Blogolj!

Blogstar kávéház

Adathalászok támadása, elképesztő mennyiségű túlóra, az Alstom-botrány kenőpénzei, feminista pártvezető és népzenésített Despacito szerdai online lapszemlénkben. 

Támadás

Az MNB tájékoztatása szerint idén nyáron három hazai bank jelenlegi vagy korábbi ügyfeleit érte adathalász-támadás.

Adathalászok támadtak magyar bankokra

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) közölte, hogy június óta feltételezhetően célzott adathalász-támadássorozat zajlik a hazai hitelintézetek fogyasztói ellen - írja az IT Café. A visszajelzések alapján idén nyáron három hazai bank jelenlegi vagy korábbi ügyfeleit érte adathalász-támadás. A támadók a fogyasztók e-mail címein túl sms-üzenetekkel is adategyeztetésekre szólítják fel a címzetteket.

Túlóra

A létszámhiányon nem segített érdemben a 2015-ben elindult bérfejlesztés, vagyis nem vált vonzóbbá a rendvédelmi pálya.

Alig nő az állomány, belefullad a túlórákba a rendőrség

Óriási leterheltség alatt áll a magyar rendőrség: összesen 1,68 millióval több túlórát teljesített 2017 első félévében a hivatásos állomány, mint a menekültválság kezdetén, azaz 2015 első félévében. Így az egy rendőrre jutó túlórák száma elképesztő mértékben, két év alatt 87,5-ről 131,9-re nőtt - derült ki Pintér Sándor belügyminiszter Demeter Márta független parlamenti képviselőnek adott írásbeli válaszából.

Kenőpénz

Az Alstom-botrány szereplői az elmúlt időszakban bojkottálták a parlament gazdasági bizottságának és a fővárosi metrókorrupciós munkacsoportjának üléseit, Medgyessy Péter kivételével egyetlen érintett sem jelent meg a testületek előtt.

Fidesz: Az Alstom-botrány kenőpénzei a baloldalhoz vándoroltak

Budai Gyula fideszes parlamenti képviselő szerint egyértelmű, hogy az Alstom-ügyből származó kenőpénzek baloldali politikusokhoz, illetve az MSZP és az SZDSZ kasszájába vándoroltak. A kormánypárti politikus azt mondta: az Alstom-ügy "minden idők legnagyobb korrupciós botránya Magyarországon", amelyben a nyomozás és a különböző bizottságok által lefolytatott vizsgálatok alapján egyértelmű, hogy a felelősség a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-kormányokat és a Demszky Gábor által irányított MSZP-SZDSZ-es városvezetést terheli.

Feminista

Csak naiv, vagy teljesen kezd megbolondulni a kanadai konzervatív párt újonnan megválasztott vezére?

Lehet, hogy Kanadának végleg vége: kiderült, a jobboldal is feminista

Elmúltak már a régi szép idők, amikor mindenki tudta, hogy ki kivel van. A Warcraftban például voltak az emberek, akiknek zászlója alatt egyesültek a törpék, a tündék és az egyéb "tiszta" teremtmények, az orkok táborában pedig a koboldok, az ogrék, a sárkányok és egyéb démoni dolgok harcoltak.

Despacito

Koncertet adott Budapesten Luis Fonsi, aki egyedül Kasza Tibinek nyilatkozott, majd magyar népzenei alapokra is elénekelte minden idők legnépszerűbb slágerét. 

Egyedül Kasza Tibinek nyilatkozott személyesen a Despacito sztárja - itt a videó

Nincs menőbb ember most Luis Fonsi énekesnél, akinek a világ a Despacito című slágert köszönheti. A Puerto Rico-i énekes a minap Budapesten is fellépett, ezt a lehetőséget pedig Kasza Tibi sem hagyta ki, ugyanis elvitte kocsikázni az énekest. Végre kiderült, hogy Fonsi bár érezte, hogy jó dalt írt, azt sosem gondolta volna, hogy ennyi emberhez eljut, s minden eddigi rekordot megdönt.

Címkék: lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41083/pics/lead_800x600.jpg
lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.15. 05:35
Forradalmi gigademonstráció, kommunikációs csodafegyver, globális alvási krízis, Schiffer gátja és Magdi anyus előrelátása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.14. 03:15
Ellenzéki morzsolódások, mogorva migránsok, megosztott hazafiak, a kutyapárt nem létező ellensége és Erdély pszichothrillere szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.13. 04:20
Az igazság rasszizmusa, a Fidesz-óvoda veszélyei, a CEU kacsingatása, kirakatsztárok és Pintér Tibor kétszínűsége keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?