Blogolj!

Blogstar kávéház

Esély

Máris lepaktálhat az MSZP és a DK.

Botka távozása után már asztalhoz is ülnek Gyurcsánnyal a szocialisták, és a Magyar Nemzet információi szerint megkezdődik az egyeztetés a 106 egyéni jelöltről.

„Lapunk információi szerint a szocialisták – habár keresnek miniszterelnök-jelöltet a hétfőn lemondott Botka László helyére – egyelőre nem tartják reálisnak, hogy ez össze is jön. Akkor látják esélyesnek, hogy bárki is elvállalná, ha legalább a DK-val meg tudtak állapodni az indulókról és egy közös programról is.”

Botka távozása után már asztalhoz is ülnek Gyurcsánnyal a szocialisták

Várhatóan napokon belül megkezdődik az egyeztetés az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) között a 106 egyéni jelöltről. A Magyar Nemzet információi szerint a kapcsolatfelvétel már megtörtént, és amilyen gyorsan csak össze tudják hozni, le fog ülni a két párt tárgyalódelegációja.

Példa

Botka hibázott.

Állítja a Magyar Idők, mármint abban, hogy egyáltalán elhitte magáról, alkalmas kormányfőnek.

„Fölösleges tehát külső körülményeket, titokzatos összefüggéseket keresni Botka László bukásának okait firtatva. Alkalmatlansága, hiteltelensége, sorozatos botrányai, azok pökhendi, arrogáns kezelésmódja szükségszerűen rántotta a mélybe. Hazájuk sorsa iránt felelősséget érző magyar állampolgárok tömegei sóhajtottak föl, bárcsak rántaná magával a valamikori kommunista állampárt utódjának osztódással szaporodott valamennyi leágazását. A miniszterelnök-jelölt Botka négy hónapig bírta. A legjobb az lenne, ha minden Orbán-fóbiás rezsimsöprő követné a példáját.”

Kövessétek Lacit! | Magyar Idők

Botka László hibázott. Természetesen nem abban, amivel a szocialista politikus magyarázni próbálta szánalmas lemondását a miniszterelnök-jelöltségről. Sokkal inkább abban, hogy egyáltalán elhitte magáról, alkalmas kormányfőnek. Alaposabban elmélyülhetett volna már annak kibogozásában is, mi idézhette elő csúfos bukását pártja választmányának élén. Nehéz annak egymillió új szavazót megnyernie ugyanis, aki saját elvtársai köré­ben sem képes a minimális ...

Következmény

Üzent Orbánnak az őcsényi panziós.

Aki helyesli a bűnt, az bűnpártoló – az Index cikkéből kiderül, így reagált a Hír TV-ben az őcsényi panziótulajdonos, akinek kiszúrták a kerekét, miután néhány legálisan Magyarországon tartózkodó, regisztrált menekültet fogadott volna a panziójában.

„A panziótulajdonos a HírTV-nek azt nyilatkozta, hogy ezzel a nyilatkozattal bűnpártoló sajnos a miniszterelnökünk, mert ez bűn. Aki pártolja, helyesli a bűnt, az bűnpártoló. Azt is hozzátette, hogy vége a jogállamnak Magyarországon, és hogy beláthatatlan következményei lesznek, ha elszabadul az erőszak.”

Az őcsényi panziós üzent Orbánnak: Aki helyesli a bűnt, az bűnpártoló

A HírTV telefonon beszélt azzal az őcsényi panziótulajdonossal, akinek kiszúrták a kerekét, miután néhány legálisan Magyarországon tartózkodó, regisztrált menekültet fogadott volna a panziójában. Az őcsényi ügyben Orbán Viktor miniszterelnök is megszólalt, aki azt mondta: „Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket."

Lecsúszás

Politikai árulás és cigány autonómia.

Cigány autonóm területet szeretne létrehozni négy északkelet-magyarországi megyében Kamarás István, az Opre Roma Cigány Demokrata Néppárt elnöke, aki a Mandinernek beszél politikai elképzeléseiről.

„Senkivel nem kötnénk koalíciót. Nem azért, mert a Fidesz vagy Jobbik a számunkra gusztustalanabb lenne más pártoknál, hanem mert a mi lecsúszásunkat 1990 óta semelyik kormány nem akarta megakadályozni. Azért nem kötünk koalíciót, mert nem így gondolkodunk. Úgy gondolkodunk, hogy ha a programpontjainkat, a szociális biztonság, lakhatási biztonság és fizikai biztonság pontját tudja valaki garantálni, főleg az alapjövedelmet, azzal a párttal leülünk.”

A politika árulásáról beszél a cigány autonómia szorgalmazója | Mandiner

A magyarságnak sem mindegy, hogy a jövőre nézve a cigánysággal milyen viszonyban vannak - mondja Kamarás István, az Opre Roma Cigány Demokrata Néppárt elnöke a Mandinernek. Kamarás cigány autonóm területet szeretne létrehozni négy északkelet-magyarországi megyében. A cigány politikust jobbikos és KDNP-s múltjáról, valamint a többi roma vezetőhöz való viszonyáról is kérdeztük.

Nyelvezet

Amit tudni akarsz a szexről.

Egy új kutatás szerint a gyerekek elsősorban az interneten akarnak tájékozódni a szexről, de ritkán kapnak megbízható információkat – írja a 24.hu.

„Nem mindegy az sem, milyen nyelvezettel beszélünk a szexualitásról, káros lehet például a mainstream sajtóban is elterjedt vulgarizáló beszédmód, hiszen azt sugallja, hogy szexualitás valamiféle szennyes, közönséges dolog. Ugyanakkor az sem jó, ha egy gyerek fél a testi éréstől, sok kislány például azt hallja otthon, hogy amikor anyának 'megvan', az milyen szörnyű, hogy szenved tőle, esetleg milyen kiállhatatlan ilyenkor.”

Milyen volt, mikor először mentél el?

Egy új kutatás szerint a gyerekek elsősorban az interneten keresik, amit tudni akarnak szexről - és ritkán kapnak megbízható információkat. A serdülőkorú gyerekek többsége látott már pornót a neten, de saját testükről és szexualitásukról hiányosak az ismereteik. A Hintalovon Alapítvány munkatársai szerint a gyerekek sem az iskolákban, sem otthon nem kapnak megfelelő szexuális felvilágosítást.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43170/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Blogstar kávéház

2018.03.16. 04:50
Gyurcsány pálfordulása, Orbán fenyegetése, Soros-jelöltek, migráns Táncsics, védőszentek és hétpróbás bűnözők pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.15. 05:35
Forradalmi gigademonstráció, kommunikációs csodafegyver, globális alvási krízis, Schiffer gátja és Magdi anyus előrelátása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.14. 03:15
Ellenzéki morzsolódások, mogorva migránsok, megosztott hazafiak, a kutyapárt nem létező ellensége és Erdély pszichothrillere szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?