Blogolj!

Szalay Annamária-médiadíjat kapott szerzőnk, Hanczár János

Nagy Katalin, a Magyar Rádió Vasárnap újság című műsorának felelős szerkesztője és Hanczár János, a Blogstar.hu szerzője, író, újságíró, beszédtanár vehette át hétfőn Budapesten a Szalay Annamária Média Alapítvány most negyedik alkalommal átadott díját - adta hírül az MTI.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a 2013-ban, Szalay Annamária halálának évében létrehozott elismerést odaítélő kuratórium elnöke az eseményen arról beszélt: egy kitűnő ember emlékét őrzi a díj, amellyel azokat ismerik el, akik az ő elveinek megfelelően alkotnak. Hozzátette, ahogyan telnek az évek, egyre inkább hiányzik személyisége, mosolya és az az okos világlátás, amellyel a médiára és annak környezetére tekintett.

Varga Mihály elmondta: a díj névadója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) első elnöke hithű keresztényként és igaz magyar emberként azt vallotta, hogy végeznünk kell a munkánkat, és nem szabad csüggednünk, ugyanakkor figyelmeztetett arra is, hogy ha a médiát "parttalanná tesszük", és nem védjük meg a felnövekvő nemzedékeket a káros tartalmaktól, akkor "a felnövekvő generációk életét fogjuk sokkal nehezebbé tenni".

Nagy Katalin, az MTVA vezető szerkesztője az 1980-as években kezdett rádiózni, majd a televíziózásba is belekóstolt, tevékenységét szakmai ás állami elismerésekkel díjazták, Hanczár János pedig beszédpedagógusként a legfiatalabb korosztályok játékos tanításától kezdve végzi a beszédművelés feladatát, bonyolult ügyekben is a közérthető beszéd fontosságát mutatva fel.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42609/pics/lead_800x600.jpg
Hanczár János,Szalay Annamária-médiadíj

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-18 22:15:11
Hanczár János úrnak gratulálok, kérem emelje fel szavát , "bevállal, Közép-Kelet-Európa, parkászat" és hasonló nyelvi fülsiketítő borzalmak ellen.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Hanczár János: A diktatúrák megbuknak, a szerelem él

2017.05.20. 10:15
Egy lezárt napló világa, mely valamennyiünk magyarságáról szól. Gulág, málenkij robot, letűnt korok eltűnt birodalmai és az örök szerelem. Hanczár János új regénye a Blogstar.hu …

Ezeket a cikkeket olvastad már?