Blogolj!

Orbán Viktor: Most kell szerénynek lenni

Három feladatot vázolt a Fidesz kongresszusa előtt: "megerősíteni, elmélyíteni és megvédeni". Először is

meg kell tartani és meg kell védeni az eddigi eredményeket és Magyarországot.

A 2010-es cél nyomán magyar kézbe vették a bankrendszert, a médiát és az energiaszektort. Ezután azt tűzték ki maguk elé 2014-ben, hogy a korábbi eredmények a makroszámok után az életben is megjelenjenek. Erről azt mondta, hogy felszámolták a bűnözési életformát és mindenkinek adtak esélyt az életre és a felemelkedésre.

Szerinte a nemzetgazdaság törzsét adó emberekkel volt a legnehezebb,

azokkal, akik sem jómódúak, sem szegények nem voltak. Beszélt a közmunkáról és a leépítési célról, a béremelésekről, a családok támogatásáról. Vissza kellett adni a munka értelmébe vetett hitet. Azt is mondta, hogy sikerült megnyitni a lehetőséget az embereknek a saját otthon megteremtése előtt.

De van tovább is, mert ez csak az út eleje, ugyanis annyi tartalékkal kell rendelkezniük az embereknek, hogy az egy nehéz helyzetben is elegendő legyen. Az eredmények megerősítéséhez

azonban a kormánynak még négy évig hivatalban kell maradnia.

Orbán Viktor egyhangúlag választották meg a Fidesz élére

A második feladat a kormány politikájának elmélyítése, a politika szellemi és lelki alapjainak erősítése. Orbán Viktor szerint "a korszellem nem azonos a médiaszéllel" és "a korszellem a mi oldalunkon áll". Ezzel a hagyományos értékekre utalt, és kijelentette:

"a valóság, a valós álmok és az életösztön le fogja győzni a globalista elitet".

"Mi nemzeti alapon állunk", nem pedig faji vagy osztályalapon - hangsúlyozta a pártelnök. Megint elmondta, milyen káros a "homo brüsszelicus", vagyis az ösztönvilágba visszaépített embertípus.

Úgy látja, hogy csak akkor lesz Európának jövője, ha az európai nemzetek szabad, laza szövetségét hozzák létre, nem pedig egy "Európai Egyesült Államokat".

"A Soros-terv érdekében el akarják takarítani a nemzeti kormányokat", a terv veszélyezteti a mindennapi biztonságot - emelte ki. Szerinte a migráció

a Soros-terv eszköze arra, hogy meggyengítsék a nemzeteket és végső csapást mérjenek a kereszténységre.

A párt indulását felidézve elmondta: a Fidesz alapításakor 37-en voltak, míg a kommunista párt tagjainak száma 800 ezer volt, mégis ők vannak ma itt.

További beteljesített céljaik (tisztelet az időseknek, nyugdíjprémium, családtámogatások) után közölte: most kell szerénynek lenni. Végül megköszönte a bizalmat.

Ezzel ért véget az újraválasztott pártelnök beszéde és egyúttal a kongresszus is.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44711/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.11. 21:45
Aggasztó korona-körkép, sunnyogva hallgató francia baloldali sajtó, Hadházy kínos lebukása, rendkívüli lengyel kampányhajrá és Kulcsár Edina szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.

Elhunyt a szegények orvosa, Dr. Eőry Ajándok

2020.07.11. 18:20
Július 10-én éjjel elhunyt Dr. Eőry Ajándok biológus, matematikus, orvos, akupunktúrás orvos, a hagyományos kínai orvoslás hazai úttörője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat orvosa.

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Meghalt Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője

2020.07.10. 11:15
Szerencs korábbi polgármestere közlekedési balesetben vesztette életét, motorozás közben ütközött össze egy autóval.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Orbán Viktor: több Balaton, kevesebb Adria

2020.07.10. 09:00
Az Operatív Törzsnek péntek délig kell kidolgoznia javaslatait az esetleges újabb intézkedésekről a járványügyi helyzet figyelembe vételével. Magyarország rendben van, de a vírus behurcolása probléma.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Hidegfront érkezik a hétvégén, 10 fokkal csökken a hőmérséklet

2020.07.09. 20:05
Frontérzékenyeknek nem sok jóval kecsegtet a hétvége, ugyanis hidegfront érkezik, vasárnapra mintegy 10 Celsius-fokkal mérséklődik a meleg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?