Blogolj!

A Czeglédy-ügy egyben Gyurcsány korrupciós ügye is

Fidesz szerint a Czeglédy-ügyről egyre inkább kiderül, hogy az nem más, mint Gyurcsány Ferenc korrupciós ügye. 

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján az alábbiakat mondta: Gyurcsány Ferenc lelepleződött, amikor kiderült, hogy kölcsönt juttatott Czeglédy Csabának, 80 millió forint értékben az érdekeltségébe tartozó Altuson keresztül. Mindezt úgy, hogy erre az összegre nem is volt szüksége, hiszen 2013 és 2016 között több mint 3 milliárd forintot tüntetett el, és  a titkos osztrák széfjében több mint egy kilogramm aranyat találtak. Aképviselő még hozzáfűzte, hogy  ki tudja, hol és mennyi pénze van még különböző számlákon.

Majd úgy nyilatkozott:

a Czeglédy Csaba által üzemeltetett bűnszervezet mögött Gyurcsány Ferenc és a baloldal áll, és Czeglédy Csaba nem más, mint "a volt kormányfő és a baloldal strómanja".

Véleménye szerint a bűncselekményből befolyt pénz az MSZP és DK kasszájába került, és ebből tervezték finanszírozni a baloldal kampányát.

Az egész ügyért egy ember tehető felelőssé, Gyurcsány Ferenc, ez az ő és a baloldal korrupciós ügye

- jelentette ki Budai Gyula, aki továbbá a legnagyobb aljasságnak azt nevezte, hogy a Czeglédy Csaba bűnszervezete által elsikkasztott pénzből a diákok nem kapták meg a megérdemelt fizetésüket.

Gyurcsány Ferenc károkozásáért így újra a polgári kormánynak és a parlamentnek kell helytállni - közölte.

A politikus azt is aljasságnak tartja, hogy Czeglédy Csaba jogi képviselője útján megkereste a diákok szószólóját és kártalanítást ajánlott fel.

Tehát megállapítható, hogy Czeglédy Csabának semmi más dolga nem volt, minthogy a baloldal és a DK kampányához pénzt gyűjtsön össze, s ezt sikeresen végre is hajtotta - mondta Budai, aki még arra is kitért, hogy az Altus szintén abban az osztrák bankban vezetett számlát, ahol Czeglédy Csaba széfje volt.

Úgy véli véletlenek nincsenek, s Gyurcsány Ferencnek végre színt kellene vallania ebben az ügyben.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43465/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Czeglédy Csaba,DK,Fidesz,Gyurcsány Ferenc,korrupció,MSZP
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatar és felhőszakadás miatt

2019.06.19. 11:10
Ma és holnap is többfelé várható zivatar. A gócokban nagy méretű jég is hullhat és óránkénti 60-80 kilométeres széllökés érkezhet.

Blogstar kávéház

2019.06.19. 04:00
Félresöpört klímacélok, a magyar családpolitika hasítása, soha nem látott áldozatkeresés, az unió migrációs hajtókanyarja és Pikali Gerda megtiszteltetése szerdai online lapszemlénkben.

A Pénzügyminisztérium 3,6 milliárd forinttal támogatja az idei diákmunka programot

2019.06.18. 12:55
Számítások szerint a július 1. és augusztus 30. közötti diákmunka programon mintegy 30 ezer diák vesz részt a tavalyi 29 ezerrel …

Blogstar kávéház

2019.06.18. 05:25
A Fidesz tudományos bűnözése, az MSZP és a DK násztánca, Toronto puskaporos parádéja, a német belpolitika állandósult válsága és Michael Jackson látszatszexualitása keddi online lapszemlénkben.

A héten újra csökkennek az üzemanyagárak

2019.06.17. 14:15
A Mol 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásból.

Étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nébih

2019.06.17. 11:15
Gyógyszerhatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Blogstar kávéház

2019.06.17. 05:05
Nagy Feró lázadása, Szanyi Tibor panaszáradata, a szocialisták vágóhídja, trükkös óvodai leminősítés és Rubint Réka szovjet csodája hétfői online lapszemlénkben.

Volt telitalálat a hatos lottón

2019.06.16. 16:50
Egyvalaki ma nagyon szerencsés és egyben nagyon gazdag lett.

Boris Johnson a legesélyesebb a brit Konzervatív Párt vezetésére

2019.06.16. 11:10
Egy hazai szakértő szerint az eddigi eredmények alapján Boris Johnson tűnik a legesélyesebbnek a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetésére.

Kánikula megy, eső jön

2019.06.16. 07:50
Jó hír, hogy lassan országszerte véget ér a nagy hőség, viszont a napernyőt most esernyőre kell váltani.

Ezeket a cikkeket olvastad már?