Blogolj!

Az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak

A Fidesz szerint az egész magyar ellenzék "tokkal-vonóval" aláírt Soros Györgynek.

Németh Szilárd, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy "migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését".

A "Soros-terv" lényege – folytatta – évi "egymillió muzulmán beáramoltatása Európába", akiket "kezdőlökésként" fejenként 4,5 millió forinttal kellene uniós pénzből ellátni, azok pedig, akik már itt vannak a kötelező kvóta szerint szét kell teríteni a kontinensen, és létre kell hozni egy európai bevándorlási ügynökséget, amely "gyakorlatilag egy utazási irodaként üzemelne".

A milliárdos e terv érdekében "gyakorol Brüsszel és a teljes magyar ellenzék segítségével irtózatos nyomást Magyarországra" - mondta.

A politikus véleménye szerint mindezt Európa és benne Magyarország etnikai és vallási többségének megváltoztatása céljából, hogy egy erősen muzulmánok által befolyásolt vallási régiót hozhassanak létre.

Soroséknak ez "egy nagyon nagy üzleti buli, ezért is tesznek bele pénzt" - fogalmazott.

Folytatva a gondolatmenetét Németh Szilárd a legdurvábbnak azt nevezte, hogy a teljes magyar ellenzék "a Soros-terv szolgálatában áll". Ezt arra alapozza, hogy szerinte a Jobbik elárulta a szavazóit, a balliberális ellenzékkel működik együtt, és sem az alaptörvény-módosítást, sem a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló jogszabályt nem szavazták meg a párt képviselői. Az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd pedig lebontaná a kerítést.

Majd hangsúlyozta,

hogy a magyarok nem akarják, hogy megváltozzon az ország etnikai, vallási összetétele, hogy "a magyar családok helyett az illegális migránsokba öljük bele a forintokat".

Így amíg a Fidesz-KDNP adja az ország kormányát, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, addig "ki fogunk állni nemzeti érdekeinkért" - jelentette ki.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40622/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,ellenzék,Európa,Fidesz,migránsok,Németh Szilárd,Soros György

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
roza 2017-09-05 14:09:08
Nem kéne már bebalzsamozni?Más már nem hiányzik neki.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Európát fenyegetik az észak-koreai rakéták?

2018.03.18. 15:10
A német hírszerző szolgálat jelentései szerint reális a veszély.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?