Blogolj!

Blogstar kávéház

Frusztráció

Több százezer potenciális terrorista lehet csak Németországban.

A Hirado.hu annak kapcsán közöl erről cikket, hogy egy hét alatt két külföldi is fegyveres támadást hajtott végre a németeknél.

„Horváth József titkosszolgálati szakértő szerint azon illegális bevándorlók miatt, akiknek elutasítják a bevándorlási kérelmét, és a hatóságok nem különítik el a társadalomtól, illetve nem kezdik meg a repatriálásukat és a hazaszállításukat, frusztrált emberek tömege marad az adott országok társadalmán belül, ami óhatatlanul vezet oda, hogy időről időre ilyen akcióknak leszünk majd a szemtanúi és akár az áldozatai is.”

Több százezer potenciális veszélyforrás lehet még Németországban

Egy hét alatt két külföldi is fegyveres támadást hajtott végre Németországban. Vasárnap hajnalban egy konstanzi diszkóban lövöldözött egy iraki férfi; pénteken pedig Hamburgban rontott rá egy hatalmas késsel az emberekre egy arab férfi egy szupermarket előtt.

Térhódítás

Simicska Ádámot tolja előre Vona Gábor.

Simicska Lajos fia jelenleg a Magyar Nemzet kiadóját vezeti, de az Origo információi szerint inkább politikai karrierre vágyik, ezért a Jobbik országos listájának az ötödik, azaz befutó helyén szerepelhet a 2018-as parlamenti választáson.

„Simicska Ádám befutó helyre tétele alapvetően Vona Gábor ötlete volt, mivel így továbbra is a nagyvállalkozó kegyében maradna, ráadásul megszabadulhat olyan képviselőktől, akik nem mindenben értenek egyet a mostani pártvezetés irányvonalával. Vonának mindenesetre meglehetősen nagy ellenállást kell leküzdenie, hogy tervét végrehajtsa, mivel a pártban, főleg a vidéki alapszervezetekben egyáltalán nem örvend nagy népszerűségnek a Simicska család térhódítása.”

Simicska Lajos fia az ötödik lehet a Jobbik listáján

Simicska Ádám a Jobbik országos listájának az ötödik helyén szerepelhet a 2018-as parlamenti választáson - tudta meg az Origo. Simicska Lajos fia jelenleg a Magyar Nemzet kiadóját vezeti, de információink szerint inkább politikai karrierre vágyik.

Csicskamédia

Végigkárogták a vizes vb-t a hontalan firkászok.

Legalábbis így értékel a „nemzetrontó sivalkodásválogatást” közlő 888.hu, mely szerint az Index–444 tengely igencsak kitett magáért, ellendrukkerként viselkedett, fájt neki minden magyar siker.

„Bakró-Nagy Ferenc: 'Ennél kínosabb haknit nem nagyon láttam még.' Nos, mi meg az Indexnél nem olvastunk még kínosabb és ocsmányabb ballib csicskamédiumot. De sebaj, jön a 444!”

Így károgták végig a vizes vb-t a hontalan firkászok

Sivalkodásválogatás a vizes vb-t ócsároló nemzetgyalázók firkálmányaiból. Újságírók, akiknek fájnak a magyar sikerek. Ellendrukkerek, ...

Sajtóháború

Nem véletlenül mondta a miniszterelnök Tusnádfürdőn, hogy az egyik fő ellenség az ellenzéki média.

A Magyar Nemzet úgy fogalmaz, az Orbán-kormány propagandában utazik, nem sajtóban, nem tájékozott nyilvánosságban, erről szól a sajtóval szembeni háborúja.

„Orbán Viktor célpontkijelölése érthető: amikor nehéz reális veszélyként beszélni az ellenzék kormányra kerüléséről, szükség van olyan ellenségekre, akikkel fenntartható a hívek harci kedve. Az a sajtó pedig, amelyet nem ér el a kormánybefolyás, veszélyforrás: kockázat egy olyan vezető számára, aki szisztematikusan iktatja ki a hatalmát korlátozó fékeket és ellensúlyokat. Ezért kell nyomás alatt tartani, hitelteleníteni, ellenségként kezelni a nem baráti sajtót, célkeresztbe állítani, lejáratni a kényelmetlen újságírókat. Hogy amit írnak, amit feltárnak, azt még véletlenül se vegye komolyan a kormánypárti szavazó.”

Háború a sajtóval

Nem várt helyről kaptunk megerősítést arról, hogy a magyar közéletnek még mindig meghatározó szereplője Lengyel László, az egykori reformértelmiség emblematikus alakja, a rendszerváltás korának egyik legismertebb balliberális véleményvezére. A kormánysajtó emelte most a legmagasabb polcra, egyenesen a miniszterelnök mellé. Ilyen megtiszteltetésben még Botka Lászlónak sem volt része.

Összefüggés

A GVH rábólintott a legnagyobb hazai menzás cég terjeszkedésére.

A Hungast felvásárolhatja a Sodexo Magyarország Kft.-t, mert még marad ahhoz elég szereplő a közétkeztetési piacon, hogy ne csökkenjen „jelentős mértékben” a verseny – értesült az Index.

„A magyar közétkeztetési piac iparági becslések szerint évente 200 milliárd forintos. Ennek körülbelül a felét adják az iskolai menzák, míg a másik felét a többi nagy közétkeztető (a kórházak, a börtönök, a hadsereg, illetve a piaci vevők, vagyis a gyárak, üzemek). A felsorolt étkezési helyekből is látható, hogy ez a piac alapvetően közületi és elsősorban állami megrendelőkből él. A legnagyobb játékos a Hungast-csoport, amelyet a sajtó előszeretettel hoz összefüggésbe Bánki Erik fideszes képviselővel.”

A GVH rábólintott a legnagyobb hazai menzás cég terjeszkedésére

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése alapján a Hungast felvásárolhatja a Sodexo Magyarország Kft.-t, mert még marad ahhoz elég szereplő a közétkeztetési piacon, hogy ne csökkenjen "jelentős mértékben" a verseny - derül ki a GVH közleményéből. A Hungast-ot magába foglaló György-csoport és a Sodexo-csoport egyaránt foglalkozik étkezési szolgáltatás nyújtásával, ezen belül közétkeztetéssel (oktatási-, egészségügyi-, egyéb közintézmények részére nyújtott szolgáltatás) és munkahelyi étkeztetéssel.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40804/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.15. 05:35
Forradalmi gigademonstráció, kommunikációs csodafegyver, globális alvási krízis, Schiffer gátja és Magdi anyus előrelátása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.14. 03:15
Ellenzéki morzsolódások, mogorva migránsok, megosztott hazafiak, a kutyapárt nem létező ellensége és Erdély pszichothrillere szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?