Blogolj!

„Az ellenzék sem együtt, sem külön nem képes megszólítani a választókat”

Az ellenzék semmilyen formációban – sem együtt, sem külön – nem képes megszólítani a választókat – jelentette ki Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint amellett, hogy nem rendelkeznek mondanivalóval az ellenzéki pártok, még az is probléma, hogy technikai értelemben sem készültek fel a jövő tavaszi választásra. 

Ez egy tragédia, ezért fogalmazott úgy a miniszterelnök tegnap, hogy ellenzékváltó hangulat van (…), akik a kormány leváltására szavaznának 2018-ban, azok nem tudnak kire szavazni.

Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke vasárnap a kormánypárt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten, arról beszélt, hogy ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik. Világossá vált, hogy a magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

“Könnyen belátható, hogy összeroskadó és önmarcangolásba süllyedt szocialistákkal, pénzért és hatalomért mindenre képes, nemzeti radikálisból cicapárttá vedlett alakulatokkal nem lehet se tartóssá, se visszafordíthatatlanná tenni a mindennapi élet biztonságát"

– tette hozzá az elemző.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44739/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Boros Bánk Levente,ellenzék,Fidesz,Kongresszus,Orbán Viktor
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gizella 2017-11-13 14:08:26
Mivel is tudnák megszólítani a választókat? A sok hazugsággal, az üres ígéretekkel. Már annyiszor becsaptak minket. mindent, fűt, fát ígértek, és mi lett belőle? Eladósították az országot, milliárdokat loptak el, úgy közösen. Most mindegyik mossa kezeit, de ül a pénzeszsákon! A liberálisok mindenkit lenéznek és szinte keresztülgázolnak azokon, akiknek nem egyezik velük a véleménye. Eladnák az országot, ahogy eddig is tették, mindannyiunkkal együtt. Ránk hoznák a migránsokat. ŐK milliárdossá lennének, mi meg kifosztott, elszegényedett nép. Minden normális gondolatra rögtön rásütik a populista jelzőt, de pl. anno botka lászló jelmondatára arra nem mondták - Fizessenek a gazdagok! Nemhogy populista, hanem hazug is ez a jelmondat! Ezekben a nehéz időkben egész Európát behálózták az NGO-k, országunkban is törvénytelenül akarnak működni, kész hazaárulók! Hát NEM! Elég volt belőlük!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.12. 04:35
A Z generáció hazaárulása, Soros embereinek támadása, Lázár különös szurkapiszkája, az életmódgenetika forradalma és Tolvai Reni vadító villantása keddi online lapszemlénkben.

A Néppártban tartanának a Fideszt a német barátok

2019.11.11. 21:10
Kérdés, mennyire befolyásolja majd ez a magyar kormánypárt tagságáról döntő Bölcsek Tanácsát.

Blogstar kávéház

2019.11.11. 05:05
Orbán gyurcsányista motorozása, Karácsony álzöld képmutatása, a Jobbik ordas hazugsága, Skócia függetlenségi harca és Vasvári Vivien személyiséglopása hétfői online lapszemlénkben.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

2019.11.10. 16:10
Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte …

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10. 15:55
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül …

Blogstar kávéház

2019.11.10. 05:00
A szocialisták gazembersége, az ellenzék polgárháborúja, a nemzet sportolóinak segélykiáltása, mindent gyógyító csodaszerek és Csobot Adél párterápiája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.09. 04:45
A kormány csinos kis hiánya, a gátlástalan baloldal zsebtömködése, Baranyi Krisztina látszatpolitizálása, Németország kettéosztottsága és Nagy Feró dutyidilije szombati online lapszemlénkben.

A legrangosabb európai kutatási alap támogatását nyerte el az ELTE kémikusa

2019.11.08. 14:40
Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) legrangosabb, fiatal kutatóknak kiírt alapkutatási pályázatán nyert támogatást …

Blogstar kávéház

2019.11.08. 04:00
A Fradi aranyos bravúrja, a kólás szoci kifütyülése, a politika nőiessége, a NATO haldoklása és Gelencsér Tímea állati szerelme pénteki online lapszemlénkben.

PM: a kormány nem tervezi a kata drágítását

2019.11.07. 17:05
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a kormány nem tervezi a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) drágítását.

Ezeket a cikkeket olvastad már?