Blogolj!

„Az ellenzék sem együtt, sem külön nem képes megszólítani a választókat”

Az ellenzék semmilyen formációban – sem együtt, sem külön – nem képes megszólítani a választókat – jelentette ki Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint amellett, hogy nem rendelkeznek mondanivalóval az ellenzéki pártok, még az is probléma, hogy technikai értelemben sem készültek fel a jövő tavaszi választásra. 

Ez egy tragédia, ezért fogalmazott úgy a miniszterelnök tegnap, hogy ellenzékváltó hangulat van (…), akik a kormány leváltására szavaznának 2018-ban, azok nem tudnak kire szavazni.

Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke vasárnap a kormánypárt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten, arról beszélt, hogy ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik. Világossá vált, hogy a magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

“Könnyen belátható, hogy összeroskadó és önmarcangolásba süllyedt szocialistákkal, pénzért és hatalomért mindenre képes, nemzeti radikálisból cicapárttá vedlett alakulatokkal nem lehet se tartóssá, se visszafordíthatatlanná tenni a mindennapi élet biztonságát"

– tette hozzá az elemző.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/44739/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Boros Bánk Levente,ellenzék,Fidesz,Kongresszus,Orbán Viktor
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gizella 2017-11-13 14:08:26
Mivel is tudnák megszólítani a választókat? A sok hazugsággal, az üres ígéretekkel. Már annyiszor becsaptak minket. mindent, fűt, fát ígértek, és mi lett belőle? Eladósították az országot, milliárdokat loptak el, úgy közösen. Most mindegyik mossa kezeit, de ül a pénzeszsákon! A liberálisok mindenkit lenéznek és szinte keresztülgázolnak azokon, akiknek nem egyezik velük a véleménye. Eladnák az országot, ahogy eddig is tették, mindannyiunkkal együtt. Ránk hoznák a migránsokat. ŐK milliárdossá lennének, mi meg kifosztott, elszegényedett nép. Minden normális gondolatra rögtön rásütik a populista jelzőt, de pl. anno botka lászló jelmondatára arra nem mondták - Fizessenek a gazdagok! Nemhogy populista, hanem hazug is ez a jelmondat! Ezekben a nehéz időkben egész Európát behálózták az NGO-k, országunkban is törvénytelenül akarnak működni, kész hazaárulók! Hát NEM! Elég volt belőlük!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán Viktor memorandumot intézett a Néppárthoz

2020.02.18. 18:20
A miniszterelnök a memorandumban a néppárt stratégiai irányvonalának módosítását javasolja: az EPP térjen vissza a Wilfried Martens-i örökséghez, a néppárt vezető testületeiben a centrista …

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Sávjaira hullott a szivárvány, bedőlt az ellenzéki összefogás Kaposváron

2020.02.17. 09:30
Elváltak egymástól a szivárvány sávjai a somogyi megyeszékhelyen, az ötpárti összefogás négy szereplője is bemondta az unalmast. Csoda, hogy …

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: Magyarország mindenek előtt!

2020.02.16. 17:35
Magyarország mindenek előtt - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében,

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?