Blogolj!

Beleköp a baloldal levesébe az MSZP-ből kilépett újpesti honatya

Horváth Imre ugyanis valószínűsítette, hogy – függetlenként – elindul majd jövőre az országgyűlési választáson. Akár a balos összefogás (DK-s) jelöltje ellen.

Nesze neked, balos összeborulás!

A múlt szerdán a Blogstar is megírta, hogy Gyurcsány Ferenc és Molnár Gyula pártelnökök alkudozásának árnyékában kilépett az MSZP-ből Horváth Imre újpesti parlamenti képviselő.

Ennyit az összefogásról - oszladozik az MSZP

A szerdai napon kilépett az MSZP-ből és a párttagkönyvét is visszaadta Horváth Imre szocialista parlamenti képviselő. Az ok: az összeborulás jegyében az újpesti körzetét a szocialisták átadják a DK-nak. Az atv.hu írta meg elsőként ma délután, hogy Molnár Gyula és Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett baloldali összefogás árnyékában elkezdett oszladozni az MSZP.

Demagóg sommázta a politikai kupeckedést.

Mint a legocsmányabb sunyi lókupecek, úgy alkudoznak a szocik és Gyurcsányék

Semmibe veszik a saját embereiket, képviselőiket, de leginkább a választópolgárokat. A legrosszabb lóvásárhoz hasonlóan adják-veszik a képviselő-jelölti helyeket. Általuk esélyesnek tartott körzeteken úgy marakodnak, hogy közben senki és semmi nem számít. Nem csoda, hogy van közülük olyan, akinek ezt már nem veszi be a gyomra.

A döntése hátterében az állhat, hogy a balos összeborulás keretében a körzetét tulajdonképpen átadták a DK-nak, és a Gyurcsány-párti Varju Lászlót tervezik ott indítani. A régi motorosnak számító szoci honatya ezt a békát nem volt hajlandó lenyelni, visszaadta párttagkönyvét is.

Ezzel aztán megnevettette vagy megríkatta Kunhalmi Ágnest.

Kunhalmi Ágnes sírt egyet a tévében - videó

Nagyon nagy a baj a baloldalon, úgy tűnik már csak a sírás marad. Tulajdonképpen testhezálló kérdésről beszélgetett Kunhalmi Ágnes az ATV Start című műsorában, mert a beszélgetés a funkcionális analfabétizmusról szólt az elején, de aztán gyorsan szóba került az, hogy Horváth Imre fogta magát és kilépett az MSZP-ből.

Horváth Imre hétfőn az MTI-vel azt közölte, ezentúl is az MSZP-frakciójában dolgozik a választókerületéért és az országért, egyúttal leszögezte: baloldali politikusként semmilyen más pártnak nem kíván a jelöltje lenni.

Tett azonban egy félreérthetetlen utalást arra nézvést, hogy Varju László ellen – függetlenként? – el fog indulni jövő tavasszal. Azt írta ugyanis: „Világéletemben Újpestet és az itteni embereket szolgáltam. (…)

Ha az újpesti választópolgárok kívánják, hogy folytassam a munkát, megteszek mindent, hogy 2018-ban is győzelemre váltsam a bizalmat”.

A baloldali cicaharc a lila körzetben is tovább folytatódik.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/45307/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,Horváth Imre,Molnár Gyula,MSZP,Újpest,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Varga Judit: Vadai hazudik, a kormány dolgozik

2020.02.18. 16:10
Az igazságügyi miniszter szerint Vadai Ágnes” magából indul ki, hiszen amikor ő a Gyurcsány-kormány államtitkára volt, akkor a visszaeső bűnözők az utcán grasszáltak”.

Legyen nyilvános, hogy az ügyvédek mennyit kerestek a "börtönbizniszen

2020.02.01. 17:10
A Fidesz továbbra is követeli, hogy az ügyvédek hozzák nyilvánosságra, mennyit kerestek a "börtönbizniszen".

Ittasan vezetett a szocialista politikus, az ellenzék szerint csak "kis baki" történt

2020.01.29. 08:25
Horváth Tamás a helyi gimnázium báljáról tartott hazafelé, mikor a rendőrök megállították. Az …

Patakon is leverte a Fidesz az ellenzéket

2020.01.27. 05:55
Nemcsak Győrben, hanem Nógrád megyében is kormánypárti siker született vasárnap. Az októberi „döntetlen” után a Fidesz jelöltjének szavaztak bizalmat Patakon.

Dézsi: Győr nem lett ellenzéki bástya

2020.01.27. 05:50
Az új fideszes polgármester azt ígéri, kinyitják a városházát, egyeztetnek az emberekkel, civil szervezettekkel, kamarákkal a város fejlesztéséről.

Navracsics Tibor: Egy választás veszteségeiben sűrítődnek a korábbi egyoldalúságok és mulasztások

2020.01.22. 07:15
Navracsics Tibor hazatért. Az Európai Bizottságban 2014 és 2019 között egyebek mellett …

Trükkös: Botka beszállítója tárgyalja Botka ügyvédjének büntetőperét

2020.01.16. 10:40
A PestiSrácok.hu újabb elképesztő összeférhetetlenséget bukkant a Szegedi Törvényszéken.

Letöltendő börtönbüntetésre ítélték Hunvald Györgyöt

2020.01.13. 14:15
Első fokon egy év szabadságvesztésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság a mintegy másfél évtizede Erzsébetváros szocialista polgármestereként elkövetett több …

Választókerületi elnökeivel konzultál Orbán Viktor

2020.01.12. 16:30
Már december végén is arról lehetett hallani, hogy rövid időn belül komoly változások jöhetnek a Fideszben, ezt megerősítendő, Orbán Viktor miniszterelnök konzultációra hívta a …

Gyurcsány és Bajnai kezében futnak össze az ellenzéki adatbányász-szálak

2020.01.12. 15:50
Sokan, sok helyen, sokféleképpen próbálták már megfejteni, mi okozta a kormánypártok viszonylagos buktáját az októberi, önkormányzati …

Ezeket a cikkeket olvastad már?