Blogolj!

Blogstar kávéház

Dopping

Tovább tart a baloldali bohózat.

Folytatódik a miniszterelnök-jelölti casting a baloldalon – ezúttal Lendvai Ildikó, az MSZP egykori elnöke szólalt meg a témában, aki azt mondta: stressz és káosz van az MSZP-ben Botka László távozása óta – jelenti a Hirado.hu.

„Lendvai Ildikó, az MSZP egykori elnöke az ATV-ben azt nyilatkozta: a stresszhelyzet doppingolhatja is az embert és tönkre is mehet bele. Ha valamiben van most az MSZP, akkor stresszhelyzetben. Lendvai Ildikó szerint Botka László visszalépése óta nagy a káosz a pártban, a történtekért viszont szerinte nem a szocialisták a felelősek. Mint mondta: nem volt rossz az eredetileg felépített stratégia, matematikailag az optimális szavazatmaximálást hozta volna ki, de hát nem csak matematika van, hanem politika is, a többi párt ezt másképp gondolta.”

Folytatódik a baloldali miniszterelnök-jelölti casting

Folytatódik a miniszterelnök-jelölti casting a baloldalon - ezúttal Lendvai Ildikó, az MSZP egykori elnöke szólalt meg a témában, aki azt mondta: stressz és káosz van az MSZP-ben Botka László távozása óta. Közben többek szerint Gyurcsány Ferenc nevethet a végén: a DK elnöke két napja egy rádióinterjúban nem is titkolta, hogy vannak miniszterelnök-jelölti ambíciói.

Előjáték

Alakulóban a szivárványkoalíció.

A Magyar Hírlap úgy tudja, országosan is megállapodott a „demokratikus baloldal” és a korábban általuk fasisztának tartott „megnéppártosodott” Jobbik.

„Baloldali forrásaink szerint a valódi újdonság az, amit eddig mindenki gőzerővel igyekezett cáfolni, vagyis hogy már országosan is megszületett a megállapodás a 'baloldali demokratikus' pártok és a Jobbik között. A kis vidéki liezonok után, mint például ami Dunakeszin történt, ahol a Jobbik elnöke kelt a DK-s politikus védelmére, az igazi előjáték az RTL-n keddre meghirdetett miniszterelnök-jelölti vita lett volna, Botka és Vona Gábor között. Ám forrásaink szerint ezt a forgatókönyvet felülírta az MSZP elnökségének viharos ülése.”

Alakul a szivárványkoalíció

Országosan is megállapodott a „demokratikus baloldal" és a korábban általuk fasisztának tartott „megnéppártosodott" Jobbik. Háttérbe szorítósdi, avagy kemény küzdelem az egyre kisebb tortáért. Botka László és Mesterházy Attila egy 2013-as választmányi ülésen. (Fotó: MH) Miközben azt hittük, a hét nagy híre a hazai belpolitikában az MSZP összeomlása és Botka László miniszterelnök-jelölt visszalépése, nagyot tévedtünk.

Hörcsög

Meghekkelt konzultáció.

Kamu emailcímekről, akárki nevében lehetett szavazni a nemzeti konzultáció honlapján, amíg el nem hárították a hibát – állítja a Hír TV-re is hivatkozva az Index.

„A nevekkel sem kellett bajlódni, minden átcsúszott a rendszeren, ráadásul a Soros-szavazás a visszaigazolás hiánya miatt arra is lehetőséget ad, hogy bárki nevében kitöltsük a nemzeti konzultációt. Akár a teljes rokonság, szomszédság, vagy az aranyhörcsöge nevében is szavazhat, akinek ehhez támad kedve.”

Kamu emailcímekről, akárki nevében szavazhatunk a nemzeti konzultáció honlapján

Egy órán belül 81 alkalommal szavazott a legújabb Nemzeti Konzultáció honalapján a Hír TV riportere - derült ki a Célpont péntek esti adásából. Az újságíró rengeteg lehetséges kombinációt kipróbált és az eredmény elképesztő volt: többek közt a címekről is elfogadta a Soros-tervről szóló konzultáció honlapja a kérdőíveket.

Barát

Navracsics másként gondolkodik, mint Orbán.

Szerinte az Európai Bizottság nem politikai, hanem jogi érvek mentén alakítja ki álláspontját a jogszabályokkal kapcsolatosan – olvasható a Magyar Nemzet Online-on.

„Navracsics közölte: 'a Soros-terv mint ilyen nem szerepel a bizottság munkarendjében'. Kitért arra is, hogy nem az első és nem az egyetlen ország Magyarország, amely egy választási kampányban a bizottságot támadja vagy vádolja. A rendezvényen újságírói kérdésre Navracsics Tibor azt is elmondta, hogy nem tud nyomásgyakorlásról Soros György részéről, de van olyan kollégája, akiről úgy tudja, hogy a milliárdos az egyik legjobb barátja. Azt azonban nem árulta el, hogy kiről van szó.”

Navracsics Tibor másképp gondolja, mint Orbán Viktor

Navracsics Tibor szerint az Európai Bizottság nem politikai, hanem jogi érvek mentén alakítja ki álláspontját a jogszabályokkal kapcsolatosan - írja a Hír TV. Ismeretes, a Kossuth Rádió 180 perc műsorában Orbán Viktor arról is beszélt, hogy nevetséges a civiltörvény miatti kötelezettségszegési eljárásról szóló brüsszeli dokumentum.

Kép

A lengyelek megmutatják.

A katolikus lengyelek országos imára invitálják a híveket október 7-re. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet az országot és a keresztény Európát fenyegető külső veszélyekre – számol be róla a 888.hu.

„A 'Rózsafüzér a határokért' szervezői szerint az elmúlt években tapasztalható iszlám hódítás komolyan fenyegeti a katolikus Lengyelországot és a keresztény Európát. De nem csak a muszlimokról van szó. A 'külföldi érdekek' és a szekuláris agendák is veszélyeztetik Lengyelországot, mivel ezek képviselői a saját képükre akarják átformálni az országukat – teszik hozzá a hívők.”

A lengyelek szombaton megmutatják, mit jelent pontosan a keresztény Európa védelme

Hogy csak odaszóltak-e a 444-nek a finanszírozó Soros György környezetéből, vagy maguktól védték meg a milliárdost, igazából mindegy is. Bár nyilvánvalóan az volt a szándékuk, hogy szétlőjék a kormány konzultációs kérdőívét, de valójában csak megerősíteniük sikerült az abban foglalt állításokat.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43275/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?