Blogolj!

Az ellenzék továbbra is tagadja a Soros-tervet

Puskás Imre

A politikai kötélhúzás sajnos folytatódik. Fidesz szerint az ellenzék most a Soros-terv létezését tagadja, korábban pedig a bevándorlást és a kvótát sem ismerte el.

Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője, országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta, az ellenzék újra és újra bebizonyítja, nem lehet rájuk számítani az ország megvédésében, és mára az is nyilvánvalóvá vált, hogy támogatják a migránsok betelepítését, a kvótát és a Soros-tervet.

Kiemelte, az ellenzék pártjai készek arra, hogy a magyar társadalom ellenében, a magyar települések biztonságának kockáztatása árán hatalomra kerüljenek és megfeleljenek Soros Györgynek, valamint Brüsszelnek.

"Ha ez ellenzéken múlna, akkor Magyarország pillanatok alatt bevándorlóországgá válna" - jelentett ki Puskás Imre, aki szerint ezért is nagyon fontos, hogy december 1-ig minél többen töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

A kormánypárti politikus szerint az ellenzék magatartását jól jellemzi Molnár Csabának, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének a kvóta létezését és jövőjét tagadó kijelentése egy héttel azt követően, hogy Brüsszelben megszavazta azt az állásfoglalást, amely a Soros-terv számos pontját tartalmazza, így többek között a kötelező, felső korlát nélküli kvótát is.

A másik "Gyurcsány-párti" politikus, Niedermüller Péter is megszavazta ezt a javaslatot, hasonlóan az MSZP-s Szanyi Tiborhoz és Jávor Benedekhez, a Párbeszéd politikusához.

A Fidesz szóvivője felidézte, az MSZP EP-képviselője azt követően cselekedett így, hogy pártjából korábban Ujhelyi István, Tóth Bertalan, Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes is arról beszélt, nincs és nem is lesz semmilyen kvóta.

Hangsúlyozta, ezek az ellenzéki politikusok nyíltan szembehelyezkedtek a magyar emberek álláspontjával, akik az erről szóló népszavazáson elsöprő többséggel utasították el a kvótát.

Puskás Imre kérdésre válaszolva bejelentette, a posta adatai alapján péntekig 1 millió 754 ezer 128 nemzeti konzultációs kérdőív érkezett vissza, az interneten pedig 155 330-an válaszoltak a kérdésekre, vagyis eddig összesen több mint 1,9 millióan vettek részt a konzultációban.

Szintén kérdésre válaszolva azt mondta, Hadházy Ákos, az LMP társelnöke nem mond igazat, amikor cáfolni próbálja ezeket az adatokat. Most az LMP-nél érhető tetten a szocialisták korábbi "werberi kampánya" - fogalmazott, hozzátéve, az LMP súlyosan megsérti a konzultációban részt vevőket, amikor "rosszindulatú és tényeket elferdítő" állításaival azt a látszatot kelti, hogy az emberek valójában nem fejezték ki az akaratukat.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/45227/pics/lead_800x600.jpg
Puskás Imre,Soros-terv
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán: az ENSZ érték, de…

2018.02.02. 09:30
A kormányfő erős párhuzamot lát az ENSZ migrációról szóló szerződéstervezete és a Soros-terv között.

"Népességcserén dolgoznak a Soros-szervezetek"

2018.01.24. 16:00
A Fidesz-frakció szóvivője szerint a Soros-szervezetek gyakorlatilag egy népességcserén dolgoznak, azzal a céllal, hogy a migránsok felváltsák a magyar embereket. 

Orbán: Magyarország továbbra sem fogad be egyetlen bevándorlót sem

2018.01.19. 16:25
A magyar kormány migrációs politikája változatlan: nem fogad bevándorlókat, senkit sem telepít le az országba - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök …

Szél Bernadett már az Alkotmányvédelmi Hivatallal is szembemegy

2018.01.19. 15:40
Szél Bernadett vagy hihetetlenül pofátlan, arrogáns nőszemély vagy rendkívül komoly hatást gyakorol rá valamiféle külső erő, s ezért mindenáron szembe megy az …

Ismét nekirongyolt a „Soros-hálózatnak” a Fidesz

2018.01.16. 14:00
A kormánypárt választmánya döntött a Fidesz–KDNP 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is.

Kormányszóvivő: a magyarok nem akarnak bevándorlóországban élni

2018.01.10. 15:30
Kovács Zoltán azt mondta: a magyar polgárok a nemzeti konzultáció tanúsága szerint is egyhangúlag elutasítják a „Soros-tervet”.

Nyílt támadás zajlik Magyarország ellen a kötelező kvóta elutasítása miatt

2018.01.06. 13:05
A Fidesz szerint már az új év első napjaiban nyílt támadások indultak Magyarország ellen a kötelező betelepítési kvóta elutasítása …

Az Európai Bizottság kettős mércét alkalmazva perli hazánkat

2018.01.04. 16:25
Az Európai Bizottság kettős mércét alkalmaz, amikor csak három tagállamnál kifogásolja az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítását, miközben azt …

Ágyúval lőtt az Országgyűlés a Soros-tervre

2017.12.12. 15:15
A Fidesz-KDNP mellett érdekes módon a Jobbik is megszavazta a parlamenti határozatot. A kormánypártok szerint a baloldal a „Soros-terv” és a betelepítés mellé állt.

Kormányszóvivő: Virág elvtárs, már kész az ítélet!

2017.12.06. 05:10
Boszorkányüldözést vár a csütörtöki európai parlamenti meghallgatástól Kovács Zoltán, aki A tanú című filmklasszikust is megidézte.

Ezeket a cikkeket olvastad már?