Blogolj!

Blogstar kávéház

Manipuláció

Évtizedekre beágyazza magát a Fidesz médiagépezete.

Egyre dagad a kormányközeli média, ám az egyre szürkébb médiasokszínűségért túl egyszerű lenne a kormányt vagy a társadalom közönyét bírálni, súlyos elmaradások vannak a rendszerváltás óta – fejti hi a HVG-n Polyák Gábor, a Mérték Médiakutató Kft. vezetője.

„A politikusaink az utóbbi 25 évben egyszer sem gondolták úgy, hogy a választóikkal dialógust kell folytatni, mert nem bíztak az emberekben, inkább próbálták manipulálni őket. Oktatás és képzés nélkül pedig nem elvárható, hogy a választók széles rétegei felfejtik a minden hájjal megkent politikai guruk által összerakott kampányokat, egyoldalú üzeneteket.”

Évtizedekre beágyazza magát a Fidesz-kormány médiagépezete

Egyre dagad a kormányközeli média, a független média pedig az agónia szélén tántorog - a kormányközeli médiakonglomerátum hosszú távra rendezkedik be, évtizedekig fenntartható rendszer épül ki a szemünk előtt. Az egyre szürkébb médiasokszínűségért túl egyszerű lenne a kormányt vagy a társadalom közönyét bírálni - súlyos elmaradások vannak a rendszerváltás óta.

Kommunista

Lengyel László kézivezérli Botkát.

Az Origo annak kapcsán jelenti ezt ki, hogy Lengyel a televízió nyilvánossága előtt mondta el, Tóth József angyalföldi polgármesterre kellene bízni a budapesti baloldali kampány irányítását, majd csodák csodájára Botka László egy nappal később ezt is tette.

„Lengyel László politológusról igazságtalan lenne kizárólag úgy írni, hogy a volt SZDSZ egykori támogatója. Hiszen ő korábban más is volt, a rendszerváltás előtt például kommunista. Most meg a megújulásról és a múlt eltörléséről értekező Botka László főtanácsadója.”

Megdöbbentő kézivezérlés: Lengyel László irányítja Botka Lászlót

Könnyű lenne azt hinni, hogy Lengyel László politológus véletlenül elszólja magát, és egy nappal korábban, a televízió nyilvánossága előtt elmondja, hogy Botka Lászlónak mit kellene tennie egy speciális helyzetben. Nem elszólás: el akart hencegni azzal, hogy ő irányítja Botkát, és az sem lehet kizárni, hogy meg is akarta alázni.

Önhiba

Eltörölné az általános választójogot a Jobbik.

A párt nem engedné szavazni azokat, akik nem végezték el az általános iskolát, amint azt Dúró Dóra kikotyogta az interneten – írja a PestiSrácok.

„Ezzel sok ezer honfitársunkat rekesztenék ki a voksolásból. Olyanokat, akiknek egy része – könnyen lehet – önhibáján kívül kényszerült félbehagyni általános iskolai tanulmányait. Na, liberális 'jogvédők', 'aktivisták', 'hivatásos tüntizgetők', továbbá Heller Ágnes és Horváth Aladár! Most tessék tiltakozni, hiszen itt a világvége! Lehet menni sopánkodni Brüsszelbe! Íródnak már a szokásos petíciók?”

Eltörölné az általános választójogot a Jobbik, sokakat kirekesztenének a szavazásból

„Emberi jogi" aktivisták, liberális „jogvédők", most tiltakozzatok! A Jobbik eltörölné az általános választójogot, és nem engedné szavazni azokat, akik nem végezték el az általános iskolát. A párt ezen elképzelését Dúró Dóra kotyogta ki az interneten. Megfogadta Csintalan Sándor, Gálvölgyi János, Misetics Bálint, Hajós András és más balliberális figurák júniusi követelését a Jobbik, és elkezdték egy - szerintük - ...

Optimizmus

Nyugalom és béke kell a magyar úszósikerekhez.

Bebizonyosodott a Duna Arénában: sikersportágunk jövője is fényes lehet – erről Sós Csaba szövetségi kapitány beszél a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

„Optimisták lehetünk, mert Cseh Laciék mögött nagyon tehetséges utánpótlás van, amelyből néhányan már a felnőtt világbajnokság dobogójára is felálltak. A budapesti vb egy sikersorozat része, hiszen fiataljaink huszonegy érmet nyertek az ifjúsági Európa-bajnokságon, s remélem, az ifjúsági világbajnokságon is jól fognak szerepelni. A magyar úszás jövője is fényes lehet, ha hagynak minket dolgozni.”

Erősebb lett az úszósport élmezőnye

Két éremmel elmaradt ugyan a magyar úszóválogatott a két évvel ezelőtti világbajnokságon nyert tíztől a budapesti vb-n, versenyzőink azonban harminc döntős, 1-8. helyezést szereztek. Hosszúék 71 olimpiai pontjukkal megdöntötték a huszonhat éves perthi 69 pontos magyar rekordot, pedig akkor Egerszegi Krisztina, Darnyi Tamás és Rózsa Norbert öt aranyérmet is nyert.

Valaki

Kokó másodszor is megnősül.

Kovács István rendhagyó módon, egy Ironman-versenyen kérte meg barátnője, Garami Katalin kezét – számol be róla a Lokál.

„Sokszor éreztem teljesnek az életem, és soha nem gondoltam, hogy nekem egyszer még szükségem lesz valakire – írta korábban közösségi oldalán Kokó, aki a verseny végén, 3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás és 42,195 kilométer futás után térdelt le mit sem sejtő kedvese elé, aki boldogan igent mondott a leánykérésre.”

Kokó másodszor is megnősül | Lokál

Sokszor éreztem teljesnek az életem, és soha nem gondoltam, hogy nekem egyszer még szükségem lesz valakire - írta korábban közösségi oldalán Kokó, aki a verseny végén, 3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás és 42,195 kilométer futás után térdelt le mit sem sejtő kedvese elé, aki boldogan igent mondott a leánykérésre.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40842/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?