Blogolj!

Orbán Viktor: Most kell szerénynek lenni

Három feladatot vázolt a Fidesz kongresszusa előtt: "megerősíteni, elmélyíteni és megvédeni". Először is

meg kell tartani és meg kell védeni az eddigi eredményeket és Magyarországot.

A 2010-es cél nyomán magyar kézbe vették a bankrendszert, a médiát és az energiaszektort. Ezután azt tűzték ki maguk elé 2014-ben, hogy a korábbi eredmények a makroszámok után az életben is megjelenjenek. Erről azt mondta, hogy felszámolták a bűnözési életformát és mindenkinek adtak esélyt az életre és a felemelkedésre.

Szerinte a nemzetgazdaság törzsét adó emberekkel volt a legnehezebb,

azokkal, akik sem jómódúak, sem szegények nem voltak. Beszélt a közmunkáról és a leépítési célról, a béremelésekről, a családok támogatásáról. Vissza kellett adni a munka értelmébe vetett hitet. Azt is mondta, hogy sikerült megnyitni a lehetőséget az embereknek a saját otthon megteremtése előtt.

De van tovább is, mert ez csak az út eleje, ugyanis annyi tartalékkal kell rendelkezniük az embereknek, hogy az egy nehéz helyzetben is elegendő legyen. Az eredmények megerősítéséhez

azonban a kormánynak még négy évig hivatalban kell maradnia.

Orbán Viktor egyhangúlag választották meg a Fidesz élére

A második feladat a kormány politikájának elmélyítése, a politika szellemi és lelki alapjainak erősítése. Orbán Viktor szerint "a korszellem nem azonos a médiaszéllel" és "a korszellem a mi oldalunkon áll". Ezzel a hagyományos értékekre utalt, és kijelentette:

"a valóság, a valós álmok és az életösztön le fogja győzni a globalista elitet".

"Mi nemzeti alapon állunk", nem pedig faji vagy osztályalapon - hangsúlyozta a pártelnök. Megint elmondta, milyen káros a "homo brüsszelicus", vagyis az ösztönvilágba visszaépített embertípus.

Úgy látja, hogy csak akkor lesz Európának jövője, ha az európai nemzetek szabad, laza szövetségét hozzák létre, nem pedig egy "Európai Egyesült Államokat".

"A Soros-terv érdekében el akarják takarítani a nemzeti kormányokat", a terv veszélyezteti a mindennapi biztonságot - emelte ki. Szerinte a migráció

a Soros-terv eszköze arra, hogy meggyengítsék a nemzeteket és végső csapást mérjenek a kereszténységre.

A párt indulását felidézve elmondta: a Fidesz alapításakor 37-en voltak, míg a kommunista párt tagjainak száma 800 ezer volt, mégis ők vannak ma itt.

További beteljesített céljaik (tisztelet az időseknek, nyugdíjprémium, családtámogatások) után közölte: most kell szerénynek lenni. Végül megköszönte a bizalmat.

Ezzel ért véget az újraválasztott pártelnök beszéde és egyúttal a kongresszus is.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44711/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Ingyen szemüveg a rászoruló gyerekeknek

2019.12.07. 09:05
Aki szemüveges nagyon jól tudja, hogy milyen az élet nélküle, aki pedig vett már életében szemüveget tudja, hogy mélyen a zsebbe kell nyúlni, főleg, ha valamilyen speciális kialakításra is szükség van.

Átadták a Prima Primissima Díjakat

2019.12.07. 06:15
Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

Blogstar kávéház

2019.12.07. 01:55
Ángyán József veszprémi borítása, az MSZP beismert hazugsága, a győri késelés pszichológiája, Kisó durva csattanásai és Hódi Pamela habos-babos esküvője szombati online lapszemlénkben.

M0: újabb szakaszt adnak át!

2019.12.06. 18:25
2019. december 8-tól ismét három sávon haladhat a forgalom a Csepel-sziget felől Buda irányába a Deák Ferenc (Hárosi) hídon – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. 

Hatalmas gázrobbanás volt Eperjesen – öt halott

2019.12.06. 17:50
Rendkívül erős gázrobbanás történt péntek délben egy 12 emeletes lakóház felső részében a kelet-szlovákiai Eperjesen, öt ember meghalt – jelentette a TASR közszolgálati szlovák …

Szürke hétvége előtt állunk

2019.12.06. 16:55
Felhős lesz a hétvége. Nem kicsit. Nagyon. Böszme nagy felhők lesznek felettünk.

Még a troli is ajándékokat gyűjt

2019.12.06. 06:30
Idén is gyűjti az ajándékokat a budapesti Mikulástroli: a feldíszített, környezetkímélő és akadálymentes, különleges megjelenésű Solaris-Skoda trolibusz december 19-éig gyűjt ajándékokat a rászorulóknak.

Blogstar kávéház

2019.12.06. 05:20
Horváth Csaba trükkös garázsadója, a brit választás kiszámíthatatlansága, Franciaország lebénulása, az Európai Unió válsága és Palvin Barbi őrjítő idomai pénteki online lapszemlénkben.

Karácsonyi ajándék, újra böngészhetnek LMBTQI-oldalakat a Városháza dolgozói

2019.12.05. 14:30
A Főpolgármesteri Hivatal közlése szerint Karácsony Gergely megszüntette azt a Tarlós István által kezdeményezett pert, amelyet az …

Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

2019.12.05. 13:45
Csütörtökön, dél környékén megszúrtak egy tanárt a győri Jedlik Ányos középiskolában - számolt be róla az Index olvasói értesítések alapján.

Ezeket a cikkeket olvastad már?