Blogolj!

Blogstar kávéház

Selejt

Az európai nők váltak a terroristák új célpontjává.

2017-ben a terroristák egyik fegyvere leginkább a turisták felé irányult, gyerekek és nők felé, a cél a destrukció, rombolás, károkozás – erről Makai Gábor klinikai szakpszichológus beszélt az M1-en a Hirado.hu tudósítása szerint.

„Egy szélsőséges fanatikus iszlamista férfi számára az a nő, aki független, akinek van önálló akarata, gondolata, társadalmi szerepvállalása, és maga meghatározza, milyen szoknyában van, egy ördögnek való selejt, és nem nőként tekintenek rá. A nő fogalma átíródott egyfajta torz, hamis eszmével, ezt pedig megerősíti bennük a terrorista szervezet – fűzte hozzá.”

Az európai nők váltak a terroristák új célpontjává

Csoportos nemi erőszakot követtek el a migránsok Európa egyik legkedveltebb üdülőhelyén, az olaszországi Riminiben. Egy, a húszas éveiben járó lengyel párt este támadta meg négy, Afrikából származó migráns, majd miután a férfit leütötték, szexuálisan bántalmazták a védtelen nőt.

Lufi

Már a Jobbik sem tudja, mit akar a bérunióval.

Egyre világosabb, hogy jó nagyra fújt kampánylufi a Jobbik Magyarországért Mozgalom bérunióért indított aláírásgyűjtése – állítja a PestiSrácok.

„Az Európai Bizottság csak és kizárólag arra vonatkozólag fogalmazhat meg irányelvet, ha azon cégeknek, amelyek több uniós tagállamban is telephellyel rendelkeznek, eltérő a bérezési gyakorlatuk egy-egy tagállamban – ismerte el a jogász politikus. Tehát azoknak a nemzetközi nagy vállalatoknak a bérköltségét emelné többszörösére a Jobbik, amelyeket éppen a kedvezőbb feltételek és a gazdaságosabb termelés lehetősége vonzott Magyarországra. Ilyen egy Audi, egy Opel, Mercedes, amelyek több százezer munkahelyet teremtettek hazánkban és elősegítették az egész Európában egyedülálló gazdasági növekedést.”

Lassan a kezdeményező Jobbik sem tudja, mit is akar a béruniós aláírásgyűjtéssel

Egyre világosabb, hogy jó nagyra fújt kampánylufi a Jobbik Magyarországért Mozgalom bériunióért indított aláírásgyűjtése. Az Európai Bizottság a Magyar Idők megkeresésére közölte, hogy ütközik az unió szabályival a kezdeményezés, ugyanis a bérpolitika a tagállamok belügye, az unió csak irányelveket fogalmazhat meg. Varga-Damm Andrea, a Jobbik veszprémi országgyűlési képviselőjelöltje pedig nyilvános aláírásgyűjtő veszprémi fórumán, újságírói kérdésekre ...

Eligazítás

Hazugságra épül a Vona Gábor elleni telefonos kampány.

A Magyar Nemzet arról ír, politika és erkölcs viszonyáról, machiavellizmusról és egyebekről folyt, folyik a szó az eset kapcsán, és bár az ellenfél bírálata, a negatív kampány a politika szerves, természetes és legitim alkotóeleme, mégis kockázatokat rejt magában.

„Két kockázati tényezőt látok a Fidesz szempontjából, egyik sem morális természetű. Úgy sejtem, a választók nem feltétlenül lelkesednek azért, ha a politika telefonhívásokkal belép az intim szférájukba hosszú hónapokkal a hivatalos kampány kezdete előtt. A kormányoldal pedig a Jobbik folyamatos támadásával mintha maga igazítaná el a kérdésben bizonytalan választókat, hogy merre kell keresni a valódi kihívót.”

A kampány negatív

Nem csak a közvetlenül érintettek, az üzenettel célba vettek körében váltott ki indulatokat a Fidesz telefonos kampánya, amelyben egy gépi hang arra hívja fel a nyugdíjasok figyelmét, hogy Vona Gábor csúnyát mondott a korosztályukról, s erre majd a szavazáskor is emlékezzenek. Politika és erkölcs viszonyáról, machiavellizmusról és egyebekről folyt, folyik a szó az eset kapcsán.

