hirdetés
Blogolj!

Blogstar kávéház

Sérelem

Nyakón vágott MSZP.

Újabb botrány a szocialista pártban, egy rosszul sikerült, DK-ellenes közlemény miatt Molnár Gyula elnök kirúgta Nyakó István pártszóvivőt – számol be róla a Hirado.hu.

„Most a jövőt építjük, ezt múltbéli vélt vagy valós sérelmek miatt nem engedhetem kockáztatni. Ezért a felelőst a mai nappal felmentettem a munkavégzés alól.”

Kirúgta sajtófőnökét az MSZP

Egy közlemény miatt tört ki újabb botrány az MSZP berkein belül. Molnár Gyula, az MSZP elnöke Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben úgy fogalmaz: a kormány leváltását csak összefogással lehet megvalósítani, és ez sérült egy, a mai napon kiadott, "rossz stílusú" közlemény miatt.

Képlet

Baloldal nincs, és mégis van?

A Magyar Idők szúrta ki, hogy Karácsony Gergely egy interjújában egyszer azt állítja, nincs baloldal, máshol meg rögtön duplázza a balos ellenzéket.

„– Mi történik, ha a Botka nélküli MSZP és a DK megállapodik, az új baloldali szereplőket pedig kihagyják ebből? – Legyen így, halleluja, akkor legalább világos lesz a képlet, hogy vannak a régiek és vannak az újak. Vagyis, mégis van baloldal, méghozzá kettő is! Érti ezt valaki?”

Karácsonyi szemfényvesztés | Magyar Idők

A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/karacsonyi-szemfenyvesztes-2350585/ Kérdésre válaszolva, mely szerint csalódott-e, hogy nem ő a baloldal közös jelöltje, Karácsony Gergely azt mondta, hogy nincs is baloldal. A válasz pontosan így hangzott: „- Ha lenne olyan, hogy baloldal, meg valamilyen közös stratégia, akkor lehetne ezt érdemben felvetni."

Ötlet

Aszód fellélegezhet.

Bár korábban a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság is megerősítette a Népszava információját, a Magyar Nemzet Online most arról ír, nincs olyan kormányzati terv, amelynek alapján Fótról Aszódra költöztetnénk a kísérő nélküli menekült gyerekeket.

„Vécsey László azt nem cáfolta, hogy korábban felmerült a betelepítés ötlete, erre vonatkozó kérdésünkre azonban csak megismételte korábbi mondatát: jelenleg és a közeljövőben biztosan nem költöznek menekült gyerekek Aszódra.”

Mégsem költöznek Aszódra a menekült gyerekek

Jelenleg nincs, a közeljövőben pedig nem is lesz olyan kormányzati terv, amelynek alapján Fótról Aszódra költöztetnénk a kísérő nélküli menekült gyerekeket - jelentette ki a Magyar Nemzetnek Vécsey László, a térség fideszes országgyűlési képviselője. A politikus azt mondta, hogy az erről szóló sajtóhírek hallatán megkérdezte az illetékes szerveket, amelyektől azt a tájékoztatást kapta, hogy a kormánynak nincs ilyen irányú szándéka.

Arány

Fiatalos diadal.

Az ifjúság juttatta hatalomra a jobboldalt Ausztriában – a 24.hu infografikákkal tarkított elemzést kínál.

„A 29 év alattiak közel 60 százaléka választotta vagy az ÖVP-t vagy az FPÖ-t, ráadásul körükben az utóbbi volt a népszerűbb. Hasonlóak az adatok a 30 és 59 év közötti korosztályban, de még a 60 év felettiek körében is meghaladja az 50 százalékot a jobbosok aránya.”

A fiatalok juttatták hatalomra a jobboldalt Ausztriában

Kik tartottak ki a szocialisták mellett? Kiket sikerült megszólítania a szélsőjobbnak? Infografikákon mutatjuk be a szavazókat, akik jobboldali fordulatot hoztak Ausztriában. Az október 15-i választásokat követően rendesen bekékült Ausztria: három tartomány kivételével mindenhol a jobboldali néppárt (ÖVP) kapta a legtöbb szavazatot.

Lopakodás

2018 is a lázadás éve lesz.

Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke szerint jövőre is folytatódik a konzervatív lázadás, amely hatalomba emelte Donald Trumpot – olvasható a 888.hu-n.

„Bannon a Szilícium-völgy techóriásaival kapcsolatban is figyelmeztette a közönséget. Ezek a cégek ugyanis nap mint nap betolakodnak az életünkbe. Bannon már korábban is kikelt a Google és a Facebook ellen, amelyek szerinte olyan kulcsfontosságúak lettek az internet használatához, hogy természetes monopóliumokként kellene bánni velük.”

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke arra figyelmeztetett, hogy hiba megbízni a Szilícium-völgy uraiban és a washingtoni elitben. Bannon a Values Voter Summiton szólalt fel. Az évente megrendezett csúcstalálkozón számos konzervatív politikus és aktivista mond beszédet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/43765/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?