Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

A Czeglédy-ügy egyben Gyurcsány korrupciós ügye is

Fidesz szerint a Czeglédy-ügyről egyre inkább kiderül, hogy az nem más, mint Gyurcsány Ferenc korrupciós ügye. 

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján az alábbiakat mondta: Gyurcsány Ferenc lelepleződött, amikor kiderült, hogy kölcsönt juttatott Czeglédy Csabának, 80 millió forint értékben az érdekeltségébe tartozó Altuson keresztül. Mindezt úgy, hogy erre az összegre nem is volt szüksége, hiszen 2013 és 2016 között több mint 3 milliárd forintot tüntetett el, és  a titkos osztrák széfjében több mint egy kilogramm aranyat találtak. Aképviselő még hozzáfűzte, hogy  ki tudja, hol és mennyi pénze van még különböző számlákon.

Majd úgy nyilatkozott:

a Czeglédy Csaba által üzemeltetett bűnszervezet mögött Gyurcsány Ferenc és a baloldal áll, és Czeglédy Csaba nem más, mint "a volt kormányfő és a baloldal strómanja".

Véleménye szerint a bűncselekményből befolyt pénz az MSZP és DK kasszájába került, és ebből tervezték finanszírozni a baloldal kampányát.

Az egész ügyért egy ember tehető felelőssé, Gyurcsány Ferenc, ez az ő és a baloldal korrupciós ügye

- jelentette ki Budai Gyula, aki továbbá a legnagyobb aljasságnak azt nevezte, hogy a Czeglédy Csaba bűnszervezete által elsikkasztott pénzből a diákok nem kapták meg a megérdemelt fizetésüket.

Gyurcsány Ferenc károkozásáért így újra a polgári kormánynak és a parlamentnek kell helytállni - közölte.

A politikus azt is aljasságnak tartja, hogy Czeglédy Csaba jogi képviselője útján megkereste a diákok szószólóját és kártalanítást ajánlott fel.

Tehát megállapítható, hogy Czeglédy Csabának semmi más dolga nem volt, minthogy a baloldal és a DK kampányához pénzt gyűjtsön össze, s ezt sikeresen végre is hajtotta - mondta Budai, aki még arra is kitért, hogy az Altus szintén abban az osztrák bankban vezetett számlát, ahol Czeglédy Csaba széfje volt.

Úgy véli véletlenek nincsenek, s Gyurcsány Ferencnek végre színt kellene vallania ebben az ügyben.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43465/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Czeglédy Csaba,DK,Fidesz,Gyurcsány Ferenc,korrupció,MSZP

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?