Szag

Nyomára akadtak a Merényi kórház patkányának.

A 24.hu azt állítja, a volt ÁNTSZ-osztályvezető szerint akár a magatehetetlen betegekre is rátámadhatnak a rágcsálók.

„Kórházi dolgozók beszéltek arról a televíziónak, hogy a Merényi kórház pszichiátriáján hónapok óta rágcsálók vannak. Egyikük elmondta: az ebédlőben leszakadt az álmennyezet, és patkány hullott egy kolléganője elé. Szerinte a kezelő feletti álmennyezet is tele van patkányvizelettel, és furcsa szag terjeng az osztályon.”

Nyomára akadtak a Merényi kórház patkányának

A volt ÁNTSZ-osztályvezető szerint a magatehetetlen betegekre is rátámadhatnak a rágcsálók. Akár a magatehetetlen emberre is rátámadhatnak a kórházban felbukkanó patkányok - mondta az ÁNTSZ volt járványügyi főosztályvezetője az RTL-nek. Ócsai Lajos azt is közölte: az állat minden, a szennyvízben előforduló kórokozót rá tud vinni az ember táplálékára, így súlyos betegségeket terjeszt.

Tündérmese

Felesége ápolja Bujtor István emlékét.

Szeptemberben lesz nyolc éve, hogy elhunyt Bujtor István, felesége évekig pszichológushoz járt, hogy feldolgozza férje elvesztését, mára azonban sikerült talpra állnia – számol be róla a Lokál.

„Jólesik látni, hogy a füredi kikötőben az Istvánról készült szobor ölében gyerekek csücsülnek vagy a férjem filmjein felnőtt generációk fotózzák magukat. Most már könnyebb, hogy feladatom, célom van: megőrizni, ápolni az emlékét. Számomra tündérmese volt a vele együtt töltött harminc év. Sikerült elengednem őt, de itt él tovább a szavaimban, a gondolataimban, minden mozdulatomban.”

Évekig kezelte pszichológus Bujtor özvegyét | Lokál

A legendás színész, Bujtor István neve örökké egyet jelent a Balatonnal, a vitorlázással és a magyar tenger partján forgatott kalandfilmjeivel. Halála után özvegye, Bujtor Judit három évig járt pszichológushoz, azonban legtöbbet a színész előző házasságából született lánya és fia segített a túlélésben.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41794/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.15. 04:55
A jogállamiság gyurmázása, augusztus 20-a bizonytalansága, a koronavírus mozgatórugója, a magyar postások lázadása és Tóth Andi szexi idomai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.14. 04:50
Angela Merkel lebegtetése, a Nemzeti Konzultáció hasítása, Hadházy Ákos fantomszervezkedése, a koronavírus-járvány ellentmondásai és Vasvári Vivien szerelmes lubickolása keddi online lapszemlénkben.

Tizenhárommal nőtt a koronavírusos megbetegedések száma

2020.07.13. 09:25
Ezzel 4247 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Nem halt meg senki az elmúlt huszonnégy órában, így az elhunytak száma változatlanul 595 fő, 3073-an pedig …

Kétszáz határsértő ellen kellett a rendőröknek intézkedniük a hétvégén

2020.07.13. 07:25
Nem unatkoztak a rendőrök és a katonák az elmúlt napokban sem, ugyanis csak péntektől vasárnapig 199 határsértőt csíptek el.

Blogstar kávéház

2020.07.13. 05:10
Lengyelország illiberalizmusa, a baloldal tudatos álhírgyártása, Angela Merkel politikai öröksége, a migránsok többlethalálozása és Fluor Tomi szerelmi villanása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.11. 21:45
Aggasztó korona-körkép, sunnyogva hallgató francia baloldali sajtó, Hadházy kínos lebukása, rendkívüli lengyel kampányhajrá és Kulcsár Edina szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?