál most minden erővel azt sugallja, a vizes vb kudarcra van ítélve, felesleges ez a vb, inkább maradtunk volna a magunk dolgánál, úgysem megy ez nekünk.”

Az Index felpörgette az álhírgyárat a FINA2017-ről

Úgy tűnik, semmi sem rettenti már el az Indexet és a portálra hivatkozó egyéb médiumokat attól, hogy a FINA 2017 Budapest vizes VB rossz hírét keltsék. Most egy facebookos trollkodást és ál-munkaajánlatot vett készpénznek az Index, csak azért, hogy megírhassák: valami megint nem stimmel a vizes VB körül.

Fennakadás

Vidékről rendelnek fel mentőkocsikat a vizes vb-re.

Nincs elegendő számú, jó állapotban lévő mentőkocsi Budapesten, ezért a vizes vb idejére a legmodernebb esetkocsikat felrendelik a vidéki nagyvárosból – közli a Hír TV információi alapján a Magyar Nemzet.

„Az OMSZ egyébként azt ígéri, a vizes vb alatt nem lesz fennakadás a mentőszolgálatban. A vb helyszínein 550 mentős dolgozik majd, miközben behívják a szabadnapos munkatársakat, akik a mentőkocsikon látnak el feladatot.”

Vidékről rendelnek fel mentőkocsikat a vizes vb-re

Nincs elegendő számú, jó állapotban lévő mentőkocsi Budapesten, ezért a vizes vb idejére a legmodernebb esetkocsikat felrendelik a vidéki nagyvárosból - közölte a Hír TV egy, a mentőszolgálatot jól ismerő forrásra hivatkozva. A férfi szerint Debrecenben például egyetlen tartalék autó sem marad a következő három hétben, így ha valamelyik régebbi mentőautó lerobban, nem tudnak helyette másikat beállítani.

Pólus

Botka még saját híveit, támogatóit is elbizonytalanította.

Az optimizmus a politikában éppúgy kötelező kellék, mint a futballban, ám az az együttes, amely a felkészülési meccseken sorozatos vereségeket szenved, ritkán szokott tornát nyerni, pláne olyan nagy tornát, amilyen a parlamenti választás – fogalmaz a Magyar Hírlap.

„Hovatovább ott tart a szocialista párt, hogy már csak a Liberálisok utolsó hivatásos mohikánjára, Fodor Gáborra és a CEU-n Soros Györgynek mindhalálig hűséget esküdő egyszemélyes MoMa vezérére, Bokros Lajosra építhet. A szegedi halászlé fűszerezése és filézgetése közben némelyeknek az is eszükbe juthatott, az Új pólusként emlegetett LMP, Momentum, Együtt és Párbeszéd elvi kvartettje tizenhat százalékot mutatott fel egy közvélemény-kutatónál. Ez momentán éppen kétszer akkora támogatottság, mint amit Botka Wellington tábornok szocialista hadainak egy másik kutató mért.”

Szegedi halászlé

Álláspont. A gazdagok megadóztatására készülő, igazságtevő Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként új baloldali rendszerkritikával próbálja fűszerezni választási programját A csodafegyver valamiféle árnyékkormány felállítása lenne, amelyben politikusok mutatóban sem kapnának szerepet. A liberális tanácsadók, illetve a Deák-körösök főztjét Botka a napokban próbálta beadagolni párttársainak egy „csapatépítő tréningen", amelynek helyszíne egy szegedi halászcsárda volt.

Hőhullám

Katasztrófafilmbe illő állapotok jöhetnek 2100-ra.

A 24.hu arról számol be, hogy a Föld látványos átalakulás küszöbén áll, a klímaváltozás a nem is oly távoli jövőben közvetlen és közvetett módon számtalan hatással járhat: tengerszint-emelkedés, éhínség, gazdasági válság, elképesztő forróság vár az emberiségre.

„A 2003-as európai hőhullámba, amely az átlagos nyárnál 4 Celsius-fokkal volt melegebb, megközelítőleg kétezren haltak bele. Nem lehetetlen, hogy már a mai tinédzserek életében megszokottá válnak az efféle kánikulák. Kelet-Közép-Európában ráadásul kifejezetten drámainak tűnik a helyzet: Budapest a világ tizedik leggyorsabban melegedő fővárosa lesz a század végére.”

2100-ra katasztrófafilmbe illő állapotok lesznek a Földön

A klímaváltozás közvetlen és közvetett módon számtalan hatással járhat: tengerszint-emelkedés, éhínség, gazdasági válság, elképesztő forróság. Mindez sokkal hamarabb fog problémát okozni, mint sokan hiszik. A globális felmelegedés kapcsán az egyik leggyakrabban emlegetett probléma a sarki jég olvadása és a tengerszint emelkedése, mely a jövőben már napjaink tinédzsereinek is problémát okozhat.

Döntés

Szigorú infúziós kúrára szorul Törőcsik Mari.

A legendás színésznőt a szombathelyi kórházban ápolják, állapotáról a Blikk tudott meg részleteket.

„Az ő döntése, hogy kit szeretne fogadni. A portán Bodrogi Gyula neve van leadva, ő szinte bármikor jöhet, de hogy ki mehet be hozzá, az a művésznő hangulatától függ. Már a kardiológián van, kikerült az intenzívről, most megfigyelik – mesélte lapunknak a kórház egyik dolgozója.”

Már enni sem tud: infúzióval táplálják a kórházban Törőcsik Marit

Régi kollégája és barátja, Jordán Tamás (74) nyilatkozott szűksza­vúan Törőcsikről az ATV műsorában. Lapunknak azonban elárulta, milyen állapotban is van a művésznő. - Nagyon jó körülmények közt van, odafigyelnek rá. Egy probléma van, hogy nem akar enni. Az agyával pontosan tudja, hogy kellene, mert nem mehet haza, amíg erőre nem kap, de nincs étvágya, nehezen megy neki.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40240/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Ezeket a cikkeket olvastad már?