Blogolj!

Blogstar kávéház

Szórakozás

Nem kér bocsánatot a migránsoktól.

A Soroshoz köthető Magyar Helsinki Bizottság azért perelte be Kocsis Mátét, mert szerintük a polgármester 2015-ben zaklatta a migránsokat azzal, ahogy rámutatott arra, hogy a II. János Pál pápa teret tönkretették az illegális bevándorlók – a fejleményekről a Hirado.hu számol be.

„Ez élete legszórakoztatóbb pere – ezt mondta az M1-nek Kocsis Máté. A nyolcadik kerületi polgármester arról beszélt: az önkormányzatnak közel 80 millió forintba került, hogy a II. János Pál pápa téren helyreállítsa a rendet az illegális bevándorlók után.”

Kocsis: Furcsa lenne, ha nekünk kellene elnézést kérnünk

Ez élete legszórakoztatóbb pere - így kommentálta Józsefváros polgármestere a Magyar Helsinki Bizottság által indított, már 2 éve folyó jogvitát. A Soros Györgyhöz köthető civil szervezet egy Facebook-bejegyzés után perelte be Kocsis Mátét. Szerintük ugyanis a polgármester zaklatta a migránsokat azzal, ahogy rámutatott arra, hogy a II.

Rablás

Kémfilmből hasra eséses vígjáték.

Heteken át törte magát a Momentum Mozgalom, hogy sikeres provokációt tudjon bemutatni Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfői budapesti látogatásakor, majd tökön lőtte magát az Arénában – írja az Origo.

„Vagyis az történt, hogy a kamerafüggő és szereplési kényszerben szenvedő Momentum jó előre odacsődítette a nyugat média nagyágyúit, meg a hazai sajtó velük összejátszó részét, hogy a budapesti cselgáncsvébéről elrabolják a fókuszt, és helyette a provokációjukról szóljanak a híradások.”

Kémfilmből vígjáték: porig égette magát a Momentum szuperkommandója

Heteken át törte magát a Momentum Mozgalom, hogy sikeres provokációt tudjon bemutatni Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfői budapesti látogatásakor. A program egy részét előre bejelentették a velük szimpatizáló médiában, de a legfontosabb elemét mindvégig titokban tartották: a csúcspontot az Arénába szervezték, hogy Putyin előtt parádézhassanak.

Plafon

Egymásra licitáltak a szépkorúk kegyeiért. 

Leígérték a csillagokat az égről a pártok – így összegzi a Népszava a Nyugdíjasok Országos Szövetsége szervezésében rendezett pártelnöki programismertető fórumot, melyről egyedül a Fidesz-KDNP maradt távol.

„Olyan alapkérdésekben a legtöbb pártvezető egyetértett, mint a nyugdíjhoz való jog alaptörvénybe emelése, a járulékplafon és a nyugdíjplafon visszaállítása, a rendvédelmi dolgozóktól elvett pénzek visszaadása, a közszféra nyugdíj melletti munkavállalási lehetőségének újranyitása, a rugalmas nyugdíjba vonulás lehetősége, az Idősügyi Tanács funkcióinak visszaadása.”

Nyugdíjasok - Várható voksok, ígéretek

Az ellenzéki pártok többsége eltörölné a Fidesz nyugdíjasokat megnyomorító szigorításait. A legtöbbet az MSZP adná az időseknek. Befejeződött egy korszak a Csillebérci Szabadidőközpontban, a régi ifjúsági táborban, ahol 60 éven át üdültek általános és középiskolás diákok.

Torzítás

Macron nekimegy a visegrádi országoknak.

A kétsebességes EU mellett foglalt állást a nagyköveteknek tartott keddi értekezletén Emmanuel Macron francia államfő, tovább mélyítve a törésvonalat, mely a visegrádi négyek tagállamai és Franciaország között a kiküldött munkavállalók ügyében húzódik – tudósít a Magyar Nemzet Online.

„Bár a probléma rengeteg munkapiaci szereplőt érint, egyelőre semelyik félnek nem sikerül feloldania azt az ellentmondást, amely a szabad szolgáltatásnyújtás uniós alapjoga és az európai munkapiaci valóság között feszül. A francia elnök már két alkalommal is erőteljes és félreérthetetlen jelzést küldött a közép-európaiaknak, hogy a nyugati tagállamok piacát nem fogják már sokáig torzítani a kiküldött munkavállalók.”

Nincs ellenszer az olcsó keleti munkaerőre

Ha nem is így nevezte, de lényegében a kétsebességes EU mellett foglalt állást a nagyköveteknek tartott keddi értekezletén Emmanuel Macron. A francia államfő beszédében úgy fogalmazott, a német választások után „messzebb kell mennünk azokkal, akik haladni szeretnének, nem akadályoztatva azon államok által, amelyek nem erre vágynak". Márpedig nem kérdéses, hogy Magyarország melyik tábort erősíti.

Iszony

Pápai Joci megküzd a fóbiáival.

Komoly kockázatot vállal Pápai Joci a TV2 Sztárban sztár című sikerműsorában, a zenész ugyanis könnyen pánikrohamot kaphat, sőt el is ájulhat egy-egy fullasztó maszkolás vagy levegőben lógás közben – tudta meg a Lokál.

„Remélem, nem pánikolok be és tépem le magamról maszkot, mert ha rám tör ez az érzés, nehezen tudom kontrollálni a félelmemet. Azonban ennél is súlyosabb a magasságtól való viszolygásom. A tériszonytól megszédülök, rosszul leszek és könnyen el is ájulhatok, annyira megvisel, mint akár egy mély és nyitott lépcsőház. Remélem, meg tudok küzdeni ezekkel a fóbiáimmal, ha ilyen feladatot kapok, és nem lesz semmi bajom a próbákon vagy a produkciók alatt. Nem szedek erre semmilyen gyógyszert, inkább igyekszem kikerülni ezeket a helyzeteket.”

Súlyos fóbiák gyötrik Pápai Jocit | Lokál

Új oldaláról mutatkozik be Pápai Joci. Az Eurovíziós Dalfesztivál idei magyar indulója a játékosabb oldalát mutatja meg a tévénézőknek, ugyanis csatlakozott a TV2 sikerműsora, a Sztárban sztár 12 fős csapatához. Joci izgatottsága azonban félelmet is rejt, ugyanis a zenész tériszonnyal és klausztrofóbiával is küzd.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/41871/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.15. 05:35
Forradalmi gigademonstráció, kommunikációs csodafegyver, globális alvási krízis, Schiffer gátja és Magdi anyus előrelátása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.14. 03:15
Ellenzéki morzsolódások, mogorva migránsok, megosztott hazafiak, a kutyapárt nem létező ellensége és Erdély pszichothrillere szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?