Blogolj!

Gorka Sebestyén kemény üzenetet küldött Donald Trumpnak

Gorka, Sebestyén, aki nemzetbiztonsági, terrorizmusellenes ügyekben adott tanácsokat Donald Trump amerikai elnöknek, augusztus 25-én jelentette be, hogy távozik a Fehér Házból. Az alábbiakban felmondólevelét olvashatják, benne kőkemény és tanulságos üzenetekkel, figyelmeztetésekkel.

“Tisztelt Elnök Úr!

Nagy megtiszteltetés volt az Ön helyettes asszisztenseként és stratégájaként szolgálni a Fehér Házban. Az elmúlt harminc évben a nagyszerű nemzetünkben, különösképp a politikai, média és oktatási elit messze elszakadt a Köztársaság alapító elveitől, így szomorú és istentelen jövővel szembesültünk.

Éppen ezért, sokkal nehezebb számomra, hogy megírjam ezt a felmondólevelet.

Az Ön elnöksége a modern amerikai politika egyik legjelentősebb eseménye. November 8-a annak a hozzáállásnak volt az eredménye, amelyben az elmúlt évtizedek politika és médiaelitje úgy gondolta, ők mindent jobban tudnak, mint azok az emberek, akik őket megválasztották. Pedig ez nem így van, és a MAGA (Make America Great Again – választási szlogen) tett róla, hogy az ő hangjukat is meghallják.

Sajnálatos módon, Öntől függetlenül, azokat az egyéneket, akik megtestesítették és képviselték azt a programot, ami ismét naggyá teheti Amerikát, az elmúlt hónapokban ellensúlyozták, szisztematikusan eltávolították, munkájukat pedig aláásták. Ez akkor vált teljesen nyilvánvalóvá, amikor elolvastam az Ön Afganisztánról szóló beszédét a héten.

Maga a tény, hogy azok, akik átnézték és elfogadták a beszédet, kihúzták belőle a „radikális iszlám” vagy a „radikális iszlám terrorizmus” kifejezéseket, bizonyítja, hogy az Ön elnöki kampányának egyik alapvető eleme elveszett.

További aggodalomra ad okot a térségben tervezett jövőbeni akciók sora, amit a beszédében említett, azok a műveleti célkitűzések, amik nem határozzák meg azt a stratégiai győzelmi feltételt, amiért harcoltunk. Ez a súlyos mulasztás minden nemzetbiztonsági szakembert és minden amerikait is zavar, akik elégedetlenek az elmúlt 16 év szörnyű politikai döntéseivel, ami amerikaiak ezreit vezette a halálba, és adófizetők több trillió dollárját költötte el anélkül, hogy biztonságot, vagy győzelmet hozott volna.

Amerika hihetetlenül rugalmas nemzet, a legnagyszerűbb Isten földjén. Ha nem az volna, nem tudtuk volna túlélni az Obama adminisztráció hihetetlenül megosztó éveit, és nem lehettünk volna szemtanúi annak, hogy az Ön üzenete miképpen győzi le azt a jelöltet, aki egyértelműen bírta a hatalma adományozók és a FakeNews Ipar 100 százalékos támogatását.

Mindazonáltal a fenti események világossá tették számomra, hogy azok az erők, amik nem támogatják a maga ígéreteit – egyelőre – felemelkedtek a Fehér Házban. Ennek eredményeként, úgy gondolom a legjobban és leghatékonyabban a Nemzet Házán kívülről tudom Önt szolgálni, Elnök úr.

Amerikaiak milliói hisznek a MAGA víziójában. Végezetül segítenek majd kiegyensúlyozni a szerencsétlen ideiglenes valóságot. Annak ellenére, hogy történelmileg példátlan és botrányos az, ahogyan az Establishment és a mainstream média kezeli Önt, akik Amerikát problémának látják, és a nemzetet a saját világnézetükre kívánják formálni, tudom, hogy Ön minden amerikai polgár ügyét szem előtt fogja tartani.

Amikor először találkoztunk a New York-i irodáiban 2015 nyarán, azonnal egyértelmű volt számomra, hogy Ön szereti a Köztársaságot, és sosem adja fel, ha elkötelezte magát a győzelemre. Ha a nemzetbiztonságunk érdekeiről van szó, az Ön elnöksége garancia arra, hogy a radikális iszlám terrorizmus meg fog szűnni, ahogyan Irán nukleáris fenyegetését semlegesíteni fogja, épp úgy, mint a kommunista Kína hegemón törekvéseit, amit ellensúlyozni fog.

Én és a hozzám hasonló lelkületű honfitársaim azon fogunk dolgozni, hogy kintről támogassuk Önt és csapatát, hogy Amerikát ismét egy igazságos és dicsőséges helyzetbe hozzuk, hogy fénylő „város legyen a dombon”.

Isten áldja Amerikát!

Tisztelettel,

Gorka Sebestyén”

A levél forrása: Breitbart

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41795/pics/lead_800x600.jpg
Donald Trump,Gorka Sebestyén,terrorizmus,USA
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Döbbenet: robbanás rázta meg Lyont

2019.05.24. 18:55
Újabb terrortámadás zaklatja fel Európát: csomagba rejtett bomba robbant a francia nagyvárosban. Úgy tűnik, ezúttal legalább halálos áldozatok nincsenek.

Orbán: megerősítettük stratégiai kapcsolatainkat az USA-val

2019.05.14. 05:00
A gazdaságpolitika, a külpolitika, a biztonságpolitika, a külpolitika, a migráció és az üldözött keresztények ügyében is szoros szövetségese hazánknak a …

Trump: Orbán Viktort egész Európában tisztelik

2019.05.14. 04:55
Az amerikai elnök szerint a magyar miniszterelnök remek munkát végez, és példát mutat Európának.

Szárnyal az amerikai gazdaság – Trump is hasít

2019.05.07. 05:50
Hiába aprítja a balliberális (Soros-) média, rekordmagasságban az Egyesült Államok elnökének támogatottsága.

Washingtonban találkozik Orbán Viktor Donald Trumppal

2019.05.02. 06:55
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter az Origónak megerősítette a szerdai sajtóhíreket, a két miniszterelnök május 13-án találkozik az Egyesült Államok fővárosában.

Még nincs vége? Csaknem száz bombát találtak Srí Lanka fővárosában

2019.04.22. 16:05
Könnyen lehet, hogy a terroristák további merényletekre is készültek vagy készülnek.

Hét öngyilkos merénylő robbanthatott Srí Lankán

2019.04.22. 09:50
A robbantássorozatnak legalább 290 halálos áldozata és ötszáz sebesültje van, köztük külföldi állampolgárok.

Orbán: Magyarország elkötelezett a terrorizmus elleni harc mellett

2019.04.22. 05:45
A magyar miniszterelnök a kereszténységet ért súlyos Srí Lanka-i merényletre reagált.

Szijjártó: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon

2019.04.21. 16:30
A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett, több …

Ítéletidő tombol az Egyesült Államokban

2019.04.15. 07:15
Míg nálunk a tavasz csúcspontját éli és húsvétkor várhatóan a kellemes húsz fok is meglesz, addig Amerikában halálos áldozatokat követelő hóviharok és tornádók tomboltak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?