Blogolj!

Brutálisan bántalmazták rabtársukat Nagyfán

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik besúgással vádolták meg és bántalmazták rabtársukat.

A vádirat szerint a vádlottak a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektumában töltötték jogerős szabadságvesztés büntetésüket, amikor 2016. június 6-án délután áthívták a zárkájukba sértettet, akit minden előzmény nélkül a hatósággal való együttműködéssel, besúgással vádoltak meg. Ezután közölték sértettel, hogy mindezt úgy tudja jóvá tenni, ha a felesége kábítószert juttat be a börtönbe.

A férfi a kérést elutasította, mire vádlottak többször ököllel arcon ütötték, majd a verés végén megfenyegették, hogy senkinek se merjen erről szólni. A felügyelet az esti órákban vette észre a férfi sérüléseit, ambulanciára vitték, majd másnap klinikára szállították. A vádlottak, miután sértett visszatért Nagyfára, újból megfenyegették, hogy besúgása miatt kiirtják a családját. Ezután addig ütötték ököllel, amíg sértett földre nem esett. Másnap az összevert férfi miatt rosszul lett és a zárkából elszállították.

A vádlottak a sértettnek 6 hét alatt gyógyuló sérüléseket okoztak azzal, hogy eltörték jobboldali szemgödrét, bal oldali egyik bordáját. Az ügyészség a verekedőket aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Egyikük a bűncselekményt különös visszaesőként, míg társa erőszakos többszörös visszaesőként követte el.

A vádemeléskor előzetes letartóztatásban lévő, illetve jogerős szabadságvesztés büntetést töltő vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(rual)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40853/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Szeged,ügyészség

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Tizenkét sérült egy szegedi trolibalesetben

2018.03.08. 12:00
Tízen könnyen, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben egy troli és egy személygépkocsi ütközött Szeged egyik legforgalmasabb sugárútján.

„A mai napig nem hevertük ki a SZEVIÉP  »jótékony« megrendelését”

2018.03.07. 20:50
Az első tucat SZEVIÉP-károsult szerdán benyújtotta a kárigényét. Az érintett 433 alvállalkozóból csupán alig több mint 100 bírt talpon maradni …

A hónap végéig várják a SZEVIÉP-ügy károsultjait a kormányablakok

2018.03.06. 16:05
2018. március 5-én jelent meg az a kormányrendelet, amely alapján az állam kártalanítja a SZEVIÉP Zrt. alvállalkozóit.

Czeglédy ismételt előzetes letartóztatását indítványozták

2018.03.05. 09:20
Hétfőn reggel indítványt tett a Csongrád Megyei Főügyészség a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírójának, hogy rendelje el ismételten Czeglédy Csaba gyanúsított …

Újra őrizetben – folytatódik a Czeglédy elleni büntetőeljárás

2018.03.03. 12:10
A büntető eljárás folytatását rendelte el a Csongrád Megyei Főügyészség március 2-án a több mint 6 milliárdos, bűnszervezetben elkövetett költségvetési …

Újra rács mögött Czeglédy Csaba (videó)

2018.03.03. 04:00
Nem sokáig élvezhette a szabad levegőt: csütörtökön szabadult, péntek éjjel ismét hűvösre került.

Járdán gázolt halálra egy gyalogost a szegedi sofőr

2018.02.13. 10:20
Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a tehergépkocsit vezető férfival szemben, aki 2017 áprilisában Szegeden villamossal ütközve egy gyalogos halálát okozta.

Üdítős dobozba rejtették a kábítószert

2018.02.03. 13:05
Több mint egy kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei és a rendőrség munkatársai egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban, Röszkén.

Röszkéig utazott a 40 kiló montenegrói narkó

2018.02.01. 11:15
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a montenegrói férfival szemben, aki tavaly szeptemberben közel 40 kiló marihuánát csempészett be Magyarországra.

Tárgyalása közben vezettek el egy ügyvédet Szegeden

2018.01.31. 19:35
Szerda délelőtt tárgyalása közben vittek el egy védőügyvédet a Szegedi Törvényszékről - a hírt a Szegedi Törvényszék közölte.

Ezeket a cikkeket olvastad már?