Blogolj!

Blogstar kávéház

Állatok

Összesen több mint 300 év börtön. 

Gyerekeket és fiatal nőket kényszerített szexre egy muszlim migránsokból álló bűnbanda az angliai Newcastle-ban - írja az Origo.

"A hálózat 2011 és 2014 között kereskedett 14 és 25 év közötti lányokkal és fiatal nőkkel, akiket először alkohollal vagy kábítószerrel elbódítottak, majd szexpartikon áruba bocsátottak."

Lánykereskedő migráns bandák tombolnak Nagy-Britanniában

Gyerekeket és fiatal nőket kényszerített szexre egy muszlim migránsokból álló bűnbanda az angliai Newcastle-ban. Most ítélték el őket, összesen több, mint 300 év börtönt kaptak. A rendőrség végül csak úgy tudta leleplezni őket, hogy egy elítélt pedofilt épített be a bűnbandába.

Dorbézolás

A részeg voltam, mint a disznó, nem emlékszem semmire.

A hvg.hu cikkében azt fejtegeti, hogy a nem az bizony minden körülmények között nemet jelent, még ha Ungár Péterről is van szó. 

"Ungár kontrollvesztett részegként nyomult rá más fesztiválozókra: volt, akinek bemászott a sátrába, ahonnan háromszori felszólítás után sem igazán akart kijönni, majd vitába keveredett a biztonságiakkal, akik végül nem küldték haza azonnal, csak reggel, mert „nem volt abban az állapotban.”

A magánember Ungár fiú esete a magyar bajokkal és saját magával

Tegnap az autópályán kora délután, az anyósülésen ülve, győri riportunkról hazafele jövet, még gömbölyű kacajok közepette olvastam fel a nap hírét a fotós kollégának, miszerint drága jó politikusaink a nyáron sem bírnak magukkal. Mivel vállalhatatlanul viselkedett, kidobták az LMP-s Ungár Pétert a Momentum nyári fesztiváljáról, sőt a fiatal politikust egy életre kitiltották a párt összes rendezvényéről.

Szégyentelen(ek)

Egy már megvan, de mi van a többivel? 

Az Indextől megtudhattuk, hogy a rendőrség még áprilisban elfogott egy embert, aki online zaklatta azokat a családokat, akiknek valamelyik hozzátartozója meghalt a felfoghatatlan veronai buszbalesetben, azonban nem csak ő zaklatta  a családokat. 

"Kiderült, hogy nem csupán egy, hanem több zaklatóról lehet szó. Akit áprilisban vettek őrizetbe, az a Facebookon névvel vállalva küldözgetett gyomorforgató, a gyerekek emlékét és a túlélő gyereket is bántó üzeneteket."

Elkapták a veronai buszbaleset áldozatainak családját zaklatót, de csak az egyiket

Pintér Sándor belügyminiszter Vadai Ágnes DK-s parlamenti képviselő írásbeli kérdésére adott válaszból kiderült, hogy a rendőrség még áprilisban elfogott egy embert, aki online zaklatta azokat a családokat, akiknek valamelyik hozzátartozója meghalt a szörnyű veronai buszbalesetben. A Zoom.hu szerdán hozta a levelet, amelyet Pintér hétfőn küldött el a képviselőnek, aki egyébként a BKK rendszerének 18 éves hekkelőjével kapcsolatban kérdezett.

Választások

Meg akarjuk buktatni a kormányt!

Hangoztatják a szocialisták, akiktől nagyjából ennyi is telik, ha a választásokról és a nagy tervekről van szó. 

"A szocialisták belső vívódásaival összefügg, de annál sokkal fontosabb kérdés, milyen megállapodások jöhetnek létre az ellenzéki pártok között helyben, az egyéni választókerületekben? Megtalálják-e azokat a hiteles és karakteres figurákat, akik Magyarország 2010-es és 2014-es narancssárga térképére piros vagy zöld foltokat tudnak festeni?"

Beverni a patkószeget

Megcsontosodtak a hazai politikai erőviszonyok. Erre jut minden közvélemény-kutatás, legutóbb a Jobbikhoz közeli Iránytű Intézeté, amely a biztos pártválasztók körében ötvenszázalékos támogatottságot mért a Fidesznek. Meglehet, ez a szám valójában kicsivel alacsonyabb, ám a kormányerők előnye így is, úgy is óriási.

Demonstráció

A Robert F. Kennedy stadionban mutatták be a középpályást.

Stieber Zoltán válogatott labdarúgót hivatalosan is bemutatta új klubja, az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő D.C. United - közölte  a SportFaktor. 

"A válogatott labdarúgó átigazolásáról a The Washington Post is hírt adott. A lap már tudósítása címében is hangsúlyozta, hogy az eddig a német másodosztályú Kaiserslauternben játszó Stieber átigazolására a transzferhatáridő lejárta előtt került sor. Egyes források szerint a washingtoni csapat egymillió dolláros átigazolási díjat fizetett a Kaiserslauternnek, és több mint évi egymillió dolláros jövedelmet biztosít Stiebernek, aki így a D.C. United legjobban fizetett játékosa lehet."

Stieber Zoltánt bemutatták Amerikában

SportFaktor Stieber Zoltán válogatott labdarúgót hivatalosan is bemutatta új klubja, az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő D.C. United.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41153/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Botka László,lapszemle,migránsok,Orbán Viktor,politika,sport

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?