Blogolj!

Blogstar kávéház

Egyes

Fejetlenség és töketlenség a baloldalon.

Kovács László volt MSZP-elnök szerint megszületett a megállapodás a DK-val a választási indulás részleteiről, Gyurcsányék ezt cáfolják, Medgyessy Péter a Jobbikkal is összefogna – a Hirado.hu elemzése a kavarodásról.

„Inkább az egyhez van közel az MSZP-mint a tízhez – így vélekedett a szocialisták egykori elnöke a Kossuth Rádióban saját pártja mostani teljesítményéről.”

Totális káosz uralkodik a baloldalon

Teljes a kavarodás a baloldalon. Reggel a Kossuth rádióban Kovács László, az MSZP volt elnöke arról beszélt, hogy megszületett a megállapodás a DK-val a választási indulás részleteiről. Nem sokkal később azonban ezt több fórumon is cáfolta Gyurcsány Ferenc pártja. Medgyessy Péter volt MSZP-s miniszterelnök közben teljes ellenzéki összefogást vizionál, együtt az LMP-vel és a Jobbikkal.

Riogatás

A hármas metró győzelme.

Egy nap alatt nem csak a fővárosi MSZP-t vágta haza, hanem a komplett ellenzéki sajtónak is a szeme közé nevetett a hármas metró – így az Origo.

„Amíg Horváth Csaba riogatott, fenyegetőzött és rémeket látott, addig a fővárosi tömegközlekedés tette a dolgát. Egy-null a kék metrónak.”

A nap, amikor a hármas metró legyőzte az ellenzéket

Kemény hete van a hármas metrónak, miután nem csak azzal vádolták meg, hogy a hétfőn elstartolt felújítása miatt őskáoszt okoz majd a fővárosban, hanem azzal is, hogy a vonalán közlekedő felújított szerelvények többe kerültek, mintha teljesen újakat rendeltek volna.

Különbség

Migránsbarát tanárokat okítanak.

Általános és középiskolai tanárok is jelentkezhettek azokra a képzésekre, amelyeket Soros-féle Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület hirdetett meg – derül ki a Magyar Hírlap cikkéből.

„A képzés célja hivatalosan az, hogy a résztvevők megismerjék a migráns gyerekekkel való foglalkozás speciális pedagógiai vonatkozásait, gyakorlati ismereteket kapjanak a kulturális, tanulási és nyelvi különbségekhez kötődő pedagógiai helyzetek felismeréséhez és kezeléséhez, eszközöket kapjanak munkájuk hatékonyabbá, tudatosabbá tételéhez.”

Migránsbarát tanárokat várnak

Általános és középiskolai tanárok is jelentkezhettek azokra a képzésekre, amelyeket Soros-féle Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület hirdetett meg. Pedagógusoknak, tanítóknak, általános és középiskolai tanároknak, valamint iskolai vezetőknek szóló képzést hirdetett a Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület. A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány fizetési listáján szereplő szervezet érzékenyítő kurzusai hamarosan indulnak, harmincórás akkreditált kompetenciafejlesztési programként - derül ki a csoport honlapján közzétett tájékoztatóból.

Forrás

Barátilag poharazgattak.

Orbán Viktor vejével iszogatott Lázár János a belvárosban – számol be róla az Azonnali híradására hivatkozva a Magyar Nemzet Online, mely külön kiemeli, Tiborcz István fizetett.

„Bár a beszélgetés témájáról csak találgatni lehet, a dolog egy kicsit érdekesebb annál, hogy két viszonylag ismert ember találkozott. Bár Lázár jövőre saját állítása szerint visszavonul a kormányzati munkától, jelenleg még ő a fő felelőse az uniós támogatásoknak.”

Orbán Viktor vejével iszogatott Lázár János a belvárosban

Az Azonnali szúrta ki kedd este a belvárosi Börze étteremben Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető minisztert, amint éppen a kormányfő vejével, Tiborcz Istvánnal iszogatott. Láthatóan nem próbáltak elbújni, az ajtó mellé, az ablakba ültek. Lázár előbb távozott, és Tiborcz fizetett. Bár a beszélgetés témájáról csak találgatni lehet, a dolog egy kicsit érdekesebb annál, hogy két viszonylag ismert ember találkozott.

Leforgás

Vajna odavágott az egyházi rádiónak.

Több vidéki rádió igyekszik állni a sarat a Médiatanács egyoldalú döntéseivel és Vajna terjeszkedésével szemben, ám Szeged elesett – tudósít az Index.

„A Médiatanács azonban ismét tett azért, hogy Vajna rádiója gond nélkül elindulhasson Szegeden, és egyszerűen hoztak egy határozatot, amivel hozzájárulnak a frekvencia kereskedelmi felhasználásához, majd ahhoz, hogy a Rádió 1 átvegye az Európa helyét. Mindezt alig két hét leforgása alatt.”

Vajna miatt már az egyházi rádiónak sincs helye Szegeden

Elindult Szegeden is a Rádió 1, Andy Vajna kormánybiztos lassan az egész országot behálózó rádiója, azonban a 24 információi szerint a problémamentes induláshoz ismét szükség volt a Médiatanács hathatós közreműködésére. Szegeden a Rádió 1 a 87,9-es frekvencián indult el, ami korábban a református, közszolgálati és közösségi tematikájú Európa Rádió helye.

Szív

Lángos és fagyi az álomlagziban.

Lehull a lepel: kiderült, Borkai Zsolt lánya szervezte Jakabos Zsuzsa és Petrov Iván esküvőjét – írja a Blikk.

„Elhivatottan dolgozott Petra, ha kellett, térden állva tépkedte a fóliákat, szívén viselte az esküvőnket, mintha a sajátja lett volna. Remek munkát végzett – mesélte Petrov. A helyszín és a lakodalmi menü is nagy sikert aratott, rendhagyó módon még lángost és fagyit is lehetett fogyasztani.”

Lehull a lepel: kiderült, Borkai lánya szervezte Jakabosék esküvőjét

Győr - Lehullt a lepel, s kiderült, Borkai Petra (24) szervezte meg Jakabos Zsuzsanna (28) úszónő és a Győri ÚSE vezetője, Petrov Iván (34) álomesküvőjét. Győr polgármesterének, az olimpiai bajnok tornásznak és a Magyar Olimpiai Bizottság előző elnökének, Borkai Zsoltnak (52) a lánya közösségi oldalán ismerte el, ő volt a hangulatos lakodalom megálmodója.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44535/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Szerződést akar bontani az újbudai önkormányzat Mága Zoltánnal

2019.12.12. 16:20
Nem tartanak igényt a fellépéseire és szerződés bont Újbuda. Ezt Barabás Richárd alpolgármester közölte Facebookján.

Módosul a vonatközlekedés a hétvégén

2019.12.12. 14:40
A Mávinform közlése szerint pénteken a munkanapra, szombaton pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint fognak közlekedni a vonatok a szombati munkanap miatt.

Elmeorvos vizsgálja a győri késelőt

2019.12.12. 13:35
Az elmeorvosi, pszichológusi és pszichiáteri vizsgálat eredménye dönti majd el, hogy egészségügyi, vagy bűnügyi kategóriába tartozik a győri késes diák ügye.

Ezeket a cikkeket olvastad már?