Tíz újabb fertőzöttet azonosítottak
Négy nap után emelkedett a halálozások száma is, mégpedig két fővel.
Blogolj!

Trump-idézettel védi a hazát Simicskó István

Meg kell védeni Magyarországot, pótolhatatlan érték ez a 93 ezer négyzetkilométer – hangoztatta a honvédelmi miniszter csütörtökön este Karcagon, az illegális bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultációról szóló lakossági fórumon az MTI tudósítása szerint.

Simicskó István leszögezte, a kormány nem akar olyan Magyarországot, Európát, amelyben nap mint nap félni kell a terrortámadásoktól. Épp ezért nem tud megbékélni egyes nyugat-európai politikusok nyilatkozataival, amelyek szerint „a 21. század erről szól és együtt kell élni a terrorizmussal”. Ezt nem szabad elfogadni – jelentette ki, megemlítve: a bevándorlás kezdete óta több mint 300 ember vesztette életét terrortámadásban, és további 1300 sebesült meg.

A miniszter felidézte a 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadást, amely figyelmeztetés volt, hogy „nincs itt a világbéke”. és elindult egy új típusú világ kialakítása. Ezt a folyamatot, Európa átalakítását dollármilliárdos nagytőkések tovább generálják – mondta. A néhány éve elindult népvándorlás beláthatatlan civilizációs, kulturális, biztonsági következményekkel fog járni – figyelmeztetett Simicskó István. Hangsúlyozta: a cél a határok megvédése, miközben Soros György olyan világot akar létrehozni, amelyben megszűnnek a nemzetállamok, „egy gyökértelen, identitás nélküli fogyasztói társadalmat akarnak kialakítani”. Ezzel szemben fel kell lépni.

Kitért arra, az először Orbán Viktor által Kötcsén ismertetett NATO-tanulmányra, mely szerint 2020-ig 60 millió ember indul útnak. A következő 30 évben az emberiség lélekszáma jelentős mértékben fog nőni, viszont az európai civilizáció lélekszáma csökken. Magyarországon a családbarát politikának köszönhetően a csökkenés üteme mérséklődött – mutatott rá.

Kerítés nélkül lehetetlen megállítani a migrációt – hangsúlyozta, egyben a hallgatóság figyelmébe ajánlotta Donald Trump könyvét, amelyben az amerikai elnök a mexikói határra vonatkoztatva azt írta, „a jó szomszédot a jó kerítés teszi”. Simicskó István azt mondta: a magyar ellenzék „Soros pártján áll”, a Fidesz és a KDNP az a két párt ebben az országban, amely a magyar érdekeket képviseli.

A tárcavezető szólt a „Soros-terv” veszélyeiről, buzdította a jelenlévőket a nemzeti konzultációs ív kitöltésére, és kérte őket a kormány migrációs politikájának támogatására. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője az eseményen hangsúlyozta úgy összegzett: „Azt akarjuk, hogy Magyarország magyar ország maradjon.”

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44336/pics/lead_800x600.png
bevándorlás,migráció,migránsok,nemzeti konzultáció,Simicskó István,Soros György,Soros-terv,terrorizmus
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Komoly EU-s kisebbség blokkolja a Soros-kvótaterveket

2020.07.08. 08:30
Jó esély van rá, hogy sikerül meggátolni a lopakodó brüsszeli betelepítési elképzeléseket.

Közel 300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

2020.07.06. 07:55
Nincs megállás a migránsok számára: 273 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig hazánkban.

Minden eddiginél veszélyesebb az illegális migránsok alkalmazása

2020.07.04. 05:05
A koronavírus-válság miatt bőven akad ugyanis munkanélküli az európai őslakosok között is.

Brüsszel továbbra is meghekkelné a magyar migránspolitikát

2020.06.30. 05:10
Bármennyire is kudarcos az Európai Unió bevándorláspolitikája, a balliberális körök annál jobban erőltetik. Magyarországnak résen kell lennie, ha meg akarja védeni …

Kétszáznál is több migránssal szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

2020.06.29. 08:15
A jó idő beköszöntével a migráns is útra keltek, számuk pedig ismét egyre nő: csak a hétvégén 229 határsértővel szemben intézkedtek a …

Késeléses merénylet rázta meg Glasgow városát

2020.06.26. 15:35
A támadásban a hírek szerint legalább hárman meghaltak.

Az EU-tagok többsége torkig van a kötelező kvótával

2020.06.20. 04:40
Növekvő ellenállás tapasztalható a brüsszeli betelepítési tervekkel kapcsolatban.

Jövő héten kezdik kézbesíteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

2020.06.14. 14:05
A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése jövő héten kezdődik és várhatóan egy hónapig tart, a válaszok feladási határideje augusztus 15. - …

Csaknem háromszáz határsértőt fogtak el a hétvégén

2020.06.08. 08:10
Még a jégeső sem tartotta a vissza a migránsokat az elmúlt napokban: péntektől vasárnapig 286 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák.

Kovács Zoltán: a nemzeti konzultáció a magyar emberek érdekeit szolgálja

2020.06.07. 11:40
A nemzeti konzultációk arról szólnak, hogy a kormány olyan jövőképet vázoljon, amely egyezik a magyarok elképzeléseivel, és az intézkedések a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?