hirdetés
Blogolj!

„Az ellenzék sem együtt, sem külön nem képes megszólítani a választókat”

Az ellenzék semmilyen formációban – sem együtt, sem külön – nem képes megszólítani a választókat – jelentette ki Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint amellett, hogy nem rendelkeznek mondanivalóval az ellenzéki pártok, még az is probléma, hogy technikai értelemben sem készültek fel a jövő tavaszi választásra. 

Ez egy tragédia, ezért fogalmazott úgy a miniszterelnök tegnap, hogy ellenzékváltó hangulat van (…), akik a kormány leváltására szavaznának 2018-ban, azok nem tudnak kire szavazni.

Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke vasárnap a kormánypárt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten, arról beszélt, hogy ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik. Világossá vált, hogy a magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

“Könnyen belátható, hogy összeroskadó és önmarcangolásba süllyedt szocialistákkal, pénzért és hatalomért mindenre képes, nemzeti radikálisból cicapárttá vedlett alakulatokkal nem lehet se tartóssá, se visszafordíthatatlanná tenni a mindennapi élet biztonságát"

– tette hozzá az elemző.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44739/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Boros Bánk Levente,ellenzék,Fidesz,Kongresszus,Orbán Viktor
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gizella 2017-11-13 14:08:26
Mivel is tudnák megszólítani a választókat? A sok hazugsággal, az üres ígéretekkel. Már annyiszor becsaptak minket. mindent, fűt, fát ígértek, és mi lett belőle? Eladósították az országot, milliárdokat loptak el, úgy közösen. Most mindegyik mossa kezeit, de ül a pénzeszsákon! A liberálisok mindenkit lenéznek és szinte keresztülgázolnak azokon, akiknek nem egyezik velük a véleménye. Eladnák az országot, ahogy eddig is tették, mindannyiunkkal együtt. Ránk hoznák a migránsokat. ŐK milliárdossá lennének, mi meg kifosztott, elszegényedett nép. Minden normális gondolatra rögtön rásütik a populista jelzőt, de pl. anno botka lászló jelmondatára arra nem mondták - Fizessenek a gazdagok! Nemhogy populista, hanem hazug is ez a jelmondat! Ezekben a nehéz időkben egész Európát behálózták az NGO-k, országunkban is törvénytelenül akarnak működni, kész hazaárulók! Hát NEM! Elég volt belőlük!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?