Blogolj!

Blogstar kávéház

Támogatás

Soros évek óta ágyaz a migrásoknak.

Ijf. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a Hirado.hu cikkében a balliberális pártok összefogására az elmúlt években létrejött nagyobb szerveződések feladatában és finanszírozásában felfedezhető közös pontokra hívta fel a figyelmet

„Botka László 2002-es szegedi polgármesteri győzelmét, hatalomra jutását is támogatta Soros György – jelentette ki Lomnici Zoltán, kiemelve, hogy az amerikai milliárdos Csapó Balázs korábbi MDF- és Fidesz-tag kampányát pénzelte Csapó egyesületén keresztül, amely így jelentős számú jobboldali szavazót szívott el az akkori fideszes jelölt Balogh Elemértől. Botka nem mellékesen a 6. helyet kapta meg a 2014-es Összefogás-listán – jelenleg pedig MSZP-s kormányfőjelölt.”

Soros évekkel ezelőtt elkezdett „megágyazni" a migránsoknak Magyarországon

A balliberális pártok összefogására az elmúlt években létrejött nagyobb szerveződések feladatában és finanszírozásában felfedezhető közös pontokra hívta fel a figyelmet ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

Érvelés

Elvi alapon ellenezzük a betelepítést.

Német választási lufinak nevezte a Magyar Hírlap szerint Frankfurter Allgemeine Zeitung cikkét Kovács Zoltán, aki szerint szó sincs megállapodásról a menekültek befogadása kapcsán.

„A német lap által megszerzett tervezet szerint a megoldás kidolgozását a kötelező betelepítési kvóta ellen keresetet benyújtott egyik állam, Szlovákia vállalta magára. Mint írták, az Európai Unió soros elnökeként vezette a tárgyalásokat, amelyen magyar diplomaták is részt vettek. Névtelen források szerint megfigyelőknél többek voltak, de ha érveltek, mindig jogi fogalmak mentén maradtak.”

„Hazánk elvi alapon ellenzi a migránskvótát"

Cáfolta Kovács Zoltán kormányszóvivő, hogy igazak lennének a Frankfurter Allgemeine Zeitung azon információi, amelyek szerint elkészült egy új terv a migránsok kötelező befogadásáról. Körvonalazódik a megoldás az unión belül a menekültek elosztásáról - írta meg a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) egy múlt vasárnap megjelent cikkében.

Tejeszacskó

Már működik a Werber-hatás.

A Magyar Idők abból következtet erre, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a magyar társadalom egy kiszolgáltatott, törődést és megértést igénylő csoportjának ugrott neki minősíthetetlen stílusban.

„Emlékszünk még a 'köteles beszédre', a 23 millió románozásra akkor, amikor egy másik párt kampányában segédkezett, most pedig tejeszacskó és kiskutyák, néhány nappal azután, hogy megjelent a sajtóban kapcsolata az LMP-vel. És a kampánytanácsadás hivatalosan még csak el sem kezdődött!”

Hadházy, vagy Ron Werber rúgta be az ajtót? | Magyar Idők

Az LMP társelnöke a múlt héten a magyar társadalom egy kiszolgáltatott, törődést és megértést igénylő csoportjának ugrott neki. Hadházy Ákos ráadásul nemcsak azt a - szakminisztérium és a Korábban Érkeztem Alapítvány által is visszautasított - rágalmat fogalmazta meg ismét, hogy „magánzsebekbe vándoroltak a koraszülötteknek szánt uniós források", hanem „tejeszacskókhoz", a hétvégi szegedi egyeztetésen pedig „kiskutyákhoz" ...

Bukás

Trump méretes bakot lőtt.

Legalábbis Steve Bannon, a Fehér Házból nemrég távozott politikai stratéga szerint, aki a 24.hu írása alapján a modern politikai történelem legnagyobb hibájának nevezte, hogy Donald Trump kirúgta James Comey-t, az FBI igazgatóját.

„Ugyanis, szerinte, ha Trump nem rúgja ki Comey-t, akkor nem indult volna el a Robert Mueller volt FBI-igazgató vezetésével indult különleges nyomozás, ami sokkal széles körűbb, és ezért egyben sokkal veszélyesebb is Trumpra, mint az eredeti, Comey-féle nyomozás. Annyira veszélyes, hogy még akár az elnök bukásához is vezethet.”

A modern történelem legnagyobb politikai hibáját követte el Trump

Ezt nem más állítja, mint az amerikai elnök egykori fő stratégája, és egyben legnagyobb támogatója, aki nemrég távozott a Fehér Házból. „A modern politikai történelem" legnagyobb hibája volt, amikor Donald Trump kirúgta James Comey-t, az FBI igazgatóját - jelentette ki az amerikai elnök egykori legfőbb politikai stratégája.

Valóság

A konyha nem leánynevelde.

Wolf András a Séfek séfe versenyében is megmutatta, hogy egy szakácsnak milyen fizikai teljesítményre és stressztűrő képességre van szüksége, ha helyt akar állni – derül ki az Origo cikkéből.

„Nem jó látni, nem jó szembesülni azzal, hogy Magyarországon milyen ételek kerülhetnek ki a konyhákból a vendégeknek, de ez a valóság. Tisztában vagyok azzal, hogy hol tart ma a szakácsképzés és a szakma, a hozzáállás a munkához, de voltak nagyon megdöbbentő dolgok.”

Wolf András: A konyha nem leánynevelde, kemény stressz van

Egy konyha nem leánynevelde Wolf András szerint, és a Séfek séfe versenyében is megmutatta, hogy egy szakácsnak milyen fizikai teljesítményre és stressztűrő képességre van szüksége, ha helyt akar állni. Bár sokan túl szigorúnak tartják, ő nem foglalkozik a kritikákkal, a szakmai teljesítményt és a tanulást tartotta szem előtt a gasztro-tehetségkutatóban - mesélte az Origónak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42363/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-13 15:31:44
Lám ha diplomások lennének két-háromszoros fizetést vihetnének haza, lényegesen kevesebb fáradsággal. Diploma, ez most trendi, de ki fog főzni?
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.12.15. 02:50
Karácsony folytatódó tisztogatása, Schilling Árpád jogsértő listázása, a Soros-blog soros hazugsága, a zaklatások balliberális elviccelése és Dallos Bogi forró csókja vasárnapi online lapszemlénkben.

Elkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

2019.12.14. 14:05
Többszáz hátrányos helyzetű határon túli és anyaországbeli gyereket köszöntöttek a Parlamentben karácsony alkalmával.

Blogstar kávéház

2019.12.14. 04:40
Brüsszel bonyolult Brexit-búcsúja, Orbán Viktor karácsonya, Dobrev Klára vérgőzös EU-kompatibilitása, Gyurcsány szocialista falatozása és Lékai-Kiss Ramóna testvérprojektje szombati online lapszemlénkben.

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Ezeket a cikkeket olvastad már?