Blogolj!

Blogstar kávéház

Kártyavár

Vona és a siker.

A „siker mértékegységéről” tartott előadást Vona Gábor, a Jobbik elnöke nemrégiben, Kiszelly Zoltán politológus szerint nem politikai célja volt a pártelnöknek – írja a Hirado.hu.

„A politikus hosszan elemezte a Facebook és a sikeresség-tudat kapcsolatát, valamint közölte: a Kártyavár című filmsorozat 'fontos felismerést hozott' az életébe, az 'zseniális' sztori.”

Fizetős tréningen árulta el a siker titkát a Jobbik elnöke

A „siker mértékegységéről" tartott előadást Vona Gábor, a Jobbik elnöke nemrégiben. Kiszelly Zoltán politológus szerint nem politikai célja volt a pártelnöknek az egyébként fizetős tréningen való fellépéssel, előadóként való meghívása valószínűleg inkább egy korábbi kapcsolatra vezethető vissza. Közel egyórás előadást tartott a sikerről egy fizetős rendezvényen szeptember végén Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Eszmény

Veszélybe kerül a kötcsei modell.

Állítja a Magyar Nemzet Online, mely szerint a baloldal válsága eltemetheti a centrális erőteret, ugyanakkor arra is figyelmeztet, a Fidesz eddig sem élt a kétharmados felhatalmazással.

„Az elmúlt majdnem nyolc évben a Fidesz és a kormány számos nemzeti ügyet találhatott volna és oldhatott volna meg. Kétszer egymás után sikerült kétharmadot szerezniük, amit fülkeforradalomnak és a rendszerváltás befejezésének is neveztek. Nagy szavak, de az igazán nagy feladatoknak neki sem veselkedtek. A nemzeti ügyek kormánya lassan egy évtizede tétlenül nézi, hogy szocialista – vagy legalábbis posztkommunista – állapotok uralkodnak a közélet fontos területein: nyugdíjrendszer, tömegközlekedés, cigányintegráció, oktatás, egészségügy, mezőgazdaság – és a sor folytatható lenne, de valójában teljesen felesleges. Szomorú, de be kell látnunk, hogy a kisiklott rendszerváltást helyreállító centrális erőtér ideája ugyanúgy csak a pillanat uralására szolgáló, közönséges politikai termék volt, mint a polgári Magyarország eszménye.”

Centrális pillanataink

Miután Botka László miniszterelnök-jelölt úgy döntött, bedobja a törülközőt, sokan elkezdték temetni a szocialistákat. A következő hat hónapban ugyanis ha a történelem nem is, de a „demokratikus ellenzék" politikai értelemben vett közelmúltja meg fog ismétlődni. Három olyan epizód elevenedik meg ebből az időszakból, amelyekre a balliberális ellenzék szereplői saját bevallásuk szerint is csak különböző gyomorkeserűk legurításával tudnak emlékezni.

Tiritarka

Kétfarkú hídfelújítás.

Megunták a szentendrei önkormányzat töketlenkedését, és megerősítettek, lefestettek egy fa gyaloghidat – olvasható a 24.hu-n.

„Szentendrén ennél sokkal fontosabb hidak is gyatra állapotban vannak. Van is az önkormányzatnak hídfelújítós programja, de nem csodálkoznánk, ha ez a híd nem az utolsó lenne rajta, hanem egyenesen hiányozna róla. Ennek oka, hogy csak kevés ember jár erre pár kutyasétáltatón, futón, a jó levegő szerelmesein kívül. Mindenesetre a régi korhadt pallókat újakkal erősítették meg, majd – mivel ez a festők városa – lefestették tiritarkára az egészet.”

Hidat újítottak fel a kétfarkúak Szentendrén

Megunták a szentendrei önkormányzat töketlenkedését, és megerősítettek, lefestettek egy fa gyaloghidat. Fogta a deszkát és a fúrót a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, majd kivonult Szentendre szélére, és felújította a Sztaravoda fölötti hidat. Kicsit odaszúrva a szentendrei önkormányzatnak, ezt írták honlapjukon: Szentendrén ennél sokkal fontosabb hidak is gyatra állapotban vannak.

Bulvársajtó

Elkotyogta a sokmilliós jó választ.

Vicces jelenet zajlott a stúdióban: bakizott egyet Majka, aki 50 milliós játszma október 11-i adásában szégyenében még a földön is meghempergett, majd végül új kérdést kért – tudósít az Origo.

„Majka nem az autósport nagy híve, de Hamiltonnál megjegyezte, hogy róla annyit tud, hogy Palvin Barbarával emlegeti a sajtó. Természetesen a kérdés pár másodperc múlva az volt, hogy mely pilótát hozta össze a magyar bulvársajtó a modellel.”

Majka kínjában a földön hempergett, elkotyogta előre a jó választ

Vicces jelenet zajlott a stúdióban: bakizott egyet Majka Az 50 milliós játszma október 11-i adásában, szégyenében még a földön is meghempergett, majd végül új kérdést kért. A páros előtt sok millió hevert, a téma „szép pár" volt, és sorra jöttek Forma-1-es versenyzők nevei.

Tét

Engedélyekre várva.

Még hónapokig zárva marad Hajdú Péter százmilliós magánorvosi rendelője – számol be róla a Lokál.

„Elég sok orvossal tárgyaltunk már, szerződést még egyikőjükkel se kötöttünk, de nyilván várják már az indulást. Tudomásom szerint egyiküket sem éri anyagi kár a megnyitás csúszása miatt, mivel már meglévő praxisukat hoznák be. Az én fő profilom nyilván a televíziózás, így nyilván minden más kicsit háttérbe szorul. Egy nap sajnos csak 24 órából áll, amiből 16-ot így is dolgozom. A tét nem kicsi, mivel a legszerényebb becsléseim szerint is legalább öt-hat év, mire a befektetett pénz megtérülne és hasznom is lenne az üzletből – fűzte hozzá Hajdú.”

Hónapokig zárva marad Hajdú 100 milliós magánrendelője | Lokál

Legkorábban a tél folyamán nyithatja meg kapuit Hajdú Péter törökbálinti magánorvosi rendelője. Pár hónappal ezelőtt a Lokálnak azt mesélte az ATV műsorvezetője, hogy szeptemberben már fogadhat pácienseket az orvosi rendelő. Az üzemeltető egyébként Csisztu Zsuzsa férje, dr. Ketskés Norbert lesz. A megnyitóról azonban nem adott hírt Péter, ennek okát pedig a Lokállal osztotta meg.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43496/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Horrorfilmbe illő sílift-baleset Grúziában

2018.03.16. 16:20
Több sérültje is van annak a rendkívül ijesztő balesetnek, amiben egy sílift rongálódott meg a grúz Gudauri síterepen. Magyar síelők is voltak a helyszínen, de ők szerencsésen megúszták a …

Híd omlott össze Miamiban, többen meghaltak

2018.03.16. 07:30
Még csak néhány nappal ezelőtt állították fel azt a gyalogoshidat, ami összeomlott Miamiban. Többen is meghaltak a szörnyű balesetben.

Több tonna arany hullott az égből

2018.03.16. 07:00
Szürreális baleset történt egy jakutföldi repülőtéren. Egy repülőből több mint száz aranytömb hullott a kifutópályára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?