Blogolj!

Blogstar kávéház

Szükség

Kínos kudarc.

A kezdeti lendületből meghirdetett 500-1000 fő helyett körülbelül 10-15 szabadszellemű, lázadó fiatal jelent meg a Független Diákparlament által szervezett demonstráción – tudósít a PestiSrácok.

„A CEU épülete elől startolva az Emmi elé már hangolatlan gitárral vonultak fel, és a csekély forgalmat túlüvöltve a Pink Floyd Another brick in the wall című számának refrénjét kántálták (itt halkan megjegyeznénk, ahogyan a dal szövegében elhíresült mondat szól , We don’t need no education, vagyis Nincs szükségünk oktatásra).”

Máris sikerült összehozni az év legkínosabb tüntetését (PS-videó!)

A Független Diákparlamentnek sikerült az elképzelhetetlen. Ezek a kompetens, csillogó szemű fiatalok bevetettek minden összeguglizható popkulturális közhelyet "Mr. Balog" minisztériuma ellen. Békés Gáspár még Reagan parafrázissal is készült a médianyilvánosság elé. Bátor dolog a forró ősz hajnalán kijelenteni, de feltehetőleg az év egyik legkínosabb tüntetését sikerült megszervezniük.

Idézet

Se veled, se nélküled.

Botka László szombaton összefogást hirdetett, de az Együtt máris visszautasította, míg Gyurcsány Ferencet megint támadta, az MSZP elnöke viszont meglepőt nyilatkozott – a baloldali össze (nem) fogósdi hétvégi fejleményei a Hirado.hu cikkében.

„Botka László szavai ellenére most azt mondta, lesz összefogás, és még Gyurcsány Ferenctől is idézett: 'Azt is hallottam a DK elnökétől, hogy utolsó nap is lehet még bármin változtatni. Azt gondolom, hogy a konkrét ilyen típusú személyi kérdésekről a legvégén fogunk beszélni' – mondta.”

Ellentmondó nyilatkozatok a baloldali összefogásról

Alig egy nap telt el Botka László választmányi beszéde óta, és az Együtt, de még az MSZP elnöke is a szocialisták miniszterelnök-jelöltjével ellentétes nyilatkozatot tett. Botka szombaton az MSZP partnerei között a Liberálisok és a Párbeszéd mellett az Együttet is bemutatta, Juhász Péter pártjának elnökségi tagja vasárnap viszont azt állította, hogy nem is egyeztettek az MSZP-vel.

Tánc

Soros ügyetlenkedő.

A Színház- és Filmművészeti Főiskola elzavart hallgatójából a Sándor Palotát megdobáló tüntetésszervezővé lett, polgári engedetlenségi mozgalmat ígérő Gulyás Márton „életművét” foglalja össze az Origo.

„Soros Györgyhöz hasonlóan ő is ellenzi a kerítést. A fizetett aktivistának egyébként az sem tetszett, ahogyan Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje kitáncolt a kerítésbontó nyilatkozata mögül. Szerinte a kerítés Magyarország vesztét fogja okozni.”

Elmondjuk, kicsoda Gulyás Márton

A Színház- és Filmművészeti Főiskola elzavart hallgatójából a Sándor Palotát megdobáló tüntetésszervezővé lett Gulyás Márton „életművét" foglaljuk össze a következő sorokban. Hogy jutott el a zseniális balettművész Markó Iván premierjének megzavarásától a választási rendszerekről való sajátos elmélkedésig, megmosolyogtatóan sikertelen tüntetések szervezéséig vagy legutóbbi szerencsétlenkedéséig, amikor az Origo biztonsági őre kidobta a szerkesztőségből, mert "barátaival" be akart törni.

Haszon

Kisvasutat csak azért is.

Az illiberális demokráciák egyes presztízsberuházásai az uralkodó elit politikai érdekeit szolgálják, ilyen a felcsúti kisvasút is, melynek uniós ellenőrzés kapcsán hetek óta hangoskodik a Fidesz – írja a Magyar Nemzet Online.

„A vizsgálatokat megelőző acsarkodás nem vet jó fényt a kormányra, mint ahogy az sem, hogy nem vesz részt az uniós pénzek elcsalását vizsgáló európai ügyészség megalakításában. Pedig még politikai hasznot is húzhatnának abból, ha a Felcsútra kiszálló ellenőrök nem találnának semmit. Vagy csak apró, rosszindulatú észrevételeket tennének. Persze furcsa lenne, ha nem találnának hibát abban a beruházásban, amelynek bővítéséről bevallottan azzal az indokkal döntenek, hogy csak azért is!”

Csak azért is kisvasút!

Adna kölcsön őstermelő ismerősének, ha az lenne az üzleti filozófiája, hogy ha nem lehet eladni a krumplit, akkor legközelebb még nagyobb területet ültet be vele? Vagy hallott már olyan autógyártóról, amelyik a modellje iránti kereslet pangására a típus gyártásának felpörgetésével reagál? Gyanítom, a válasz mindkét kérdésre: nem.

Elixír

Székhelyi szerelme.

A Blikk szerint Székhelyi József hét évtized alatt nem érzett még olyan heves érzelmeket, mint amelyeket ötéves lánya volt most ki belőle.

„Olyan életelixírt kaptam a személyében a sorstól, amit sokszor magam is alig hiszek el. Felneveltem már négy gyermeket, sőt a nagypapaszerep sem áll távol tőlem, hiszen négy unokám is van. De valahogy ez az érzés, amit Sára iránt érzek, egyszerűen megtanított arra, hogy apaként is helyt kell állnom maximálisan, és meg is teszek mindent, hogy minél többet legyek mellettük.”

Soha nem volt még ilyen szerelmes Székhelyi József

A Szegedi Nemzeti Színház egykori igazgatója családi otthonában fogadta a Blikket, és családjával együtt mutatta körbe a számára oly kedves Pest megyei béke szigetét, ahol feleségével, Emesével (41), közös gyermekükkel, Sárával és nevelt fiával, Bencével (14) laknak együtt. - Amióta megszületett a lányom, Sára 180 fokot fordult az életem.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42588/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.11. 21:45
Aggasztó korona-körkép, sunnyogva hallgató francia baloldali sajtó, Hadházy kínos lebukása, rendkívüli lengyel kampányhajrá és Kulcsár Edina szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Ezeket a cikkeket olvastad már?