Blogolj!

Gorka Sebestyén kemény üzenetet küldött Donald Trumpnak

Gorka, Sebestyén, aki nemzetbiztonsági, terrorizmusellenes ügyekben adott tanácsokat Donald Trump amerikai elnöknek, augusztus 25-én jelentette be, hogy távozik a Fehér Házból. Az alábbiakban felmondólevelét olvashatják, benne kőkemény és tanulságos üzenetekkel, figyelmeztetésekkel.

“Tisztelt Elnök Úr!

Nagy megtiszteltetés volt az Ön helyettes asszisztenseként és stratégájaként szolgálni a Fehér Házban. Az elmúlt harminc évben a nagyszerű nemzetünkben, különösképp a politikai, média és oktatási elit messze elszakadt a Köztársaság alapító elveitől, így szomorú és istentelen jövővel szembesültünk.

Éppen ezért, sokkal nehezebb számomra, hogy megírjam ezt a felmondólevelet.

Az Ön elnöksége a modern amerikai politika egyik legjelentősebb eseménye. November 8-a annak a hozzáállásnak volt az eredménye, amelyben az elmúlt évtizedek politika és médiaelitje úgy gondolta, ők mindent jobban tudnak, mint azok az emberek, akik őket megválasztották. Pedig ez nem így van, és a MAGA (Make America Great Again – választási szlogen) tett róla, hogy az ő hangjukat is meghallják.

Sajnálatos módon, Öntől függetlenül, azokat az egyéneket, akik megtestesítették és képviselték azt a programot, ami ismét naggyá teheti Amerikát, az elmúlt hónapokban ellensúlyozták, szisztematikusan eltávolították, munkájukat pedig aláásták. Ez akkor vált teljesen nyilvánvalóvá, amikor elolvastam az Ön Afganisztánról szóló beszédét a héten.

Maga a tény, hogy azok, akik átnézték és elfogadták a beszédet, kihúzták belőle a „radikális iszlám” vagy a „radikális iszlám terrorizmus” kifejezéseket, bizonyítja, hogy az Ön elnöki kampányának egyik alapvető eleme elveszett.

További aggodalomra ad okot a térségben tervezett jövőbeni akciók sora, amit a beszédében említett, azok a műveleti célkitűzések, amik nem határozzák meg azt a stratégiai győzelmi feltételt, amiért harcoltunk. Ez a súlyos mulasztás minden nemzetbiztonsági szakembert és minden amerikait is zavar, akik elégedetlenek az elmúlt 16 év szörnyű politikai döntéseivel, ami amerikaiak ezreit vezette a halálba, és adófizetők több trillió dollárját költötte el anélkül, hogy biztonságot, vagy győzelmet hozott volna.

Amerika hihetetlenül rugalmas nemzet, a legnagyszerűbb Isten földjén. Ha nem az volna, nem tudtuk volna túlélni az Obama adminisztráció hihetetlenül megosztó éveit, és nem lehettünk volna szemtanúi annak, hogy az Ön üzenete miképpen győzi le azt a jelöltet, aki egyértelműen bírta a hatalma adományozók és a FakeNews Ipar 100 százalékos támogatását.

Mindazonáltal a fenti események világossá tették számomra, hogy azok az erők, amik nem támogatják a maga ígéreteit – egyelőre – felemelkedtek a Fehér Házban. Ennek eredményeként, úgy gondolom a legjobban és leghatékonyabban a Nemzet Házán kívülről tudom Önt szolgálni, Elnök úr.

Amerikaiak milliói hisznek a MAGA víziójában. Végezetül segítenek majd kiegyensúlyozni a szerencsétlen ideiglenes valóságot. Annak ellenére, hogy történelmileg példátlan és botrányos az, ahogyan az Establishment és a mainstream média kezeli Önt, akik Amerikát problémának látják, és a nemzetet a saját világnézetükre kívánják formálni, tudom, hogy Ön minden amerikai polgár ügyét szem előtt fogja tartani.

Amikor először találkoztunk a New York-i irodáiban 2015 nyarán, azonnal egyértelmű volt számomra, hogy Ön szereti a Köztársaságot, és sosem adja fel, ha elkötelezte magát a győzelemre. Ha a nemzetbiztonságunk érdekeiről van szó, az Ön elnöksége garancia arra, hogy a radikális iszlám terrorizmus meg fog szűnni, ahogyan Irán nukleáris fenyegetését semlegesíteni fogja, épp úgy, mint a kommunista Kína hegemón törekvéseit, amit ellensúlyozni fog.

Én és a hozzám hasonló lelkületű honfitársaim azon fogunk dolgozni, hogy kintről támogassuk Önt és csapatát, hogy Amerikát ismét egy igazságos és dicsőséges helyzetbe hozzuk, hogy fénylő „város legyen a dombon”.

Isten áldja Amerikát!

Tisztelettel,

Gorka Sebestyén”

A levél forrása: Breitbart

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41795/pics/lead_800x600.jpg
Donald Trump,Gorka Sebestyén,terrorizmus,USA
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Hazánk is a Vallásgyakorlás Szabadságának Nemzetközi Szövetsége alapítói között

2020.02.08. 11:35
A nemzetközi szervezetet 27 ország hozta létre az amerikai elnök, Donald Trump kezdeményezésére.

Ketten meghaltak egy texasi egyetemi lövöldözésben

2020.02.04. 04:20
Ismét halálos áldozatokat követelt az ész nélküli szabad fegyverviselés az USA-ban.

Napokkal ezelőtt szabadult a börtönből a londoni késelő

2020.02.03. 11:50
Az elkövető, a 20 éves Sudesh Amman, akit a rendőrök agyonlőttek, kormányforrásokból származó brit médiaértesülések szerint alig egy hete szabadult a börtönből a rá …

Fokozott biztonsági intézkedések New Yorkban

2020.01.04. 09:25
A Nemzeti Gárdát is kivezényelték a repterekre, valamint a fontosabb csomópontoknál és hidaknál is megerősítették a biztonsági intézkedéseket.

Az amerikai kormány megkezdte a migránsok áttoloncolását Mexikóba

2020.01.03. 10:25
A The Wall Street Journal beszámolója szerint az amerikai kormány elkezdte az arizonai határnál lévő migránsok áttoloncolását Mexikóba.

Biztonsági kockázatot jelentenek az ISIS hazatérő katonái

2019.12.22. 10:55
Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő volt az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorának a vendége, ahol arról beszélt, hogy komoly biztonsági kockázatot …

Lövöldözés New York mellett – hatan haltak meg

2019.12.11. 06:05
Egy rendőrt és több civilt is agyonlőttek. A hatóságok egyelőre nem azonosítottak terrorizmusra utaló jeleket.

Hágában is késeltek, többen megsebesültek

2019.11.29. 21:00
Fekete péntek: London után Hágában is késeléses terrorcselekményt követtek el.

Lövöldözés volt a London Bridge-nél

2019.11.29. 15:35
Késes támadót lőttek le a rendőrök péntek délután London belvárosában. Ketten meghaltak, és többen megsérültek a merényletben, melyet terrorcselekménynek nyilvánítottak.

Szijjártó: meg kell büntetni az Iszlám Államhoz csatlakozó külföldi harcosokat

2019.11.19. 17:55
Nem az Iszlám Államhoz csatlakozó külföldi harcosok visszafogadásáról, hanem a megbüntetésükről kell beszélni - foglalta össze …

Ezeket a cikkeket olvastad már?