Blogolj!

Trump-idézettel védi a hazát Simicskó István

Meg kell védeni Magyarországot, pótolhatatlan érték ez a 93 ezer négyzetkilométer – hangoztatta a honvédelmi miniszter csütörtökön este Karcagon, az illegális bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultációról szóló lakossági fórumon az MTI tudósítása szerint.

Simicskó István leszögezte, a kormány nem akar olyan Magyarországot, Európát, amelyben nap mint nap félni kell a terrortámadásoktól. Épp ezért nem tud megbékélni egyes nyugat-európai politikusok nyilatkozataival, amelyek szerint „a 21. század erről szól és együtt kell élni a terrorizmussal”. Ezt nem szabad elfogadni – jelentette ki, megemlítve: a bevándorlás kezdete óta több mint 300 ember vesztette életét terrortámadásban, és további 1300 sebesült meg.

A miniszter felidézte a 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadást, amely figyelmeztetés volt, hogy „nincs itt a világbéke”. és elindult egy új típusú világ kialakítása. Ezt a folyamatot, Európa átalakítását dollármilliárdos nagytőkések tovább generálják – mondta. A néhány éve elindult népvándorlás beláthatatlan civilizációs, kulturális, biztonsági következményekkel fog járni – figyelmeztetett Simicskó István. Hangsúlyozta: a cél a határok megvédése, miközben Soros György olyan világot akar létrehozni, amelyben megszűnnek a nemzetállamok, „egy gyökértelen, identitás nélküli fogyasztói társadalmat akarnak kialakítani”. Ezzel szemben fel kell lépni.

Kitért arra, az először Orbán Viktor által Kötcsén ismertetett NATO-tanulmányra, mely szerint 2020-ig 60 millió ember indul útnak. A következő 30 évben az emberiség lélekszáma jelentős mértékben fog nőni, viszont az európai civilizáció lélekszáma csökken. Magyarországon a családbarát politikának köszönhetően a csökkenés üteme mérséklődött – mutatott rá.

Kerítés nélkül lehetetlen megállítani a migrációt – hangsúlyozta, egyben a hallgatóság figyelmébe ajánlotta Donald Trump könyvét, amelyben az amerikai elnök a mexikói határra vonatkoztatva azt írta, „a jó szomszédot a jó kerítés teszi”. Simicskó István azt mondta: a magyar ellenzék „Soros pártján áll”, a Fidesz és a KDNP az a két párt ebben az országban, amely a magyar érdekeket képviseli.

A tárcavezető szólt a „Soros-terv” veszélyeiről, buzdította a jelenlévőket a nemzeti konzultációs ív kitöltésére, és kérte őket a kormány migrációs politikájának támogatására. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője az eseményen hangsúlyozta úgy összegzett: „Azt akarjuk, hogy Magyarország magyar ország maradjon.”

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44336/pics/lead_800x600.png
bevándorlás,migráció,migránsok,nemzeti konzultáció,Simicskó István,Soros György,Soros-terv,terrorizmus
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

2020.01.18. 15:20
A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) …

Bevándorló késelhetett meg egy magyart Németországban

2020.01.17. 09:10
A külügyminisztérium a német ügyészséghez fordult a megkéselt férfi ügyében.

Orbán Viktor: Ausztria természetes partnerünk

2020.01.16. 19:45
A miniszterelnök szerint sikerült azonosítani az együttműködés és az együtt nem működés területeit.

Migránsokat szállító gumicsónakkal ütközött a török parti őrség hajója

2020.01.05. 18:15
A törökországi Dikili partjainál történt balesetben négyen meghaltak, mindannyian migránsok voltak.

Fokozott biztonsági intézkedések New Yorkban

2020.01.04. 09:25
A Nemzeti Gárdát is kivezényelték a repterekre, valamint a fontosabb csomópontoknál és hidaknál is megerősítették a biztonsági intézkedéseket.

Az amerikai kormány megkezdte a migránsok áttoloncolását Mexikóba

2020.01.03. 10:25
A The Wall Street Journal beszámolója szerint az amerikai kormány elkezdte az arizonai határnál lévő migránsok áttoloncolását Mexikóba.

Új év, régi fogás: százötven illegális bevándorló maradt hoppon január elsején

2020.01.02. 08:50
Összesen 147 jogellenesen Magyarországra belépett külföldit tartóztattak fel a hatóságok a Bács-Kiskun megyei határszakaszon …

Több mint ötszáz határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

2019.12.23. 08:30
Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 558 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig.

Biztonsági kockázatot jelentenek az ISIS hazatérő katonái

2019.12.22. 10:55
Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő volt az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorának a vendége, ahol arról beszélt, hogy komoly biztonsági kockázatot …

Több mint kétszáz embert fordítottak vissza a magyar határnál

2019.12.21. 12:05
Csupán egy nap kellett ahhoz, hogy a rendőrök és a katonák 225 jogellenesen Magyarországon tartózkodó külföldit tartóztassanak fel a határon.

Ezeket a cikkeket olvastad már?