Blogolj!

A Czeglédy-ügy egyben Gyurcsány korrupciós ügye is

Fidesz szerint a Czeglédy-ügyről egyre inkább kiderül, hogy az nem más, mint Gyurcsány Ferenc korrupciós ügye. 

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján az alábbiakat mondta: Gyurcsány Ferenc lelepleződött, amikor kiderült, hogy kölcsönt juttatott Czeglédy Csabának, 80 millió forint értékben az érdekeltségébe tartozó Altuson keresztül. Mindezt úgy, hogy erre az összegre nem is volt szüksége, hiszen 2013 és 2016 között több mint 3 milliárd forintot tüntetett el, és  a titkos osztrák széfjében több mint egy kilogramm aranyat találtak. Aképviselő még hozzáfűzte, hogy  ki tudja, hol és mennyi pénze van még különböző számlákon.

Majd úgy nyilatkozott:

a Czeglédy Csaba által üzemeltetett bűnszervezet mögött Gyurcsány Ferenc és a baloldal áll, és Czeglédy Csaba nem más, mint "a volt kormányfő és a baloldal strómanja".

Véleménye szerint a bűncselekményből befolyt pénz az MSZP és DK kasszájába került, és ebből tervezték finanszírozni a baloldal kampányát.

Az egész ügyért egy ember tehető felelőssé, Gyurcsány Ferenc, ez az ő és a baloldal korrupciós ügye

- jelentette ki Budai Gyula, aki továbbá a legnagyobb aljasságnak azt nevezte, hogy a Czeglédy Csaba bűnszervezete által elsikkasztott pénzből a diákok nem kapták meg a megérdemelt fizetésüket.

Gyurcsány Ferenc károkozásáért így újra a polgári kormánynak és a parlamentnek kell helytállni - közölte.

A politikus azt is aljasságnak tartja, hogy Czeglédy Csaba jogi képviselője útján megkereste a diákok szószólóját és kártalanítást ajánlott fel.

Tehát megállapítható, hogy Czeglédy Csabának semmi más dolga nem volt, minthogy a baloldal és a DK kampányához pénzt gyűjtsön össze, s ezt sikeresen végre is hajtotta - mondta Budai, aki még arra is kitért, hogy az Altus szintén abban az osztrák bankban vezetett számlát, ahol Czeglédy Csaba széfje volt.

Úgy véli véletlenek nincsenek, s Gyurcsány Ferencnek végre színt kellene vallania ebben az ügyben.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43465/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Czeglédy Csaba,DK,Fidesz,Gyurcsány Ferenc,korrupció,MSZP
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.05.30. 04:25
Orbán Viktor feketelevese, a balliberálisok álságos nácizása, a Hableány-tragédia emlékezete, a futball orosz rulettje és Berki Krisztián állati meglepetése szombati online lapszemlénkben.

A Hableány-tragédia áldozataira emlékeztek meg Budapesten

2020.05.29. 11:25
A dunai hajóbaleset 28 elhunytjára hajós kegyeleti szertartás keretében emlékeztek meg a tragédia évfordulóján pénteken.

Blogstar kávéház

2020.05.29. 04:15
A rozsdaövezeti lakásépítés gyorsítósávja, az iskolaőrség elrettentő ereje, az Európai Unió rosszhiszeműsége, a frontvonalban harcolók megbecsülése és Heidi Klum örökifjú bájai pénteki online lapszemlénkben.

Sokan nem is tudják, hogy átestek a betegségen

2020.05.28. 12:35
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyben szó volt a lazításokról és a betegek helyzetéről.

Blogstar kávéház

2020.05.28. 03:25
Orbán Viktor születésnapja, az Európai Bizottság hitelcsapdája, a Jobbik széthullása, a balliberálisok diktatúrahazugsága és Palácsik Lilla terhespocakja csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.27. 05:15
A járványhelyzet hadigazdálkodása, Karácsony Gergely szánalmas sunnyogása, a nemzetegyesítés rögös útja, a francia baloldal fejetlensége és Puzsér kendőzetlen kipakolása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.05.26. 04:00
Az őszödi hazugságbeszéd kórképe, Soros György afrikai terjeszkedése, Boris Johnson cinikus botránya, a magyar gazdák milliárdos támogatása és Görög Zita különös életmentése keddi online lapszemlénkben.

Több a gyógyult, mint az aktív fertőzött

2020.05.25. 11:50
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a járvány legfrissebb adatairól és a gazdaságvédelmi intézkedésekről.

Szabad az átjárás Magyarország és Szerbia között

2020.05.25. 10:30
Megszűntek a szigorítások a közös határszakaszon, hétfőn 10 órától korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai.

Villamosmegállóban szült egy nő Budapesten, a rendőrök segítettek neki

2020.05.25. 10:10
Nem mindennapi esetet kellett kezelniük a rendőröknek vasárnap este a belvárosban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?