Blogolj!

Blogstar kávéház

A szurkolói lélektan kicsomózásával is megpróbálkoztak, de arra is fény derült, hogy a Borsnak ki lehet az új tulajdonosa, de vajon ér egy ember 70 milliárd forintot? 

Barátból ellenség

Fura egy szokás: egyik nap még idegenek ölelgetik egymást, vagy pacsiznak a pesti éjszakában, aztán egy nappal később már egymás torkának esnek. Szurkolói lélektan. 

Vasárnap együtt szurkolunk, másnap már anyázunk

Két héten át szinte végig telt ház volt a Hajós Alfréd uszodában és a Duna Arénában is, hét-tizenkétezer ember ordított önkívületben a magyaroknak. Miért tudunk piros-fehér-zöld zászlóval a vállunkon megfeledkezni minden előítéletünkről, és miért van az, hogy Nagy Vikor védésétől vagy Hosszú Katinka éremszerzésétől eggyé válunk?

Nincs nyomozás

Érdekes kísérlet volt az LMP részéről, de elbukott: nem lesz nyomozás a Soros-plakátok kihelyezése miatt. Nem is lenne logikus.

Szó sem lehet nyomozásról a Soros-plakátok kihelyezése miatt

Elutasította a Fővárosi Főügyészség Hadházy Ákos LMP-s társelnök feljelentését, amelyet a Soros-plakátok kihelyezése miatt tett. Hadházy hűtlen kezelés elkövetése miatt tett feljelentést, mert szerinte feleslegesen költött el a kormány 5,6 milliárd forintot a "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén" plakátokra.

Drága Bors

Iparági pletykák szerint a kisebbik bulvárlap, a Délmagyar és a Kisalföld is Andy Vajna érdekeltséi körébe tartozó cég tulajdonába kerülhet. Mindenesetre érdekes lenne ez az átalakulás.

Médiatanács: Andy Vajna viheti a Délmagyarországot, a Kisalföldet és a Borsot

Előzetes jóváhagyást kapott az AVALUE Befektetési Kft. arra, hogy összeolvadjon a Lapcom Kiadó Zrt.-vel.

Veszélyes

Tudtuk, hogy az amerikai-foci nem az a kifejezett kisasszony-sport, de már az orvosok is bizonygatják, hogy maradandó károsodást okozhat ez a kemény sport.

Agykárosodást okozhat az amerikai foci

Más sportágakhoz képest az amerikaifutball-játékosok elképesztő védőfelszerelésben lépnek pályára, mintha csak egy gyorsvonattal terveznének frontálisan ütközni. Sisakot és szinte minden testrészükön páncélzatot viselnek, mégis gyakoriak a sérülések, egy átlagos játékos karrierje az NFL-ben (az amerikai profiligában) csak két-három évig tart. Az utóbbi években látványos szabálymódosításokkal próbálják csökkenteni a sérülések - különösen az agysérülések - kockázatát.

222 millió euró

Elmebeteg összegért, nagyjából 70 milliárd forintért váltott klubot Neymar, aki elhagyta a Barcelonát, a PSG ajánlatáért. Ez a csúcs, pedig akadt még néhány komoly üzlet a labdarúgásban.

Labdarúgás: az átigazolási világrekord története

A brazil támadó Párizsba igazolás néhány napon belül hivatalos lesz, és gyakorlatilag megkezdődik egy új korszak a labdarúgás történetében. A PSG 220 millió eurót fizet Neymar játékjogáért, amely a duplája az eddigi legdrágább transzfernek, vagyis gyakorlatilag bebizonyosodik, hogy immáron tényleg bárki megvásárolható.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/40875/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lövöldözés történt egy amerikai gimnáziumban

2018.03.20. 14:35
A CNN információi szerint lövöldözés volt egy marylandi gimnáziumban. 

Nicolas Sarkozy őrizetben

2018.03.20. 08:00
Egy kampányfinanszírozással kapcsolatos ügyben hallgatják ki Nicolas Sarkozy volt francia elnököt –  jelentette egy francia bírósági forrásra hivatkozva a Reuters.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Tovább tombol a tél: sok településen nincs áram

2018.03.19. 11:30
Húsz településen még mindig nincs áram Hajdú-Biharban, de Debrecenben legalább jár a villamos.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Orosz elnökválasztás: Putyin negyedik ciklusát kezdheti

2018.03.18. 19:25
Folyamatos a a szavazatok feldolgozása, 21 óra 20 perckor Putyin már 75 százalék felett jár.

Európát fenyegetik az észak-koreai rakéták?

2018.03.18. 15:10
A német hírszerző szolgálat jelentései szerint reális a veszély.

Visszatért a tél: útlezárások, áramkimaradás

2018.03.18. 06:15
Komolyabb tél jött össze így március közepén, mint amilyen decemberben, vagy januárban volt. Komoly áramkimaradást és útlezárásokat hozott az éjszaka. Összefoglaló.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Magyar bölcsőde és óvoda épül Székelyföldön, letették az alapkövet

2018.03.17. 16:50
Magyar bölcsőde és óvoda alapkövét tették le szombaton a székelyföldi Backamadarason (Pasareni). A magyar állam közel 200 millió forintos …

Ezeket a cikkeket olvastad már?