Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Irodaszerekkel a gyermekek felzárkózásáért

A 100%-ban magyar tulajdonú I-COM Irodaellátás Kft. jótékonysági csomagjában szereplő Kapaszkodó Irodaszerek megvásárlásával úgy lehet támogatni az Ökumenikus Segély­szervezetet, hogy közben a termékek ára nem változott. Az egyedülálló együttműködésnek köszönhetően a meg­vásá­rolt papír, író- és irodaszerek árából a cég 5 és 50 Ft közötti adományt utal a segélyszervezet gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programjának támogatására.

Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programja 1500 hátrányos helyzetű gyermek felzárkózását segíti egész évben. A Segélyszervezet az országos programban az egyszeri adomány helyett a folyamatosságra helyezi a hangsúlyt: a beérkezett adományokból korrepetálással, mozgásterápiás fejlesztésekkel, lovas- illetve zeneterápiával, meseterápiával és rendszeres közösségi programokkal segíti a gyermekek szegénység okozta hátrányainak leküzdését.

Az I-COM Irodaellátás Kft. alapítása óta fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást és örömmel állt az Ökumenikus Segélyszervezet programja mellé. A Kapaszkodó Irodaszer jótékonysági termék­portfolióban olyan, minden irodában nélkülözhetetlen eszközök találhatók meg, mint a fénymásoló­papírok, golyóstollak, szövegkiemelők, tűzőgépek, iratrendezők, gyűrűskönyvek és felírótáblák. A jótékonysági termékek megrendelése ráadásul nem ró plusz anyagi terhet a vásárlókra, azok eredeti árukon vásárolhatók meg. Az adományozásba bevont termékeket az Ökumenikus Segélyszervezet logójával látták el.

Bízom benne, hogy sok partnerünk választja majd a következő, aktuális rendeléseit a csomag tartalmából, és ezzel minél nagyobb összeggel tudjuk majd támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet programját. Mindig kiemelkedő figyelmet fordítottunk a társadalmi felelősségvállalásra, és büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi segélyszervezetének együttműködő partnerei lehetünk.” – hangsúlyozta Szabó Zsolt, az I-COM Irodaellátás Kft. ügyvezető igazgatója a program indulása kapcsán.

„Az Ökumenikus Segélyszervezet kiemelt célkitűzése, hogy esélyt kínáljunk a családjuk nehéz helyzete miatt hátrányokat szenvedő gyermekeknek a felzárkózásra. Ehhez minden gyermek esetében hosszú távú, személyre szabott segítségre van szükség – ezért indítottuk el a Kapaszkodó programot, mely ma már közel 1500 gyermeket ér el országszerte. Példaértékű az I-COM jótékonysági programja, hiszen úgy teszi lehetővé partnereinek a rászoruló gyermekek támogatását, hogy az számukra nem kerül többe. Sosem volt még ilyen könnyű segíteni!” – hangsúlyozta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

A vállalatok és egyéni vásárlók mától rendelhetnek a Kapaszkodó irodaszerekből az I-COM már ismert felületein, illetve a www.kapaszkodoirodaszerek.hu oldalon.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43517/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Búcsút inthetünk egy óra alvásnak, hajnalban óraátállítás

2018.03.24. 15:15
Vasárnap nálunk is elkezdődik a nyári időszámítás, hajnali két órakor háromra kell előreállítani az órákat.

Iszlamista terror Franciaországban: meghalt a hős rendőr

2018.03.24. 08:30
Önként vállalta, hogy a marokkói iszlamista merénylő által élő pajzsként használt túsz helyett a túszejtővel marad. Torkán érte a lövés.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Brüsszel tovább húzza az időt kvóta-ügyben

2018.03.23. 13:20
Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Halálos terrortámadás Dél-Franciaországban

2018.03.23. 12:15
Túszokat ejtettek egy francia szupermarketben, az Iszlám Állam magára vállalta a támadást. Két halálos áldozatról tudunk.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Robbanás Csehországban - több halott is van

2018.03.22. 11:55
Legalább hat halottja és több súlyos sérültje van annak a robbanásnak, amely ma délelőtt történt a Prágától északra fekvő Kralupy nad Vltavou vegyiművekben.

Mi változott két évvel a brüsszeli terror után? Semmi…

2018.03.22. 10:15
Két esztendővel ezelőtt iszlamista terroristák robbantottak Brüsszel repülőteréb és a Maelbeek metróállomáson, a merényleteknek 32 halálos áldozata volt. Mi változott az …

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Ezeket a cikkeket olvastad már?