Blogolj!

Blogstar kávéház

Színvonal

A baloldal ügyvédjének piszkos trükkjei.

Úgy kívánt jogellenesen piaci előnyt szerezni a Botka és Gyurcsány ügyvédje, az előzetesben ülő Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt., hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta – értesült az Origo.

„Több diák elmondása alapján most kiderült, hogy a Human Operator egy komoly megbízói ügyfélkörrel rendelkező munkaerő-kölcsönző cég volt. Éppen ezért a munkaerő-kölcsönzés piacán a 2008-as válság miatt úgy kívánt piaci előnyt szerezni, hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta. Így iskolaszövetkezeti díjszínvonalon (amely a szinte teljes köztehermentesség miatt sokkal alacsonyabb a teljes közteherrel számítandó munkaerő-kölcsönzési díjnál) tudott felnőtteket kölcsönözni a megbízóknak.”

Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről

Úgy kívánt jogellenesen piaci előnyt szerezni a Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt., hogy az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta. Így a szinte teljes köztehermentesség miatt a teljes közteherrel számítandó munkaerő-kölcsönzési díjnál sokkal alacsonyabb áron tudott felnőtteket kölcsönözni a megbízóknak.

Bajnok

Kihagyta az augusztus 20-i hírfolyamból Sorost az MTI.

Ezen pedig rendkívüli módon meglepődött a 444.hu, mely úgy fogalmaz, szegény fideszes politikusok majdnem hiába mondták fel, amit a milliárdosról tudni kell, ám egyéb tudósításokban azért gyöngyszemekre bukkant a portál.

„A vitán felüli bajnok: Németh Szilárd Csepel színeiben. Aki csak egyszer sorosozik, többször nem, mert meg szokta kapni, hogy 'közszereplései során gyakran emlegeti az előbb említett ember nevét', ráadásul ilyen szent napon nem akarja az ördögöt a falra festeni, ezért aztán a továbbiakban csak ők és mi alapon jelzi, itt bizony választani kell. A hit, remény, szeretet-hármas például a mi, nem az ők, és a mi is egy olyan ország, ahol a fiúkat férfinak, a kislányoknak nőknek, mindannyiukat dolgos magyar embereknek nevelik. Ahol a gyermekért, és nem a gyermekekből élnek.”

Szegény fideszes politikusok, akik a nemzeti ünnepen is hibátlanul felmondták, amit Soros Györgyről tudni kell, de majdnem hiába - 444

Augusztus 20-a egészen meglepő fordulata volt, hogy az MTI ünnepi hírfolyamának egyetlen elemében sem szerepelt Soros György. Nemcsak a nemzeti hírügynökség nem adott hírt egy jó sorosozásról, a közmédia honlapján sem volt egy szó sem, ahogy az Origón és a kormany.hu-n sem.

Tömb

Európa lelki és fizikai megsemmisítése folyik.

Ezeréves keresztény államiságunkból is fakad a felelősség, hogy közbelépjünk, amikor Európa éppen felszámolni készül önmagát – írja a Magyar Hírlap.

„Amit multikulti idillnek látnak egyesek, az egy nagyon is monokulturális terjeszkedés. Európában a bevándorlók nem fejest ugranak és feloldódnak a szivárványszínű forgatagban, hanem tömbökben telepednek le, és ott, ahol többségben vannak, egyre növekvő erővel érvényesítik saját kulturális normáikat. Kutatások sora és számos példa bizonyítja, hogy párhuzamos társadalmak alakultak ki, az integráció igénye nélkül.”

Megmenteni Európát

„Mást jelent ma a biztonság, mint akár csak egy évtizede: ismét védenünk kell határainkat, meg kell védenünk azt a független, szabad és európai országot, amelyet Szent István óta magyarok millióinak áldozata, jelleme és munkája formált" - erről beszélt az idei augusztus 20-i tisztavatáson Áder János köztársasági elnök.

Válogatás

A világ kilencedik legbiztonságosabb helye Magyarország.

A brit külügyminisztérium (FCO) a közelmúltban történt terrortámadások után közölte az alacsonyabb kockázatúnak minősülő országok listáját, melyen hazánk a kilencedik helyen szerepel, az élen Chile és Svájc áll – derül ki a Hirado.hu cikkéből.

„Mint írják, Magyarországon alacsony a terrorfenyegetettség, de tisztában kell lenni a kockázattal, hogy a terroristák nem válogatnak, és elsősorban a nyilvános helyeken támadnak, beleértve a külföldiek és a külföldi utazók által látogatott helyeket is.”

A világ kilencedik legbiztonságosabb helye Magyarország

A brit külügyminisztérium (FCO) a közelmúltban történt terrortámadások után közölte az alacsonyabb kockázatúnak minősülő országok listáját, melyen hazánk a kilencedik helyen szerepel. A legnépszerűbb brit turisztikai célpontok közül néhányat - köztük Spanyolországot, Franciaországot, Törökországot, Tunéziát és Belgiumot - a közelmúlt eseményei miatt veszélyesnek minősítettek.

Napirend

A gyerekek nem pletykálnak Sarka Kata új párjáról.

Bár a producer szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újraegyesítené családját Sarka Kata és Hajdú Péter, sőt ha megegyeznek, végre a válás végére is pontot tehetnek – számol be róla a Lokál.

„Abszolút nincs napirenden, hogy mi Katával újra együtt leszünk, és bár a gyermekeink örökre összekötnek minket, mára külön életet élünk, és egyáltalán nem foglalkozom az övével – jelentette ki határozottan a tévés, akinek gyerekei, a hétéves Dávidka és a nyolcéves Noncsi nem meséltek az álomnyaralásról édesapjuknak, ahová Kata milliárdos párjával mentek.”

Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról | Lokál

Annyit tudok, hogy a gyerekeim elmentek tíz napra Katával és a szüleivel nyaralni, de a többi részlet nem érdekel. A gyerekeim nagyon okosak, nem pletykálnak, de én sem kérdezem és faggatom őket, és nem is követem az édesanyjuk dolgait.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41513/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Ezeket a cikkeket olvastad már?