Blogolj!

Blogstar kávéház

Sérelem

Nyakón vágott MSZP.

Újabb botrány a szocialista pártban, egy rosszul sikerült, DK-ellenes közlemény miatt Molnár Gyula elnök kirúgta Nyakó István pártszóvivőt – számol be róla a Hirado.hu.

„Most a jövőt építjük, ezt múltbéli vélt vagy valós sérelmek miatt nem engedhetem kockáztatni. Ezért a felelőst a mai nappal felmentettem a munkavégzés alól.”

Kirúgta sajtófőnökét az MSZP

Egy közlemény miatt tört ki újabb botrány az MSZP berkein belül. Molnár Gyula, az MSZP elnöke Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben úgy fogalmaz: a kormány leváltását csak összefogással lehet megvalósítani, és ez sérült egy, a mai napon kiadott, "rossz stílusú" közlemény miatt.

Képlet

Baloldal nincs, és mégis van?

A Magyar Idők szúrta ki, hogy Karácsony Gergely egy interjújában egyszer azt állítja, nincs baloldal, máshol meg rögtön duplázza a balos ellenzéket.

„– Mi történik, ha a Botka nélküli MSZP és a DK megállapodik, az új baloldali szereplőket pedig kihagyják ebből? – Legyen így, halleluja, akkor legalább világos lesz a képlet, hogy vannak a régiek és vannak az újak. Vagyis, mégis van baloldal, méghozzá kettő is! Érti ezt valaki?”

Karácsonyi szemfényvesztés | Magyar Idők

A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/karacsonyi-szemfenyvesztes-2350585/ Kérdésre válaszolva, mely szerint csalódott-e, hogy nem ő a baloldal közös jelöltje, Karácsony Gergely azt mondta, hogy nincs is baloldal. A válasz pontosan így hangzott: „- Ha lenne olyan, hogy baloldal, meg valamilyen közös stratégia, akkor lehetne ezt érdemben felvetni."

Ötlet

Aszód fellélegezhet.

Bár korábban a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság is megerősítette a Népszava információját, a Magyar Nemzet Online most arról ír, nincs olyan kormányzati terv, amelynek alapján Fótról Aszódra költöztetnénk a kísérő nélküli menekült gyerekeket.

„Vécsey László azt nem cáfolta, hogy korábban felmerült a betelepítés ötlete, erre vonatkozó kérdésünkre azonban csak megismételte korábbi mondatát: jelenleg és a közeljövőben biztosan nem költöznek menekült gyerekek Aszódra.”

Mégsem költöznek Aszódra a menekült gyerekek

Jelenleg nincs, a közeljövőben pedig nem is lesz olyan kormányzati terv, amelynek alapján Fótról Aszódra költöztetnénk a kísérő nélküli menekült gyerekeket - jelentette ki a Magyar Nemzetnek Vécsey László, a térség fideszes országgyűlési képviselője. A politikus azt mondta, hogy az erről szóló sajtóhírek hallatán megkérdezte az illetékes szerveket, amelyektől azt a tájékoztatást kapta, hogy a kormánynak nincs ilyen irányú szándéka.

Arány

Fiatalos diadal.

Az ifjúság juttatta hatalomra a jobboldalt Ausztriában – a 24.hu infografikákkal tarkított elemzést kínál.

„A 29 év alattiak közel 60 százaléka választotta vagy az ÖVP-t vagy az FPÖ-t, ráadásul körükben az utóbbi volt a népszerűbb. Hasonlóak az adatok a 30 és 59 év közötti korosztályban, de még a 60 év felettiek körében is meghaladja az 50 százalékot a jobbosok aránya.”

A fiatalok juttatták hatalomra a jobboldalt Ausztriában

Kik tartottak ki a szocialisták mellett? Kiket sikerült megszólítania a szélsőjobbnak? Infografikákon mutatjuk be a szavazókat, akik jobboldali fordulatot hoztak Ausztriában. Az október 15-i választásokat követően rendesen bekékült Ausztria: három tartomány kivételével mindenhol a jobboldali néppárt (ÖVP) kapta a legtöbb szavazatot.

Lopakodás

2018 is a lázadás éve lesz.

Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke szerint jövőre is folytatódik a konzervatív lázadás, amely hatalomba emelte Donald Trumpot – olvasható a 888.hu-n.

„Bannon a Szilícium-völgy techóriásaival kapcsolatban is figyelmeztette a közönséget. Ezek a cégek ugyanis nap mint nap betolakodnak az életünkbe. Bannon már korábban is kikelt a Google és a Facebook ellen, amelyek szerinte olyan kulcsfontosságúak lettek az internet használatához, hogy természetes monopóliumokként kellene bánni velük.”

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke arra figyelmeztetett, hogy hiba megbízni a Szilícium-völgy uraiban és a washingtoni elitben. Bannon a Values Voter Summiton szólalt fel. Az évente megrendezett csúcstalálkozón számos konzervatív politikus és aktivista mond beszédet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43765/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.11. 05:05
Orbán gyurcsányista motorozása, Karácsony álzöld képmutatása, a Jobbik ordas hazugsága, Skócia függetlenségi harca és Vasvári Vivien személyiséglopása hétfői online lapszemlénkben.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

2019.11.10. 16:10
Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte …

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10. 15:55
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül …

Blogstar kávéház

2019.11.10. 05:00
A szocialisták gazembersége, az ellenzék polgárháborúja, a nemzet sportolóinak segélykiáltása, mindent gyógyító csodaszerek és Csobot Adél párterápiája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.09. 04:45
A kormány csinos kis hiánya, a gátlástalan baloldal zsebtömködése, Baranyi Krisztina látszatpolitizálása, Németország kettéosztottsága és Nagy Feró dutyidilije szombati online lapszemlénkben.

A legrangosabb európai kutatási alap támogatását nyerte el az ELTE kémikusa

2019.11.08. 14:40
Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) legrangosabb, fiatal kutatóknak kiírt alapkutatási pályázatán nyert támogatást …

Blogstar kávéház

2019.11.08. 04:00
A Fradi aranyos bravúrja, a kólás szoci kifütyülése, a politika nőiessége, a NATO haldoklása és Gelencsér Tímea állati szerelme pénteki online lapszemlénkben.

PM: a kormány nem tervezi a kata drágítását

2019.11.07. 17:05
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a kormány nem tervezi a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) drágítását.

Blogstar kávéház

2019.11.06. 22:00
Várhelyi Olivér izzasztása, Karácsony sunyisága, Putyin titkos fegyverei, Párizs gazdasági kvótái és Kulcsár Edina terhespocakja online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.06. 03:25
A kormány brüsszeli haszonélvezete, Karácsony milliós osztogatása, Szent István felfüggesztése, a doppingpápa csúfos bukása és a Harry Potter-sztár Playboy-románca szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?