Blogolj!

Ha egyszer bejönnek a migránsok, többé nem szabadulunk meg tőlük

A legnagyobb probléma a migrációval, hogy „ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az MTI tudósítása szerint egy váci fórumon. A KDNP-s politikus szerint „senkinek ne legyen illúziója, ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni”.

A kormánypárti politikus a Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen kifejtette, a keresztény hagyományokat és a nemzettudatot támadó, valamint a gender-ideológiát és az ahhoz hasonló „devianciákat” kényszerítő liberalizmus teremtett olyan vákuumot Európában, amelyben az iszlám és a migráció úgy haladhat előre, mint kés a vajban. Az európai társadalmakba nemhogy asszimilálódni, de még csak integrálódni sem tudó migránsok tömegei egyfajta folyamatos, lokális polgárháborús helyzetet alakíthatnak ki – szögezte le. Annak a véleményének is hangot adott, hogy „ahol muzulmánok vannak, ott előbb-utóbb a sáríát be kell vezetni”. Semjén Zsolt szerint az iszlám egy nagy világvallás és kultúra, de nem féltétlenül Európában van a helye. Arra is kitért, hogy amíg Brüsszel az önvédelmi reflexek megbénításán dolgozik, addig a magyar kormány a józan ész talaján áll és a nemzeti önvédelem gondolata foglalkoztatja, az idő pedig Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány politikáját igazolja majd.

Rétvári Bence, a Fidesz-KDNP pártszövetség új helyi választókerületi elnöke szintén a bevándorlást nevezte a leginkább sorsfordítóbb kérdésnek, amelyben szerinte minden választó lát veszélyt. Hangsúlyozta, a kvótaper megnyitotta a teret a „Soros-terv” előtt, amely Európába évente egymillió migránst hozna, majd kötelező kvóták szerint szétosztaná őket a tagállamok között, fejenként 9 milliós támogatást adva nekik, az ezt fedező kötvények haszna pedig Soros Györgyé lenne. Veszélyt jelent szerinte, hogy minden ellenzéki párt Soros György bevándorláspárti politikáját visszhangozza.

A fórumbeszélgetésen részt vevő Bayer Zsolt publicista elsőként azon felháborodásának adott hangot, hogy a török származású, integrációért felelős német miniszter azt mondta, nem létezik német kultúra. Szerinte ezt is azt igazolja, hogy kihunyni látszik Nyugat-Európa két legfontosabb alapösztöne, az önfenntartás és az önvédelem. Ennek hátterében az áll, hogy a nyugat-európai társadalmak „jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak”. Ezzel szemben Kelet-Közép-Európát és benne Magyarországot ezerszer jobb állapotban kapta derékba ez a kihívás. A publicista arra is felhívta a figyelmet, hogy amit a liberális világ és sajtó próbál közvetíteni, az egyre inkább elszakad attól a valóságtól, amit az emberek érzékelnek, ez az állapot pedig csak nagyon rövid ideig tartható fenn. Bayer Zsolt a jövő évi választásokra vonatkozó kérdésre azt mondta, az ellenzék „lánglelkű bohócai” a következő fél évben „mindenképpen forradalmat akarnak csinálni”, a kormánypártok támogatóinak ezért meg kell őrizniük türelmüket. A publicista azt jósolta, hogy az MSZP november közepére „páros lábbal kirúgja” Botka Lászlót, helyére pedig „jön majd az a hölgyike, aki be fog ülni huncut mosollyal a Feri ölébe”. A Jobbikról szólva hozzátette, az ellenzéki párt másfél év alatt eljutott a „csak a nemzet, meg a gárdamellény mérhetetlenül radikális és nemzeti jobboldaliságától, Heller Ágnes szandálcipőjéig”.

Semjén Zsolt úgy összegzett, a Fidesz-KDNP pártszövetség a magyar történelem „legsikeresebb politikai konstrukciója”. Még az ellenzék szimpatizánsai sem gondolják úgy, hogy Orbán Viktornál bárki is alkalmasabb lenne a kormányzásra, ugyanakkor a kormánypárti szavazók akkor követnék el a legnagyobb hibát ha ennek tudatában hátradőlnének, választási távolmaradásukkal ugyanis a most biztosnak látszó győzelmük is veszélybe kerülhet.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42748/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Európa,Fidesz,Jobbik,KDNP,migráció,migránsok,MSZP,Orbán Viktor,Rétvári Bence,Semjén Zsolt,választás

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
roza 2017-09-28 17:01:50
Igen ez igaz ha bejönnek a bevándorlók végünk,de kérdem én hányan vagyunk még igaz Magyarok?Mindig csak jöttek mi meg mentünk azért van a világ minden táján rokonom.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Orosz elnökválasztás: Putyin negyedik ciklusát kezdheti

2018.03.18. 19:25
Folyamatos a a szavazatok feldolgozása, 21 óra 20 perckor Putyin már 75 százalék felett jár.

Európát fenyegetik az észak-koreai rakéták?

2018.03.18. 15:10
A német hírszerző szolgálat jelentései szerint reális a veszély.

Programok a nemzeti ünnepen

2018.03.15. 06:35
Számos ingyenes programra várják Budapesten az ünneplőket, a családokat csütörtökön, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 170. évfordulóján.

Lázár János: A politika nem babapiskóta

2018.03.12. 15:00
Egy politikusnak küzdenie kell a meggyőződéséért, vége pedig csak annak van, aki feladja – üzeni a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János hódmezővásárhelyiként aggódik a város …

Elkaptak két terroristát Röszkénél!

2018.03.08. 14:25
Pontosabban „a megalapozott gyanú: a terrorizmus finanszírozása”.

Kormánydöntés: újabb, rendkívüli rezsicsökkentés

2018.03.07. 15:40
Néhány perccel ezelőtt rendkívüli híradással él Orbán Viktor miniszterelnök a kormányülést követően Facebook oldalán.

ÉLŐ: Kormányinfó 110.

2018.03.01. 13:30
Az első tavaszi fellépés: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő elmondják, hogy mit és miért tett a kormány az utóbbi napokban.

Orbán: Elfogadhatatlan az EU új migrációs javaslata

2018.02.19. 17:50
Az Európai Uniónak van egy új migrációs javaslata, ami nekünk nem jó, mert a középpontjában továbbra is kötelező áthelyezés van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Szófiában, …

Orbán évértékelője és az ellenzék: tucatnyi tüntetőt szedett össze az Együtt

2018.02.18. 16:50
Az idén huszadik alkalommal megtartott évértékelő nemcsak a kormánypárt híveit mozgatta meg, hanem az ellenzéket is.

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

2018.02.18. 14:35
Huszadik alkalommal tartott évértékelő beszédet Orbán Viktor miniszterelnök. Azt üzente: nekünk Magyarország az első, nem hagyjuk, hogy bevándorlóországgá változtassák. A polgári tábornak pedig "a választás …

Ezeket a cikkeket olvastad már?