Blogolj!

A nyugdíjasok bocsánatkérést várnak Vona Gábortól

A Fidesz-KDNP ismételten felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy kérjen bocsánatot négy hete tett, nyugdíjasokat sértő kijelentése miatt. 

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, "Vona Gábor a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon, szandis papákon gúnyolódott", akikről a Jobbik elnöke azt írta, hogy "radikalizálódnak és felhörgik a huszadik század összes traumáját és szenny folyik ki a szájukon".

"Ezek után nem lehet csodálkozni azon, hogy a nyugdíjasoknak megvan a határozott véleménye" - tette hozzá a kormánypárti politikus, kiemelve, hogy egy csütörtökön nyilvánosságra került országos, reprezentatív közvélemény-kutatás szerint a lakosság több mint kétharmada vár bocsánatkérést Vona Gábortól.

Hollik István arról is szólt , hogy Vona Gábornak bár nagyon sok alkalma lett volna, eddig egyszer sem kért bocsánatot, sőt kiállt korábbi véleménye mellett."Úgy tűnik nem tartja hibának ezt a gúnyolódó stílust, nem tartja hibának, hogy emberszámba sem veszi a nyugdíjasokat"- fogalmazott a KDNP politikusa.

A kormánypárti képviselő megjegyezte továbbá azt is, hogy augusztus 20-hoz közeledve Vona Gábornak is be kellene látnia, mi a különbség egy pártelnök és egy államférfi között.

"Egy igazi államférfi minden esetben Magyarország érdekét veszi figyelembe, azt helyezi előtérbe, és minden tekintetben tiszteli Magyarország állampolgárát, függetlenül attól, hogy demokráciában őt választja, vagy nem"

- fejtette ki Hollik István.

Majd kijelentette, minden magyar ember büszke lehet a sikeres budapesti vizes világbajnokságra, továbbá senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy az esemény minden költsége indokolt volt és gazdasági értelemben felbecsülhetetlen értéket jelentett. Hollik István szerint a vizes vb rendezését támadó pártok és médiumok napi pártpolitikai érdekből cselekszenek. 

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41418/pics/lead_800x600.jpg
Fidesz,FINA2017,Hollik István,Jobbik,nyugdíjasok,Vona Gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
roza 2017-08-19 21:25:25
Igen aki még a rendes nevét is szégyelli,az természetesnek gondolja a beszólását,mivel a mai 70-80 évesek nagyon is éles elmélyűek,te tanulhatnál tőlük mert az élet iskolája a leg erősebb.
Válaszolok
Mano
Mano 2017-08-19 17:57:25
Tévedett Vona Gábor, amikor a remegő kezű, bevásárló kocsit tologató emberkékkel nem számolt, Hollik István pedig a fogadatlan prókátor szerepében.
Az igazság az, hogy a választási harcot két tábor vívja ténylegesen a pártok helyett, és pedig az internetes média, és a nyugdíjasok. A média a megélhetésért, a nyugdíjasok pedig azért, mert már kellő mennyiségű idejük van a kitekintésre, és nem kell tartaniuk a munkahelyi retorzióktól. Ezért az ő kezük semmiképpen sem fog remegni ha be kell húzni az x-et.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Borkai Zsolt kilép a Fideszből, de marad Győr polgármestere

2019.10.15. 11:40
A botrányba keveredett győri polgármester elmondta, nem okozhat morális hátrányt a kormánypártoknak az, amit tett, ezért hozta meg döntését.

Kedden távozhat Borkai a Fideszből

2019.10.14. 18:55
Az éppen külföldön tartózkodó Orbán Viktor kérésére Kövér László és Kubatov Gábor konzultációra hívta Borkai Zsoltot.

Kocsis Máté: a kormány soha nem mondta meg senkinek, hogy hány gyermeket kell szülnie

2019.09.12. 21:00
A Fidesz frakcióvezetője csütörtök délután Szentesen beszélt a Csongrád megyei település lehetőségeiről, valamint reagált …

Visszaütött Pikó Andrásnak a józsefvárosi Fidesz

2019.09.12. 19:40
A kormánypárt helyi szervezete nyomatékosan felszólította a balliberális jelöltet, hagyjon fel a polgármester rágalmazásával, ehelyett adjon számot a lakosoknak adatkezelési botrányáról.

Az első csatát megnyerte: a kormánypártok leadták Tarlós István ajánlásait

2019.08.26. 17:10
A Fidesz fővárosi aktivistái valamennyi háztartást felkeresik majd az önkormányzati választási kampányban.

Orbán szerint neurózisa tartja fogságban az ellenzéket

2019.08.25. 05:30
A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára izgalmas nyílt színi vitában fektette két vállra az LMP-s Ungár Pétert.

Az elmúlt öt év Veszprém egyik legsikeresebb időszaka volt

2019.08.22. 11:35
A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt - jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje …

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

Szájer elárulta, miért lett hazánk az unió fekete báránya

2019.06.25. 05:45
A Fidesz EP-képviselője rendesen odavágott a birodalomépítő Brüsszelnek.

Orbán Viktor: számítok önökre vasárnap! (videó)

2019.05.26. 05:00
A miniszterelnök szerint a kormánynak nagy szüksége van az erős választói felhatalmazásra, mert kemény európai csaták és fontos döntések előtt állunk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?