Blogolj!

„Az ellenzék sem együtt, sem külön nem képes megszólítani a választókat”

Az ellenzék semmilyen formációban – sem együtt, sem külön – nem képes megszólítani a választókat – jelentette ki Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint amellett, hogy nem rendelkeznek mondanivalóval az ellenzéki pártok, még az is probléma, hogy technikai értelemben sem készültek fel a jövő tavaszi választásra. 

Ez egy tragédia, ezért fogalmazott úgy a miniszterelnök tegnap, hogy ellenzékváltó hangulat van (…), akik a kormány leváltására szavaznának 2018-ban, azok nem tudnak kire szavazni.

Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke vasárnap a kormánypárt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten, arról beszélt, hogy ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik. Világossá vált, hogy a magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

“Könnyen belátható, hogy összeroskadó és önmarcangolásba süllyedt szocialistákkal, pénzért és hatalomért mindenre képes, nemzeti radikálisból cicapárttá vedlett alakulatokkal nem lehet se tartóssá, se visszafordíthatatlanná tenni a mindennapi élet biztonságát"

– tette hozzá az elemző.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44739/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Boros Bánk Levente,ellenzék,Fidesz,Kongresszus,Orbán Viktor
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gizella 2017-11-13 14:08:26
Mivel is tudnák megszólítani a választókat? A sok hazugsággal, az üres ígéretekkel. Már annyiszor becsaptak minket. mindent, fűt, fát ígértek, és mi lett belőle? Eladósították az országot, milliárdokat loptak el, úgy közösen. Most mindegyik mossa kezeit, de ül a pénzeszsákon! A liberálisok mindenkit lenéznek és szinte keresztülgázolnak azokon, akiknek nem egyezik velük a véleménye. Eladnák az országot, ahogy eddig is tették, mindannyiunkkal együtt. Ránk hoznák a migránsokat. ŐK milliárdossá lennének, mi meg kifosztott, elszegényedett nép. Minden normális gondolatra rögtön rásütik a populista jelzőt, de pl. anno botka lászló jelmondatára arra nem mondták - Fizessenek a gazdagok! Nemhogy populista, hanem hazug is ez a jelmondat! Ezekben a nehéz időkben egész Európát behálózták az NGO-k, országunkban is törvénytelenül akarnak működni, kész hazaárulók! Hát NEM! Elég volt belőlük!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Orbán Viktor: több Balaton, kevesebb Adria

2020.07.10. 09:00
Az Operatív Törzsnek péntek délig kell kidolgoznia javaslatait az esetleges újabb intézkedésekről a járványügyi helyzet figyelembe vételével. Magyarország rendben van, de a vírus behurcolása probléma.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

A Fidesznek kedvez, ha egy listán „gyurcsányozódik össze” az ellenzék

2020.07.09. 12:35
Végleg elveszthetik identitásukat, sőt, el is tűnhetnek egyes pártok, ha mindenki mindenkivel gátlások nélkül összefog.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Kocsis Máté: nyilvános listát a pedofilokról!

2020.07.08. 20:35
A Fidesz frakcióvezetője szerint undorító, amit Kaleta Gábor tett, a bíróság ítélete pedig felháborító és elfogadhatatlan.

Ha már nem segítette a védekezést, tovább mocskolja a kormányt a baloldal

2020.07.08. 18:40
Ha lezárják a határt, az a baj, ha megnyitják, akkor meg az. Úgy vannak vele, mint azzal a bizonyos sapkával. Akcióban a fakenews-gyáros ellenzék.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?