Blogolj!

Blogstar kávéház

Zseb

Cirkuszt ígérnek a nagy öregek.

Aggódnak, és sajátjaikat ostorozzák az MSZP régi, kipróbált politikusai, akik az összeomlás felé tartó szocialistákat utolsó figyelmeztetésként összefogásra ösztökélnék – a Magyar Nemzet Online Suchman Tamással és Kovács Lászlóval beszélget.

„Ha ez a cirkusz van, ha mindenki mindenkivel veszekszik ezért, azért, amazért, és ezt nem hagyják abba október végéig, én nyilvánosságra hozom azt az egész belső történetet, ami lehetetlenné tesz bennünket. Teremtek én itt nekik olyan cirkuszt, hogy nem teszik zsebre, mert ezt nem lehet csinálni! Kérdésünkre, hogy ma ki vagy mi a baloldal, és kinek kellene összefognia, Suchman Tamás nevetve válaszolt: Nem tudom.”

„Teremtek én olyan cirkuszt!" - megszólalnak a szocialisták nagy öregjei

Aggódnak, és sajátjaikat ostorozzák az MSZP régi, kipróbált politikusai, akik az összeomlás felé tartó szocialistákat utolsó figyelmeztetésként összefogásra ösztökélnék. - A legkevesebb, amit megtehetnek a baloldaliak, hogy csendben összeállnak, és meghozzák azt a döntést, ami alkalmassá teszi őket a győzelemre - mondta el a Magyar Nemzet online kérdésére Suchman Tamás.

Gereblye

Megerőszakolt államhatalom.

A kormány továbbra is erőlteti azt a félelmét, hogy néhányan erőszakos eszközökkel akarják megdönteni az államhatalmat – írja a 24.hu, felsorolva, milyen példákra hivatkoztak a Parlamentben, amelyek miatt a Fideszben többek már lángokban látják Budapestet.

„Hadházy Ákos, az LMP egyik társelnöke kijelentette, hogy ha nem sikerül a kormányváltás, akkor már csak a forradalom jöhet. Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője egy interjúban azt mondta, ő nem tudja elítélni, ha szimbolikus épületeket valamilyen fizikai behatás ér. Gulyás Márton azt üzente egy politikustársának, hogy ő is jó lesz a munkatáborokba. Fekete-Győr András szerint csak egy forradalom (tehát nem egy választás) állíthatja meg a miniszterelnököt. Szigetvári Viktor az Együtt elnökeként az ATV-ben azt a véleményét hangoztatta, hogy ezt a kormányt nagyon nehéz lesz békés eszközökkel eltávolítani. Dömötör Csabának ezeket sikerült két hét alatt összegereblyéznie, de azzal zárja válaszának ezt a részét, hogy a sort hosszasan sorolhatnánk.”

Elárulták Rogánék, mire alapozzák, hogy zavargások lehetnek

A kormány továbbra is erőlteti azt a félelmét, hogy néhányan erőszakos eszközökkel akarják megdönteni az államhatalmat. Először Németh Szilárd állt elő konkrét nevekkel: Gulyás Mártont, Schilling Árpádot és Vágó Gábort nevezte meg a Fidesz-alelnök, mint lehetséges felforgatókat. A téma azóta is elő-előkerül, de hogy mire alapozzák a Fideszben, hogy hamarosan kitör a forradalom, azt eddig nem árulták el.

Üzenet

Fokozódó kvótaveszély.

Migrációs ügyek szerepeltek az Európai Parlament Állampolgári jogokkal foglalkozó bizottságának napirendjén, a képviselők értékelték a héten lejárt kétéves menekültkvóta-rendszert – tudósít a Hirado.hu.

„A tanácskozáson a kvótarendszerről is szó volt. Ezzel kapcsolatban a bizottság azt mondta, azért nem javasolta a kedden lejárt kvótarendszer folytatását, mert üzenni akart a tagállamoknak, hogy az átmeneti megoldások nem jók, és hosszú távú, állandó kvótarendszerre van szükség.”

Ismét egyre több migráns érkezik az Égei-tengeren keresztül

Migrációs ügyek szerepeltek csütörtök délután az Európai Parlament Állampolgári jogokkal foglalkozó bizottságának napirendjén. A képviselők értékelték a héten lejárt kétéves menekültkvóta-rendszer, tárgyaltak az EU és Törökország közötti migrációs megállapodásról, és tájékoztatást hallgattak meg a kvótaperben szeptember elején született ítélet jogi hátteréről.

Sarok

Kigolyózták Gyurcsány Ferencet.

Összecsap a két miniszterelnök-jelölt, Botka László és Vona Gábor az RTL Klub egyik műsorában, Baló Györgynél – elemez a Magyar Idők.

„Képzeljük csak el… A gálamérkőzésre Gyurcsány (Böszme) Ferencet még csak meg sem hívták… A piros sarokban a szegedi bika Botka (Rolex) László, a kék sarokban a cukiság bajnoka Vona (Szemöldökcsipesz) Gábor. Középen pedig Baló György szájában síppal. Médiatörténeti pillanat lesz, az biztos.”

Gyurcsányt kíméletlenül kigolyózták | Magyar Idők

Összecsap a két miniszterelnök-jelölt, Botka László és Vona Gábor az RTL Klub egyik műsorában, Baló Györgynél - tudósított a HVG. Képzeljük csak el... A gálamérkőzésre Gyurcsány (Böszme) Ferencet még csak meg sem hívták... A piros sarokban a szegedi bika Botka (Rolex) László, a kék sarokban a cukiság bajnoka Vona (Szemöldökcsipesz) Gábor.

Luxusfeleség

Ráijesztett a rajongókra.

Lapértesülések szerint Rubint Réka kiszállt a Viasat3 produkciójából, de valójában már leforgatták a Feleségek luxuskivitelben összes epizódját – nyugtatja meg a kedélyeket az Origo.

„Reggeli hír szerint Rubint Réka kiszállt a Feleségek luxuskivitelben produkcióból, mert ő nem olyan nőnek tartja magát, aki férjéből lett volna gazdag. Mivel igen népszerű fitneszedzőről van szó, aki az eredeti cikkben meg sem szólalt, és akit a Facebookon 955 ezren követnek, lelépése nyilván érzékenyen érintette volna a gazdag nős realityt, annak későbbi nézettségét, arról nem is szólva, hogy a szereplők természetesen szerződéseket írnak alá a forgatás előtt.”

Rubint Réka leforgatta összes luxusfeleséges epizódját

Lapértesülések szerint kiszállt a Viasat3 produkciójából, de valójában már leforgatták a Feleségek luxuskivitelben összes epizódját. Reggeli hír szerint Rubint Réka kiszállt a Feleségek luxuskivitelben produkcióból, mert ő nem olyan nőnek tartja magát, aki férjéből lett volna gazdag.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/42971/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.15. 05:35
Forradalmi gigademonstráció, kommunikációs csodafegyver, globális alvási krízis, Schiffer gátja és Magdi anyus előrelátása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.14. 03:15
Ellenzéki morzsolódások, mogorva migránsok, megosztott hazafiak, a kutyapárt nem létező ellensége és Erdély pszichothrillere szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?