Blogolj!

Ha egyszer bejönnek a migránsok, többé nem szabadulunk meg tőlük

A legnagyobb probléma a migrációval, hogy „ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az MTI tudósítása szerint egy váci fórumon. A KDNP-s politikus szerint „senkinek ne legyen illúziója, ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni”.

A kormánypárti politikus a Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen kifejtette, a keresztény hagyományokat és a nemzettudatot támadó, valamint a gender-ideológiát és az ahhoz hasonló „devianciákat” kényszerítő liberalizmus teremtett olyan vákuumot Európában, amelyben az iszlám és a migráció úgy haladhat előre, mint kés a vajban. Az európai társadalmakba nemhogy asszimilálódni, de még csak integrálódni sem tudó migránsok tömegei egyfajta folyamatos, lokális polgárháborús helyzetet alakíthatnak ki – szögezte le. Annak a véleményének is hangot adott, hogy „ahol muzulmánok vannak, ott előbb-utóbb a sáríát be kell vezetni”. Semjén Zsolt szerint az iszlám egy nagy világvallás és kultúra, de nem féltétlenül Európában van a helye. Arra is kitért, hogy amíg Brüsszel az önvédelmi reflexek megbénításán dolgozik, addig a magyar kormány a józan ész talaján áll és a nemzeti önvédelem gondolata foglalkoztatja, az idő pedig Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány politikáját igazolja majd.

Rétvári Bence, a Fidesz-KDNP pártszövetség új helyi választókerületi elnöke szintén a bevándorlást nevezte a leginkább sorsfordítóbb kérdésnek, amelyben szerinte minden választó lát veszélyt. Hangsúlyozta, a kvótaper megnyitotta a teret a „Soros-terv” előtt, amely Európába évente egymillió migránst hozna, majd kötelező kvóták szerint szétosztaná őket a tagállamok között, fejenként 9 milliós támogatást adva nekik, az ezt fedező kötvények haszna pedig Soros Györgyé lenne. Veszélyt jelent szerinte, hogy minden ellenzéki párt Soros György bevándorláspárti politikáját visszhangozza.

A fórumbeszélgetésen részt vevő Bayer Zsolt publicista elsőként azon felháborodásának adott hangot, hogy a török származású, integrációért felelős német miniszter azt mondta, nem létezik német kultúra. Szerinte ezt is azt igazolja, hogy kihunyni látszik Nyugat-Európa két legfontosabb alapösztöne, az önfenntartás és az önvédelem. Ennek hátterében az áll, hogy a nyugat-európai társadalmak „jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak”. Ezzel szemben Kelet-Közép-Európát és benne Magyarországot ezerszer jobb állapotban kapta derékba ez a kihívás. A publicista arra is felhívta a figyelmet, hogy amit a liberális világ és sajtó próbál közvetíteni, az egyre inkább elszakad attól a valóságtól, amit az emberek érzékelnek, ez az állapot pedig csak nagyon rövid ideig tartható fenn. Bayer Zsolt a jövő évi választásokra vonatkozó kérdésre azt mondta, az ellenzék „lánglelkű bohócai” a következő fél évben „mindenképpen forradalmat akarnak csinálni”, a kormánypártok támogatóinak ezért meg kell őrizniük türelmüket. A publicista azt jósolta, hogy az MSZP november közepére „páros lábbal kirúgja” Botka Lászlót, helyére pedig „jön majd az a hölgyike, aki be fog ülni huncut mosollyal a Feri ölébe”. A Jobbikról szólva hozzátette, az ellenzéki párt másfél év alatt eljutott a „csak a nemzet, meg a gárdamellény mérhetetlenül radikális és nemzeti jobboldaliságától, Heller Ágnes szandálcipőjéig”.

Semjén Zsolt úgy összegzett, a Fidesz-KDNP pártszövetség a magyar történelem „legsikeresebb politikai konstrukciója”. Még az ellenzék szimpatizánsai sem gondolják úgy, hogy Orbán Viktornál bárki is alkalmasabb lenne a kormányzásra, ugyanakkor a kormánypárti szavazók akkor követnék el a legnagyobb hibát ha ennek tudatában hátradőlnének, választási távolmaradásukkal ugyanis a most biztosnak látszó győzelmük is veszélybe kerülhet.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42748/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Európa,Fidesz,Jobbik,KDNP,migráció,migránsok,MSZP,Orbán Viktor,Rétvári Bence,Semjén Zsolt,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
roza 2017-09-28 17:01:50
Igen ez igaz ha bejönnek a bevándorlók végünk,de kérdem én hányan vagyunk még igaz Magyarok?Mindig csak jöttek mi meg mentünk azért van a világ minden táján rokonom.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán Viktor: több Balaton, kevesebb Adria

2020.07.10. 09:00
Az Operatív Törzsnek péntek délig kell kidolgoznia javaslatait az esetleges újabb intézkedésekről a járványügyi helyzet figyelembe vételével. Magyarország rendben van, de a vírus behurcolása probléma.

A Fidesznek kedvez, ha egy listán „gyurcsányozódik össze” az ellenzék

2020.07.09. 12:35
Végleg elveszthetik identitásukat, sőt, el is tűnhetnek egyes pártok, ha mindenki mindenkivel gátlások nélkül összefog.

Kocsis Máté: nyilvános listát a pedofilokról!

2020.07.08. 20:35
A Fidesz frakcióvezetője szerint undorító, amit Kaleta Gábor tett, a bíróság ítélete pedig felháborító és elfogadhatatlan.

Ha már nem segítette a védekezést, tovább mocskolja a kormányt a baloldal

2020.07.08. 18:40
Ha lezárják a határt, az a baj, ha megnyitják, akkor meg az. Úgy vannak vele, mint azzal a bizonyos sapkával. Akcióban a fakenews-gyáros ellenzék.

Komoly EU-s kisebbség blokkolja a Soros-kvótaterveket

2020.07.08. 08:30
Jó esély van rá, hogy sikerül meggátolni a lopakodó brüsszeli betelepítési elképzeléseket.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről!

2020.07.06. 16:45
A Fidesz közleményben reagált Korózs Lajos (MSZP) azon elképesztően pofátlan nyilatkozatára, melyben a kormányt szólítja fel arra, hogy tegye biztonságossá az …

Orbán Viktor: Új lendületet kaphatnak a horvát-magyar kapcsolatok

2020.07.06. 16:00
Orbán Viktor gratuláló levelet írt Andrej Plenković horvát miniszterelnöknek, a Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) elnökének a párt választási győzelméhez; …

Közel 300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

2020.07.06. 07:55
Nincs megállás a migránsok számára: 273 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig hazánkban.

A Fidesz megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét

2020.07.05. 19:15
A Fidesz-KDNP a 2021-es központi költségvetés elfogadásával a válságos idők ellenére is biztosítja a 13. havi nyugdíj visszaépítését, megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét – mondta …

Ezeket a cikkeket olvastad már?